Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2018

ΑΥΤΑ ΖΟΥΜΕ! MKO ζητά «αποκαθήλωση» του σταυρού από παραλία στη Λέσβο γιατί ενοχλεί τους αλλόθρησκους

Έντονη κόντρα έχει ξεσπάσει στη Λέσβο μεταξύ μιας ΜΚΟ (αυτή που διευθύνει η τύπισσα που έχει μηνύσει τη μισή Λέσβο για ρατσιστική συμπεριφορά απέναντί της) και μεταναστών από τη μία πλευρά, και τους λουόμενους από την άλλη. Μάλιστα οι αλληλέγγυοι έφτασαν στο σημείο να απαιτήσουν να κατέβει ο σταυρός που τοποθετήθηκε κοντά σε παραλία, κάνοντας λόγω για πράξη ρατσισμού, μισαλλοδοξίας και καταγγέλλει τους “επίδοξους σταυροφόρους”.
Περισσότεροι από 11.000 λαθρομετανάστες και πρόσφυγες φιλοξενούνται σήμερα στο νησί της Λέσβου των 27.545 μόνιμων κατοίκων σύμφωνα με την τελευταία απογραφή. Οι κακές συνθήκες , κυρίως στο hot spot της Μόριας, το οποίο κρίθηκε ως επικίνδυνο για τη δημόσια υγεία από τη Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και χαρακτηρίζεται ως κολαστήριο από τον ξένο Τύπο, οι διαφορές στην κουλτούρα και τον πολιτισμό και η ανεξέλεγκτη δράση κάποιων αλληλέγγυων, κάνει  δύσκολη τη συνύπαρξη λαθρομεταναστών και ντόπιων.

Τζίντζερ: Δείτε τις ευεργετικές του ιδιότητες

Ενα σπάνιο δώρο της Ανατολής και ένα από τα πιο μελετημένα φυτά στον κόσμο. Το τζίντζερ μπορεί να είναι η ρίζα που έγινε μόδα, αλλά εκτός από την πιπεράτη γεύση της είναι και «αποθηκευτικός χώρος» εξαιρετικών συστατικών.
Το τζίντζερ ή πιπερόριζα είναι μια ρίζα που προέρχεται από την Ανατολή και αποτελεί βασικό συστατικό της ασιατικής κουζίνας. Oι Aσιάτες το έλεγαν ζιντεμέλ, οι Δυτικοί το είπαν τζίντζερ (ginger) και οι Ελληνες πιπερόριζα. Το ενεργό συστατικό της πιπερόριζας είναι η τζιντζερόλη, στην οποία οφείλεται το άρωμα, καθώς και η πιπεράτη γεύση της. Πολλές επιστημονικές μελέτες έχουν γίνει για να αποκρυπτογραφηθεί η χημική σύνθεση αυτού του φυτού και να αποδειχθεί η ωφέλεια που προσφέρει στον ανθρώπινο οργανισμό. Σήμερα, η ποιοτικότερη πιπερόριζα καλλιεργείται στην Kαραϊβική. Πολλές επιστημονικές μελέτες έχουν γίνει για να αποκρυπτογραφηθεί η χημική σύνθεση αυτού του φυτού και να αποδειχθεί η ωφέλεια που προσφέρει.

Πυρσεία: Ο τηλέγραφος της αρχαιότητας

Σύμφωνα με τον Πολύβιο, την πυρσεία, δηλαδή την οπτική αναμετάδοση σημάτων με φλόγες, εφεύραν οι Κλεόξενος και Δημόκλειτος γύρω στο 150 π.Χ. και τη βελτίωσε ο ίδιος.
Όμως ο Αισχύλος, στο έργο του Αγαμέμνων, περιγράφει την είδηση της πτώσης της Τροίας, η οποία μεταδόθηκε ως τις Μυκήνες με τις φρυκτωρίες (φρυκτός=πυρσός και ώρα = φροντίδα). Ενδιάμεσοι σταθμοί μεταδόσεως υπήρχαν στην Ίδη της Μυσίας, στο Ακρωτήρι της Λήμνου (σημερινή Πλάκα), στον Άθω, στο βουνό Μάκιστο και στις πλαγιές του Αραχναίου.
Η αναπαράσταση βασίζεται κυρίως στο κείμενο του Πολυβίου (Χ, 43-47) καθώς και σε αναγεννησιακές απεικονίσεις. Η πυρσεία στηριζόταν σ΄ ένα διαχωρισμό των γραμμάτων του ελληνικού αλφαβήτου σε ομάδες πέντε γραμμάτων.

Οι πυραμίδες του Ολύμπου: Φυσικό δημιούργημα ή κάτι άλλο; (φωτό)


Υπάρχουν οι πυραμοειδές κορυφές του Ολύμπου, οι οποίες σύμφωνα με την παράδοση αλλά και την άποψη μελετητών, μόνο τυχαίες δεν είναι.
Από την αρχαία Ελλάδα ξέρουμε ότι όλες οι σημαντικές τοποθεσίες που επέλεγαν οι Έλληνες, βρίσκονταν σε στρατηγικής σημασίας σημεία ή και σε ιερούς τόπους από την ίδια την φύση. Κάτι τέτοιο συμβαίνει και με τις πυραμίδες του Ολύμπου.Μόνο που σύμφωνα με την παράδοση αλλά και τις ιστορίες των κατοίκων του Ολύμπου, οι οποίες σώζονται μέχρι σήμερα, αυτές οι πυραμίδες δημιουργήθηκαν τους αρχαίους χρόνους, είτε από μια προηγμένη ανθρώπινη τεχνολογία, αφού φαίνονται να είναι λαξευμένες, είτε ότι τις δημιούργησαν οι ίδιοι οι θεοί για δικά τους στρατηγικά σημεία. Στις τρεις αυτές κορυφές των πυραμίδων βρίσκονται οι περιοχές Τούμπα, Αγ. Αντώνιος και Προφήτης Ηλίας αντίστοιχα.

Αυτές είναι οι δέκα μυστικές οργανώσεις που διαμόρφωσαν τον κόσμο όπως τον γνωρίζουμε σήμερα

Οργανώσεις που συστάθηκαν αρχικά από ελάχιστα μέλη, που αργότερα πολλαπλασιάστηκαν και έδρασαν μυστικά για την απελευθέρωση κρατών και τη γέννηση ιδεολογιών που οδήγησαν σε πολέμους και ειρήνη και συνεχίζουν να διαδίδονται μέχρι και σήμερα.

Ο Μέγας Αλέξανδρος και η επιρροή του στην ανατολική τέχνη και αρχιτεκτονική - Γιατί τα αγάλματα του Βούδα είχαν επιρροές από Έλληνες θεούς

Κατά τη διάρκεια της βασιλείας του, ο Μέγας Αλέξανδρος κατέκτησε το μεγαλύτερο μέρος του τότε γνωστού κόσμου προς την ανατολή και έφτασε στις παρυφές της Ινδίας, χωρίς να έχει ηττηθεί ούτε σε μια μάχη. Μαζί του δεν μετέφερε μόνο ελληνικά έργα τέχνης, αλλά και Έλληνες τεχνίτες, επιστήμονες και καλλιτέχνες.... 
Ο ελληνικός πολιτισμός εισήλθε στον ινδικό και βουδιστικό πολιτισμό. Η Δύση «ενώθηκε» με την Ανατολή. Αποτέλεσμα ήταν η ελληνοβουδιστική τέχνη. Αγάλματα με ξεκάθαρη ελληνιστική επίδραση. Βουδιστικές θεότητες με χαρακτηριστικά ελλήνων θεών, αλλά και έργα με αναπαραστάσεις από την ελληνική μυθολογία που σώζονται μέχρι σήμερα, αποδεικνύουν την επιρροή που άσκησε η αρχαία ελληνική σκέψη, χωρίς όμως να χαθούν τα ινδικά χαρακτηριστικά....

“Κεραυνοβόλος” πόλεμος στην αρχαία Ανατολή: Ισχύς, ταχύτητα, εκμετάλλευση…

Αν και ο όρος «Κεραυνοβόλος Πόλεμος» είναι προϊόν του 20ου αιώνα, εντούτοις οι απαρχές του ως στρατιωτικό δόγμα, αλλά και οι εφαρμογές του στην πράξη, στα διάφορα πεδία μαχών, είναι πανάρχαιες.Το δόγμα του Κεραυνοβόλου Πολέμου είναι ουσιαστικά τόσο παλιό όσο και ο άνθρωπος στη Γη. Κάθε φορά όμως διέφεραν τα μέσα και οι συνθήκες εφαρμογής του, παράγοντες που επηρέαζαν καθοριστικά την αποτυχία ή την επιτυχία του στην πράξη.

Στρατιωτική επέμβαση προς ανατροπή του Μαδούρο… ακούγεται όλο και πιο συχνά

Ο Λουίς Αλμάγκρο, γενικός γραμματέας του Οργανισμού Αμερικανικών Κρατών (ΟΑΚ) δήλωσε την Παρασκευή ότι δεν θα πρέπει να αποκλειστεί μια «στρατιωτική επέμβαση» στη Βενεζουέλα για την «ανατροπή» της κυβέρνησης του Νικολάς Μαδούρο που ευθύνεται, όπως είπε, για τη σοβαρή οικονομική, ανθρωπιστική και μεταναστευτική κρίση που διέρχεται η χώρα.  «Σε ό,τι αφορά μια στρατιωτική επέμβαση με στόχο την ανατροπή του καθεστώτος του Νικολάς Μαδούρο, πιστεύω ότι δεν θα πρέπει να αποκλείσουμε αυτή την επιλογή», είπε ο Αλμάγκρο σε μια συνέντευξη Τύπου στην πόλη Κούκουτα της Κολομβίας στα σύνορα με τη Βενεζουέλα.  Ο επικεφαλής του ΟΑΚ, τον οποίο ο Μαδούρο κατηγορεί για «ανάμιξη» στήριξε τη δήλωσή του επικαλούμενος «παραβιάσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων» και «εγκλήματα κατά της ανθρωπότητες» που έχει διαπράξει ο ίδιος ο πρόεδρος και η κυβέρνηση της Βενεζουέλας ενάντιον του λαού της.  «Μπροστά στα δεινά του λαού, την έξοδο (του πληθυσμού) που (η κυβέρνηση της Βενεζουέλας) έχει προκαλέσει, θα πρέπει πρώτα να γίνουν διπλωματικές ενέργειες, αλλά δεν θα πρέπει να αποκλείσουμε οποιαδήποτε (άλλη)

«Μυστικές» Υπόγειες Εγκαταστάσεις και Εργαστήρια. Τι Φτιάχνουν Εκεί

Η μελέτη του σύμπαντος και η παρατήρηση του από τους αστρονόμους απαιτεί ανοιχτό χώρο και τηλεσκόπια. Όμως, για να κατανοήσουμε τα σαφώς λιγότερα ορατά, αλλά πολύ σημαντικά, μέρη του σύμπαντος , όπως τα νετρίνα και η σκοτεινή ύλη, οι επιστήμονες κινούνται μάλλον υπογείως.
Τα υπόγεια εργαστήρια προσφέρουν στους επιστήμονες προστασία από το μεγαλύτερο μέρος του «θορύβου» που δημιουργούνται από άλλα είδη σωματιδίων που εισέρχονται από τη Γη , όπως οι κοσμικές ακτίνες και άλλες ακτινοβολίες από το σύμπαν. Φυσικά , είναι κάπως περίπλοκο να κατασκευαστεί ένα εργαστήριο υπογείως , έτσι οι επιστήμονες πρέπει να γίνουν δημιουργικοί . Μερικές φορές οι ερευνητές εργάζονται σε παλιά ορυχεία, ή ανοίγουν μεγάλες σήραγγες για να χωρέσουν τους επιταχυντές σωματιδίων.
Τα διασημότερα υπόγεια εργαστήρια βρίσκονται σκορπισμένα σε δύο ηπείρους και αναζητούν απαντήσεις σε ερωτήματα όπως: πώς σχηματίστηκε το σύμπαν , πώς δημιουργούνται τα σωματίδια και ποια είναι η αληθινή φύση της σκοτεινής ύλης.

Πόλεις και Ιερά της Ελλάδας σε Διάταξη των Άστρων και των Αστερισμών

Ποιός σήκωσε τα μάτια του στον Ουρανό και δεν ένοιωσε μέσα του το μυστηριώδες κάλεσμα των άστρων; Οι πόλεις και τα ιερά της Ελλάδας είναι τοποθετημένα σε διάταξη που συμφωνεί απόλυτα με την διάταξη των άστρων και των αστερισμών.
Μία διαπίστωση απολύτως αληθινή… ΕΛΛΑΣ ΤΩΝ ΑΣΤΡΩΝ, ΜΕ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗΝ.
ΟΜΙΛΟΥΜΕΝ ΚΑΙ ΤΕ ΠΡΑΤΟΜΜΕΝ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΝΑΟΥΣ.
ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΘΥΜΕΙΣΘΕ ΤΗΝ ΟΥΡΑΝΙΑΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗΝ ΥΜΑΣ.
ΚΑΛΕΙΤΕ ΕΚ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΩΝ ΘΕΩΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΦΟΙΒΟΥ ΑΝΑΞ.
ΟΥΤΟΣ ΕΙΣ ΓΑΙΑ ΔΕΜΕΙ ΝΟΥ ΚΑΙ ΧΙΤΩΝΑ.
ΕΠΙΚΑΛΟΥΜΕΝ ΚΑΙ ΤΕ ΕΠΙΚΑΛΕΙΤΕ ΤΟΝ ΘΕΟ ΗΛΙΟ ΑΠΟΛΛΩΝΑ
ΦΟΙΒΟ ΣΕΙΡΙΟ ΒΑΣΙΛΕΥΣ ΒΑΣΙΛΕΩΝ ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΩΡΑ ΙΝΑ
ΣΩΖΟΜΕΝ ΤΗ ΘΕΑ ΜΗΤΕΡΑ ΘΕΩΝ ΚΑΙ ΘΝΗΤΩΝ ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΑΙΑ ΡΕΑ ΓΑ.
ΕΡΡΩΣΘΕ ΑΦΥΠΝΙΣΘΕΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΕ ΗΜΙΑΦΥΠΝΙΣΘΕΝΤΕΣ.

Δήλος 1944: Απόρρητος Φάκελος Κοίλη Γη

Στις 3 Σεπτεμβρίου 1944, η απόφαση ήταν ειλημμένη: Οι Γερμανοί έπρεπε να εγκαταλείψουν την Ελλάδα.
Ήδη ο διοικητής της Ε’ στρατιάς είχε δώσει εντολή να εγκαταλείψουν τη χώρα όλες οι γυναίκες υπάλληλοι, οι σύζυγοι και τα παιδιά των αξιωματικών και των υπαλλήλων.
Η Ε’ στρατιά ήταν έτοιμη ν’ αρχίσει να αποσύρεται αμέσως μόλις θα έφθαναν οι διαταγές απ’ το Βερολίνο.

Ελληνομαερικανική πρόβα πολέμου στη Σούδα - ΦΩΤΟ

Μέσα στο πολύ καλό κλίμα της Ελληνοαμερικανικής συνεργασίας, ιδιαίτερα στον τομέα της Άμυνας έρχεται να προστεθεί και η διεξαγωγή διμερούς στρατιωτικής εκπαιδευτικής ασκήσεως των Ειδικών Δυνάμεων των ΗΠΑ και της Ελλάδας στη Σούδα της Κρήτης.

Με ανάρτηση της στο επίσημο λογαριασμό της στο Twitter, η Πρεσβεία των ΗΠΑ, έδωσε στην δημοσιότητα εικόνες από την διμερή στρατιωτική εκπαιδευτική άσκηση των Ειδικών Δυνάμεων των ΗΠΑ και της Ελλάδας που έλαβαν χώρα στην περιοχή της Σούδας.

Μετενσάρκωση: Παιδιά μιλούν για τις προηγούμενες ζωές τους...

Όταν ήταν τριών ετών η Sally (Σάλι) ανακοίνωσε ότι το πραγματικό της όνομα ήταν Ιωσήφ. Στην αρχή οι γονείς το βρήκαν αστείο, στη συνέχεια άρχισαν να προβληματίζονται και τέλος ανησύχησαν όταν το κοριτσάκι τους επέμενε ότι είναι αγόρι, το όνομά της είναι Ιωσήφ και το σπίτι στο οποίο μένει δεν είναι το δικό της.
Υποστήριζε πως σαν Ιωσήφ έμενε σ΄ένα σπίτι κοντά στη θάλασσα και είχε πολλά αδέλφια και αδελφές.
«Ζητούσε να την πάμε να δει τα πλοία στη θάλασσα αλλά ποτέ δεν την είχαμε πάει στη θάλασσα ούτε και είχε δει ποτέ της πλοία» λέει η μητέρα της η οποία για προσπαθούσε επί πολλά έτη να κάνει παιδιά και η Σάλι ήταν αποτέλεσμα μιας εξωσωματικής θεραπείας.

«Χρονοταξιδιώτης» αποκαλύπτει πως θα είναι οι ΗΠΑ μετά την καταστροφή που έρχεται... ( videos)

Ο Al Bielek γεννήθηκε το 1927. Ενώ εργάζονταν για διάφορους στρατιωτικούς εργολάβους, οι άνθρωποι που συνεργάζονταν μαζί του άρχισαν να αποκαλύπτουν την αλήθεια για την συμμετοχή της αμερικανικής κυβέρνησης σε εξωγήινους και PSYOPS (Ψυχολογικές Επιχειρήσεις). Αργότερα, άρχισαν να γίνονται παράξενα πράγματα.

Οι επιστήμονες αποκαλύπτουν πότε θα πεθάνουμε

Υπάρχει άραγε απάντηση στο ερώτημα πότε θα πεθάνουμε;
Πολύς κόσμος ψάχνει μανιωδώς να βρει την ακριβή ημερομηνία ή/και τον τρόπο του θανάτου του.
Μάλιστα υπάρχουν και πολλά τεστ, αμφιβόλου αξιοπιστίας, που κυκλοφορούν στο internet.
Ωστόσο, μια ομάδα επιστημόνων από την ιατρική σχολή του Πανεπιστημίου Qingdao στην Κίνα δίνει μια επιστημονική απάντηση στο συγκεκριμένο ερώτημα.
Συγκεκριμένα, οι επιστήμονες συνέδεσαν τους καρδιακούς παλμούς με την ημερομηνία του θανάτου. Ας δούμε πως.

Τα φάρμακα στην Αρχαία Ελλάδα

Οι αρχαίοι Έλληνες, όπως και όλοι οι λαοί, αρχαίοι και νεότεροι, πρωτόγονοι και προηγμένοι, χρησιμοποιούσαν φάρμακα για να θεραπεύουν αρρώστιες ή για να ανακουφίζουν από δυσάρεστες, επώδυνες καταστάσεις.
Ο όρος «φάρμακο», όμως, δεν σήμαινε στην αρχαία Ελλάδα μόνο ό, τι εννοούμε συνήθως, αλλά και το δηλητήριο: αυτό που ήπιε ο Σωκράτης μετά την καταδίκη του αναφέρεται στους Πλατωνικούς Διαλόγους ως  «φάρμακον».1 Εξάλλου, οι σχέσεις και τα όρια μεταξύ θεραπευτικών φαρμάκων και δηλητηρίων είναι ένα θέμα που παρακολουθεί όλη την ιστορία των φαρμάκων και δεν μπορεί να αναπτυχθεί.

Ο ΣΑΤΑΝΙΣΤΗΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ ΟΡΕ ΜΑΡΚΑΡΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΩΝ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ




Ο ΣΑΤΑΝΙΣΤΗΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ ΜΑΡΚΑΡΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΛΟΝΔΙΝΟ ΠΑΡΙΣΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ. ΠΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΟΙ ΓΥΡΩ ΔΡΟΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΟΙ ΜΕ ΤΟ ΜΑΣΩΝΙΚΟ ΦΙΔΙ Η ΤΟ ΔΡΑΚΟ .