Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΧΑΝ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙ ΖΩΗ ΣΤΗΝ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΑΠΟ ΤΟ 1982!



Πρόσφατα οι Ρώσοι επιστήμονες υποστήριξαν πως από το 1982, είχαν απαθανατίσει τρία «αντικείμενα» στην επιφάνεια του πλανήτη Αφροδίτη, μεγέθους 0,01-0,15 μέτρων, τα οποία ήταν σε συνεχή κίνηση.
Σύμφωνα με άρθρο που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό Russian Solar System Research, οι Ρώσοι επιστήμονες ισχυρίζονται ότι πρόκειται για πρωτόγονους ζωντανούς εξωγήινους οργανισμούς! Το άρθρο, που υπογράφει ο Leonid Ksanfomaliti του Διαστημικού Ερευνητικού Κέντρου της Ρωσικής Ακαδημίας Επιστημών, παρουσιάζει ένα αναλυτικό πανοραμικό βίντεο 126 λεπτών.

Ένα «UFO» πάρκαρε στον Ερμή!



Βίντεο δείχνει ένα «περίεργο» αντικείμενο δίπλα στον πλανήτη
Η διαδικτυακή κοινότητα ασχολείται  με ένα βίντεο που δείχνει ένα μεγάλο αντικείμενο να κάνει ξαφνικά την εμφάνιση του πολύ κοντά στον Ερμή. Όπως ήταν φυσικό δημιουργήθηκε γρήγορα μεγάλο ενδιαφέρον με εκατοντάδες χιλιάδες χρήστες να κάνουν κλικ στο επίμαχο βίντεο και να ανάβει η συζήτηση για το αν πρόκειται για UFO ή οτιδήποτε άλλο.

Το «UFO» και η απάντηση της NASA

TΑΥΤΕΚΩ - Ομολογία-ΣΟΚ: «Φαρμακοποιοί μη χορηγείτε άλλα φάρμακα



Σε μια πρωτοφανή δήλωση ειλικρίνειας το Ταμείο Ασφάλισης Τραπεζών και Επιχειρήσεων Κοινής Ωφέλειας (ΤΑΥΤΕΚΩ) εξέδωσε ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία συστήνει τα φαρμακεία να μην δέχονται συνταγές του ταμείου, γιατί πολύ απλά δεν υπάρχουν λεφτά!!! Καταλήγει δε, ότι όταν αυτή η δεινή οικονομική κατάσταση που έχει περιέλθει το ταμείο αλλάξει θα μας ενημερώσουν με νεότερο έγγραφο!