Περισσότερες από 55 ασθένειες έχουν συνδεθεί με
την δυσκολία ή ανικανότητα του οργανισμού να χειριστεί σωστά τη
γλουτένη, την πρωτεΐνη που βρίσκεται στο σιτάρι, τη σίκαλη και σιτάρι.
Υπολογίζεται ότι το 99% των ατόμων που έχουν δυσανεξία στη γλουτένη ή κοιλιοκάκη δεν γνωρίζουν την πάθησή τους επειδή δεν μπορούν να αναγνωρίζουν τα συμπτώματα.Σε γενικές γραμμές, υπολογίζεται ότι το 15% του γενικού πληθυσμού έχει σε κάποιο βαθμό πρόβλημα με τη γλουτένη. Μήπως είστε ένας από αυτούς;
Εάν έχετε οποιαδήποτε από αυτές τις παρακάτω παρενέργειες θα μπορούσε να σημαίνει ότι έχετε δυσανεξία στη γλουτένη και θα πρέπει σε κάθε περίπτωση να συμβουλευτείτε το γιατρό σας για να κάνετε τις απαραίτητες εξετάσεις: