Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2016

Δυσανεξία στη γλουτένη: Τα 10 σημάδια που δείχνουν πρόβλημα

Περισσότερες από 55 ασθένειες έχουν συνδεθεί με την δυσκολία ή ανικανότητα του οργανισμού να χειριστεί σωστά τη γλουτένη, την πρωτεΐνη που βρίσκεται στο σιτάρι, τη σίκαλη και σιτάρι.

Υπολογίζεται ότι το 99% των ατόμων που έχουν δυσανεξία στη γλουτένη ή κοιλιοκάκη δεν γνωρίζουν την πάθησή τους επειδή δεν μπορούν να αναγνωρίζουν τα συμπτώματα.
Σε γενικές γραμμές, υπολογίζεται ότι το 15% του γενικού πληθυσμού έχει σε κάποιο βαθμό πρόβλημα με τη γλουτένη. Μήπως είστε ένας από αυτούς;
Εάν έχετε οποιαδήποτε από αυτές τις παρακάτω παρενέργειες θα μπορούσε να σημαίνει ότι έχετε δυσανεξία στη γλουτένη και θα πρέπει σε κάθε περίπτωση να συμβουλευτείτε το γιατρό σας για να κάνετε τις απαραίτητες εξετάσεις:

ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΑ! ΓΙΑΤΙ Σ Φ Ρ Α Γ Ι Ζ Ο Ν Τ Α Ι πηγές & βρύσες;;; (Τί επιδιώκουν;)

(ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΗ 2 ΜΗΝΩΝ & ΠΛΕΟΝ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ  Σ Ο Β Α Ρ Η, ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ! ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ!) Η παγκόσμια ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΥΣΗ πηγών, με την δικαιολογία της …
προστασίας του περιβάλλοντος συνεχίζεται, ΑΓΝΟΩΝΤΑΣ τους ανθρώπους, με πραγματικό οικολογικό αίσθημα.
Στα πλαίσια της επικίνδυνης & ΔΙΑΒΟΗΤΗΣ ‘Ατζέντα 21’, πλέον, όχι μόνο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ σε κάποιον να …συλλέγει το νερό της βροχής, αλλά η ‘ΔΕΥΑΜΒ’, σφραγίζει ΟΡΙΣΤΙΚΩΣ(!) πάνω από 20 κοινόχρηστες βρύσες στην Π ο ρ τ α ρ ι ά !!!
ΜΑ, ΓΙΑΤΙ;
ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ;
ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ…
ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΑΧΑ ΛΟΓΙΚΗ;

Ο τάφος της βασίλισσας Θεσσαλονίκης κάτω από τον σταθμό Βενιζέλου του Μετρό;

Μέχρι το 2020 το Μετρό της Θεσσαλονίκης θα έχει τη μία γραμμή του και μέχρι το 2026, δηλαδή σε δέκα χρόνια από σήμερα θα έχουν κατασκευαστεί και οι προεκτάσεις, είπε χθες ο πρόεδρος της Αττικό Μετρό ΑΕ, Γιάννης Μυλόπουλος. Οι εργασίες στους σταθμούς ξεκίνησαν την προηγούμενη Δευτέρα και συνεχίζονται κανονικά. Ωστόσο, αυτό που δεν ανακοίνωσε χθες ο κ. Μυλόπουλος είναι μια μεγάλη είδηση, που αφορά σε μια σπουδαία αρχαιολογική ανακάλυψη.

Οι αρχαιολόγοι έχουν κάθε λόγο να ελπίζουν πως η σημερινή μέρα θα φέρει την Ελλάδα και πάλι στα πρωτοσέλιδα του διεθνούς Τύπου, καθώς ο τάφος που ανέσκαψαν στα έγκατα του σταθμού Βενιζέλου, και κάτω από το Βυζαντινό Σταυροδρόμι, έχει μια επιγραφή που προϊδεάζει για μεγάλο εύρημα. «Θεσσαλονίκης Φιλ[…..] ειμί, λέει η επιγραφή αυτή». Και αν σωστά έχουν συνδυάσει τα κομμάτια του παζλ, τότε πρόκειται για τον τάφο της Θεσσαλονίκης, κόρης του Φιλίππου, αδερφής του Μεγάλου Αλεξάνδρου και συζύγου του Κάσσανδρου.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΕ ΤΑ ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥΣ!

Με αφορμή τα 121α γενέθλια της Σπάρτα Πράγας, είχε παρουσιάστει πριν δυο χρόνια, ομάδες που έχουν «δανειστεί» τα ονόματά τους από την
αρχαία Ελλάδα και την ελληνική μυθολογία. Από τον περίφημο Άγιαξ μέχρι τη Νέα Καληδονία και το Κονγκό!


Ο μεγαλύτερος αθλητικός σύλλογος της Τσεχίας, η Σπάρτα Πράγας, γίνεται σήμερα (16/11) 121 ετών. Είχατε συνδέσει ποτέ το όνομά της με την αρχαία Σπάρτη;
Αν ναι, καλά κάνατε, αφού οι Βάκλαβ, Μπόχουμιλ και Ρούντολφ Ρουντλ, τα τρία αδέρφια που ίδρυσαν τη Σπάρτα, είχαν στο μυαλό τους την ελληνική πόλη όταν δημιουργούσαν την τσεχική ομάδα.

The Exiled Billionaire Queen Of Holland Had A Role To Play In The Pearl Harbor Attacks

Wilhelmina Helena Pauline Maria was the longest-serving queen of the Netherlands, having reigned from 1890 to 1948. Her keen business instincts made her the first female billionaire (in US dollars), while her political astuteness helped keep her country together during WWII. Unfortunately, she was also responsible for the Japanese attack on Pearl Harbor.
Well, not directly. But she did play a crucial role.

95 χρονών πέθανε ο πρώτος Αμερικανός αστροναύτης John Glenn

Ο  πρώτος Αμερικανός σε τροχιά γύρω από τη Γη και το πέμπτο άτομο στο διάστημα, μετά από τους κοσμοναύτες Γιούρι Γκαγκάριν και Γκέρμαν Τίτοφ και τους συναδέλφους του στην αποστολή Mercury Seven Άλαν Σέπαρντ και Γκας Γκρίσομ.

Ο Γκλεν ήταν αρχικά πιλότος μαχητικού αεροσκάφους, που πολέμησε στο Β΄ΠΠ και στον Πόλεμο της Κορέας. Στις 6 Απριλίου 1943, o Γκλεν παντρεύτηκε τον παιδικό του έρωτα, την Άννα Μάργκαρετ Κάστορ.