Σάββατο, 21 Μαΐου 2016

Σκοτεινιάζει η Κόστα Ρίκα από τέφρα και θειάφι - Έτοιμο να εκραγεί το ηφαίστειο Τουράλμπια

 

Σε κύκλο έντονης δραστηριότητας πριν την έκρηξη έχει εισέλθει από χθες το ηφαίστειο Τουράλμπια στην κεντρική Κόστα Ρίκα, εκτινάσσοντας μεγάλες ποσότητες καπνού και τέφρας, που οι άνεμοι σπρώχνουν έως την πρωτεύουσα Σαν Χοσέ.

Στην πρωτεύουσα, που απέχει 30 χλμ από το ηφαίστειο, η ατμόσφαιρα μυρίζει έντονα θειάφι, ενώ η τέφρα μειώνει την ορατότητα και επικάθεται, καλύπτοντάς τα, σε αυτοκίνητα και κτήρια.
Πολλά σχολεία έχουν κλείσει στο Σαν Χοσέ και σ’ άλλες πόλεις της χώρας, εξαιτίας των προβλημάτων που έχουν αρχίσει να προκαλούνται στην υγεία πολλών μαθητών, σύμφωνα με δημοσιεύματα του Τύπου.

ΑμετρίνηςΟι περισσότεροι άνθρωποι δεν τον έχουν ακούσει ποτέ. Ο αμετρίνης είναι ένας σπάνιος πολύτιμος λίθος που παράγεται σε εμπορικές ποσότητες σε ένα μόνο ορυχείο στον κόσμο. Πρόκειται για ένα σχετικά νέο για το εμπόριο πολύτιμων λίθων, είναι διαθέσιμο σε μικρές ποσότητες για λίγες δεκαετίες. Πρόκειται για μια ποικιλία από δίχρωμο χαλαζία που περιέχει αμέθυστο (μωβ) και κιτρίνη (χρυσοκίτρινο) σε επαφή μέσα σε ένα ενιαίο κρύσταλλο. Οι λέξεις αμέθυστος και κιτρίνη συνενώθηκαν για να δώσουν το όνομα ''αμετρίνης" το οποίο χρησιμοποιείται ευρέως στο εμπόριο πολύτιμων λίθων. Αυτό το υλικό είναι γνωστό και με άλλες χρησιμοποιούμενες ονομασίες όπως: "αμέθυστος-κιτρίνη," τρυστίνη", και "βολιβιανίτης". Ο bolivianite πήρε το όνομα του επειδή θεωρείται ο'' εθνικός'' πολύτιμος λίθος της Βολιβίας.

Η ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ - ΟΙ ΜΑΧΗΤΕΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ (ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ - VIDEO)


Οι αγωνιστές του Αγίου Όρους (Ιερά Μονή Εσφιγμένου), μας άνοιξαν τις πόρτες και μαζί τους κάναμε ένα ταξίδι στην ιστορία, στην πίστη και στην θρησκεία. Μαχητές κατά της νέας τάξης και της παγκόσμιας θρησκείας μας άφησαν να αποτυπώσουμε, για πρώτη φορά, ντοκουμέντα ιστορικής σημασίας αλλά και να μας ενημερώσουν για την μεγαλύτερη αίρεση όλων των εποχών. Τον οικουμενισμό.
Απολαύστε το σε full hd και δυνατά τον ήχο:
http://youtu.be/EpnlZt1cpu0

ΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ 7 Christos Kastamonitis Christos Snow 24/6/2014 ΜΑΣΩΝΕΙΑ
ΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ 7 Christos Kastamonitis Christos Snow 24/6/2014 ΜΑΣΩΝΕΙΑ