Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2015

Τα συναισθηματικά αίτια των ασθενειών


Ο χάρτης του Emotion Code του Bradley Nelson:
-Πρόβλημα στο λεπτό έντερο ή στην καρδιά από εγκατάλειψη, απιστία, χαμό, έλλειψη αγάπης.
-Πρόβλημα στη σπλήνα ή στο στομάχι, από ανησυχία, απελπισία, αηδία, νευρικότητα.
-Πρόβλημα στο πνευμόνι ή στο παχύ έντερο από κλάμα, αποθάρρυνση, απόρριψη, θλίψη, πόνο.
-Πρόβλημα στο συκώτι και στη χολή από θυμό, πικρία, ενοχή, μνησικακία, πανικό, κατάθλιψη.
-Πρόβλημα στα νεφρά ή στην κύστη από κατάκριση, τρόμο, φόβο.
-Πρόβλημα στους αδένες και σεξουαλικά όργανα, από ταπείνωση, ζήλια, πόθο, καταπίεση.
Τα μάτια είναι ο δείκτης της ετοιμότητάς μας να βλέπουμε τον κόσμο. Όταν έχουμε προβλήματα όρασης αυτό σημαίνει, ότι δεν επιθυμούμε να δούμε κάτι στους εαυτούς μας και στους γύρω μας ανθρώπους. Τα προβλήματα όρασης στα παιδιά δείχνουν με βεβαιότητα, ότι κάτι δεν πάει καλά στο σπίτι τους, και τα παιδιά αρνούνται να το δουν, οπότε υποσυνείδητα χαλούν την όρασή τους για να μη βλέπουν τα δυσάρεστα.

Τη συνεργασία Ελλάδας-Ρωσίας στη Συρία κατά του ISIL ανακοίνωσε το ΥΠΕΞ!




Λίγες ώρες μετά την απόφαση του Α.Τσίπρα να απόσχει από την "διεθνή συμμαχία" κατά του ISIL με προεξάρχουσες τις ΗΠΑ λόγω της πρόσκλησης των Σκοπίων ως "Μακεδονία" από μέρους των Αμερικανών ανακοινώθηκε από τον ΥΠΕΞ Ν.Κοτζιά η πρόθεση για συνεργασία με τη Ρωσία για τον ίδιο σκοπό!
Είναι χαρακτηριστικό ότι η σχετική δήλωση πρόθεσης συνεργασίας έρχεται μετά την αντίστοιχη πρόσκληση και με το Ιράν 
Πιο συγκεκριμένα ολόκληρη η δήλωση έχει ως εξής:
Δήλωση ΥΠΕΞ, Ν. Κοτζιά, στην ανταποκρίτρια της ΕΡΤ στην Ουάσιγκτον, Λένα Αργύρη, μετά τη συνάντησή του με τον ΥΠΕΞ της Ρωσικής Ομοσπονδίας, κ. Sergey Lavrov (Ν. Υόρκη, 29.9.15)
 

Εγκύκλιος-σοκ από το υπουργείο Εργασίας: Αν ζεις πολύ δεν θα παίρνεις σύνταξη!




"Κατάρα" ως φαίνεται θα ανακηρυξει την ευζωϊα και την μακροζωϊα το υπουργείο Εργασίας αφού με εγκύκλιό του "παραβιάζει" επίσημα και το νέο και αυξημένο όριο συνταξιοδότησης των 67 ετών, αφού το συνδέει με την μεταβολή του μέσου όρου προσδόκιμου ζωής.
Δηλαδή, "δεν ψοφάτε, και επιμένετε να ζείτε; Δεν θα πάρετε σύνταξη, θα συνεχίσετε να δουλεύετε".
Σημειωτέον ότι αυτή είναι η  πρώτη εγκύκλιος  που εξέδωσε το Υπουργείο Εργασίας για τις αλλαγές στο ασφαλιστικό, που σημαίνει ότι θα ακολουθήσουν και άλλες τέτοιες "φαεινές" ιδέες.
Σημειώνεται ότι ο μέσος όρος διάρκειας συνταξιοδότησης είναι περίπου τα 13-14 έτη αφού ο μέσος όρος ζωής είναι τα 78-80 χρόνια, αναλόγως και το φύλο.

Πες μου πού πονάς να σου πω με ποιον Θύμωσες !

healthy


Μάθετε το κρυφό μήνυμα που περιέχει κάθε ασθένεια.

Τι γίνονται τα συναισθήματα που καταπνίγουμε ; Πού πηγαίνουν οι ανάγκες μας που καταπιέζουμε; Τι συμβαίνει στα θέλω μας που δεν τολμάμε να εκφράσουμε; Η απάντηση είναι κοινή: βυθίζονται στα βάθη του είναι μας, στις αποθήκες του ψυχισμού μας. Όταν αυτές οι αποθήκες γεμίσουν ασφυκτικά τότε τα καταπιεσμένα συναισθήματα, ανάγκες και επιθυμίες μας σπάνε τις πόρτες αυτών των αποθηκών και ξεχύνονται είτε στην ψυχολογική μας κατάσταση είτε στο σώμα μας περιέχοντας ένα κρυφό μήνυμα.