Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2015

Απειλούν τους βουλευτές στη Σουηδία με λουτρό αίματος


Η κυβέρνηση και το κοινοβούλιο της Σουηδίας υποστηρίζουν ότι δέχτηκαν απειλές —χωρίς να προσδιορίζουν τη φύση τους— και απευθύνθηκαν στις υπηρεσίες πληροφοριών προκειμένου να εντοπιστούν οι δράστες και να καθοριστεί αν οι απειλές αυτές έχουν βάση.

"Η κυβέρνηση έλαβε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που περιείχε απειλές. Όταν γίνεται κάτι τέτοιο, απευθυνόμαστε στις αρχές ασφαλείας (Sapo)" ανέφερε η Μπόντιλ Σουντέν, μια εκπρόσωπος της κυβέρνησης.

ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 16 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ Η ΕΚΤΗ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΑΝΟΙΧΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΤΟΥ ΕΟΕ ΔΩΡΕΑΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ


Σήμερα η έκτη ημέρα του Ανοιχτού Πανεπιστημίου του ΕΟΕ.
Σε συνεργασία με το Capsis Hotel Μοναστηρίου 18 (Θεσσαλονίκη) σήμερα Δευτέρα 16 Νοεμβρίου και κάθε Δευτέρα εντελώς ΔΩΡΕΑΝ για ΟΛΟΥΣ, χωρίς εγγραφή, μπορείτε να παρακολουθήσετε δύο μαθήματα! 
19:00 με 20:00 Ένα ταξίδι στο Διάστημα με τον Απόστολο Σταμουλά και στις 20:15 με 21:15 Κοινό σχολείο για Ελληνικά Μαθήματα με την Ευγενία Κούκουρα. Σας περιμένουμε όλους!

Πυρήνες τζιχαντιστών σε Καλλιθέα και Ν. Κόσμο; Συναγερμός σε ΕΥΠ και αντιτρομοκρατική

 


Στενές παρακολουθήσεις ατόμων ατόμων που κινούνται σε περιοχές της Αττικής
- Ήδη έχουν ζητηθεί από τους Γάλλους πληροφορίες για τουλάχιστον πέντε άτομα
- Υπάρχει τουλάχιστον ένα άτομο που από τον Ν. Κόσμο έφυγε για Συρία για να πολεμήσει
- Χώρα “τράνζιτ” η Ελλάδα για τους Τζιχαντιστές;

Οι επιθέσεις στο Παρίσι άλλαξαν τα δεδομένα σε ολόκληρη την Ευρώπη. Αμέσως διαπιστώθηκε ότι κάποιοι από τους τρομοκράτες του ISIS (τουλάχιστον ένας) είχε περάσει από την Ελλάδα στο ταξίδι του μέχρι τη Γαλλία για να συμμετάσχει ως κομάντο αυτοκτονίας. Το παράδειγμα του τζιχαντιστή που πέρασε από τη Λέρο δεν έθεσε απλά σε συναγερμό τη χώρα για τρομοκράτες που μπορεί να περάσουν “τράνζιτ” από την Ελλάδα, αλλά και για θύλακες τρομοκρατών που έχουν βρει καταφύγιο στην Ελλάδα ή έχουν επιλέξει τη χώρα μας ως τόπο συγκέντρωσης και βάση για επιθέσεις σε άλλα ευρωπαϊκά κράτη.

Παρίσι: Συναγερμός και στην Ελλάδα! Ποιοί στόχοι φυλάσσονται



Η τρομοκρατική επίθεση στο Παρίσι έχει σημάνει συναγερμό και στην Ελλάδα με αποτέλεσμα τα μέτρα ασφαλείας να είναι αυξημένα τόσο στο αεροδρόμιο όπου γίνονται εξονυχιστικοί έλεγχοι διαβατηρίων αλλά και σε ξένες πρεσβείες που οι χώρες τους συμμετέχουν στον πόλεμο κατά του Ισλαμικού Κράτους.

15 Νοεμβρίου 1972: Η εμβολή και η βύθιση του Οχηματαγωγού "ΜΕΡΛΙΝ"! (Αφηγήσεις επιζώντων)



15 Νοεμβρίου 1972, ώρα 3:00μμ, λίγο έξω από το λιμάνι του Πειραιά. Η θάλασσα ήταν γαλήνια, η ορατότητα μεγάλη και τα πλοία που έπλεαν στην περιοχή ταξίδευαν προς τον προορισμό τους χωρίς κανένα πρόβλημα. Τίποτα δεν πρόδιδε την τραγωδία που επρόκειτο να ακολουθήσει... 

Την ώρα εκείνη στην θαλάσσια περιοχή, 4 μίλια από τις ακτές του Παλαιού Φαλήρου, έπλεαν η ναυαρχίδα του στόλου του Σταύρου Νιάρχου «WORLD HERO» χωρητικότητας 215.914 τόνων και το Οχηματαγωγό του Πολεμικού Ναυτικού «ΜΕΡΛΙΝ». Σε μια στιγμή – κάτω από περίεργες συνθήκες – τα δύο πλοία βρέθηκαν στην ίδια πορεία πλεύσεως. Λίγα λεπτά αργότερα μια τρομακτική σύγκρουση συντάραξε την θαλάσσια περιοχή ανοιχτά του Πειραιά αλλά και τα γύρω παράλια!

ΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ 12 3/4 ( Christos Kastamonitis Christos Snow) 15/11/2015 ΠΑΡΙΣΙ ΕΘΝΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑ



ΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ 12 3/4 ( Christos Kastamonitis Christos Snow)
Τα θεματα ειναι :
1. XTYΠΗΜΑ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ
2. ΕΘΝΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ ΠΡΟΣ ΑΥΤΑ