Δευτέρα 14 Αυγούστου 2017

Πυρηνικός τρόμος – Ο Κιμ Γιονγκ Ουν πατάει το κουμπί – Η Β.Κορέα ετοιμάζει εκτόξευση βαλλιστικού πυραύλου

Τρέλα …είναι η κατάλληλη λέξη που αντιπροσωπεύει την κατάσταση όπως αυτή έχει διαμορφωθεί σήμερα στην αιματοβαμένη από το 1950 κορεατική χερσόνησο. 
Δορυφορικές εικόνες  δείχνουν ότι η Βόρεια Κορέα ετοιμάζεται να ξεκινήσει νέα  δοκιμή βαλλιστικών πυραύλων από….. υποβρύχιο, αναφέρει έγκυρη βρετανική εφημερίδα.
Οι φωτογραφίες ελήφθησαν νωρίτερα αυτό το μήνα,  δείχνουν πυρετώδεις  προετοιμασίες εκτόξευσης βαλλιστικών πυραύλων από υποβρύχιο.Στρατιωτικοί εμπειρογνώμονες αναφέρουν με τρόμο ότι Βόρεια Κορέα , με επικεφαλής τον Κιμ Γιονγκ-ουν, αναζητά εναγωνίως για προφανείς λόγους,  την εκτόξευση  βαλλιστικού πυραύλου  με πιθανή πυρηνική  γόμωση από υποβρύχιο στη θάλασσα, δείχνοντας το πύραυλο  Pukguksong-1.

Σε συναγερμό Εθνική Φρουρά και Ελλάδα: Η Τουρκία κινείται προς κατάληψη του 6% της «πράσινης γραμμής» στην Κύπρο!

Συναγερμός έχει σημάνει σε Εθνική Φρουρά και Ελλάδα μετά τα νέα «δεδομένα» που προετοιμάζονται να λάβουν χώρα από την Άγκυρα στην Κύπρο. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Αγκυρα σχεδιάζει «επιθετική πολεμική ενέργεια» στην νεκρή ζώνη , σε περίπτωση απόσυρσης της UNFICYP, λόγω οικονομικής δυσπραγίας του ΟΗΕ ελέω Τραμπ  αλλά και λόγω νέων ‘‘παιγνίων‘‘ από ‘’σκοτεινούς κύκλους‘‘ της νέας τάξης. 

Tώρα έρχεται και η σειρά των Κυπρίων να «ξυπνήσουν» και να δουν τι στήνεται αργά και μεθοδικά. Tίποτα δεν είναι τυχαίο εν όψει γεωτρήσεων στην Κυπριακή ΑΟΖ.
Εφόσον αποσυρθεί η UNFICYP, η Τουρκία θα  προσπαθήσει  με «πολεμική επιθετική επιχείρηση να καταλάβει ολόκληρη την έκταση της νεκρής ζώνης που αποτελεί το 6% του κυπριακού εδάφους.

Η Ουκρανία βοήθησε τη Β. Κορέα να εξοπλιστεί!

Οι πρόσφατες επιτυχίες του πυραυλικού προγράμματος της Βόρειας Κορέας και ιδιαίτερα η κατασκευή διηπειρωτικού πυραύλου που μπορεί να φέρει πυρηνική κεφαλή και είναι σε θέση να πλήξει το έδαφος των Ηνωμένων Πολιτειών οφείλεται στους πυραυλοκινητήρες που αγόρασε μυστικά η Πιονγκγιάνγκ από την Ουκρανία, γράφει σήμερα η εφημερίδα The New York Times, επικαλούμενη την τελευταία έκθεση του Διεθνούς Ινστιτούτου Στρατηγικών Μελετών (IISS) και πληροφορίες των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών.
Η εφημερίδα αναφέρει ότι ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ και ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών Ρεξ Τιλερσον είχαν υποδείξει την Ρωσία και την Κίνα ως «οικονομικούς χορηγούς» της επιτυχούς εκτόξευσης του διηπειρωτικού πυραύλου πριν από ένα μήνα , αλλά δεν είχαν αναφερθεί ούτε μία φορά στην Ουκρανία.

Τι ήταν το πείραμα «Σύμπαν 25»

Ο δρ Τζον Κάλχουν πέρασε τις δεκαετίες του 1960 και του 1970 παίζοντάς το Θεός σε πλάσματα που δεν καταλαβαίνουν από ανώτερα όντα και μεταφυσικές συλλήψεις.
Το ημερολόγιο έγραφε 9 Ιουλίου 1968 όταν οχτώ λευκά ποντικάκια τοποθετήθηκαν σε ένα παράξενο κουτί στο Εθνικό Ινστιτούτο Ψυχικής Υγείας του Μέριλαντ, ένα κουτί που έμοιαζε περισσότερο με δωμάτιο και ονομάστηκε «Σύμπαν 25».
Υγιή και καλοζωισμένα, τα ποντίκια είχαν όσα θα μπορούσαν να λαχταρήσουν ποτέ στη ζωή: φαΐ, νερό, ελεγχόμενες κλιματολογικές συνθήκες, εκατοντάδες φωλιές να διαλέξουν και ό,τι άλλο τράβαγε η καρδιά τους. Ούτε απειλητικούς χειμώνες, ούτε τρομακτικές γάτες, ούτε και ποντικοπαγίδες κοντολογίς.

Δραματική συρρίκνωση του ελληνικού πληθυσμού τα επόμενα χρόνια

Φθίνουσα θα είναι συνεχώς η πορεία που θα ακολουθήσει ο πληθυσμός της Ελλάδας έως τα μέσα του αιώνα μας, εξαιτίας των αρνητικών δημογραφικών εξελίξεων στη χώρα μας. Αυτό προβλέπει μια νέα μελέτη του Ινστιτούτου του Βερολίνου για τον Πληθυσμό και την Ανάπτυξη, η οποία αναλύει γενικότερα το δημογραφικό μέλλον της Ευρώπης και αναδεικνύει ανάμικτες τάσεις, τόσο θετικές όσο και αρνητικές (για τη χώρα μας κυρίως αρνητικές).

Η μελέτη επισημαίνει ότι μεταξύ 2011-2016 η Ελλάδα έχασε σχεδόν το 3% του πληθυσμού της, μεταξύ άλλων λόγω της γέννησης λιγότερων παιδιών εξαιτίας της οικονομικής κρίσης. Προβλέπει ότι από περίπου 10,8 εκατομμύρια το 2016, ο πληθυσμός της χώρας μας θα μειωθεί στα 9,9 εκατομμύρια έως το 2030 και στα 8,9 εκατομμύρια έως το 2050, με συνέπεια να υποστεί μια πρόσθετη μείωση κατά περίπου 18%. Με δείκτη ολικής γονιμότητας 1,33 (ο προβλεπόμενος μέσος αριθμών παιδιών ανά γυναίκα), η Ελλάδα έχει σήμερα σχεδόν τη χαμηλότερη επίδοση στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Μυστήριο με εξωγήινες μορφές στους ωκεανούς - Θεάσεις ακόμη και στην Ελλάδα

Η αναζήτηση εξωγήινης μορφής πάντα αποτελεί απόλυτη έρευνα για τους επιστήμονες και στη δημοσιότητα δίνονται κατά καιρούς ανακαλύψεις που αποτελούν μυστήριο για την ''αλήθεια'' που μπορεί να κρύβεται γύρω από τις υποθέσεις.
Η ανακάλυψη μίας μυστηριώδους υποβρύχιας δομής στο Μαλιμπού της Καλιφόρνιας το 2014, που μπορεί να αποτελεί και το Άγιο Δισκοπότηρο των ερευνητών USO (Άγνωστα Υποβρύχια Αντικείμενα), αλλά και η καταγραφή ενός ήχου από τα βάθη του Ειρηνικού Ωκεανού το καλοκαίρι του 1997 από την αμερικανική Εθνική Υπηρεσίας Ωκεανών και Ατμόσφαιρας (ΝΟΑΑ), και ο οποίος ήχος δεν ταυτίζεται με κανένα γνωστό ηχητικό αποτύπωμα, έχει οδηγήσει μερικούς θεωρητικούς να θέσουν το ερώτημα κατά πόσον εξωγήινες μορφές ζωής θα μπορούσαν ήδη να ζουν στη γη.

Μεταφέρονται από το στρατόπεδο στον Βαρνάβα οι πύραυλοι Χοκ λόγω της φωτιάς που πλησιάζει – ΦΩΤΟ

Συναγερμός έχει σημάνει στο υπουργείο Άμυνας με τη φωτιά που έχει ξεσπάσει στον Κάλαμο και κατευθύνεται προς την περιοχή του Βαρνάβα, όπου υπάρχει στρατόπεδο Πυροβολικού με πυραύλους Χοκ.

Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη: «Βλέπει» σχέδιο εμπρησμών σε όλη τη χώρα

Τι οδηγεί τα στελέχη της Πυροσβεστικής σε αυτό το συμπέρασμα – Ιδιαίτερο βάρος για τις επόμενες ημέρες στην Εύβοια«Σχέδιο εμπρησμών σε όλη την χώρα, εν όψει του τριημέρου» βλέπουν παράγοντες του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και του κρατικού μηχανισμού δασοπυρόσβεσης, πίσω από το μπαράζ των πυρκαγιών που εκδηλώνονται τις τελευταίες ώρες.
Σύμφωνα με τα συγκεκριμένα στελέχη, σε αυτό το συμπέρασμα οδηγούνται από το γεγονός ότι οι πυρκαγιές εκδηλώνονται σε περιοχές στις οποίες  ο χάρτης πρόληψης κινδύνου, που εκδίδει η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, προβλέπει πολύ υψηλό κίνδυνο (Δείκτη 4).