Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2018

SOS από τους επιστήμονες: Η αντιστροφή των πόλων της Γης πιθανόν να γίνει σύντομα

Ιστορικά συμβαίνει κάθε 200 με 300 χιλιάδες χρόνια - Τελευταία φορά συνέβη πριν από 780.000 χρόνια - Η επιστημονική κοινότητα κατέγραψε εξασθένιση κατά 15% του μαγνητικού πεδίου

Όταν αναφερόμαστε στον Αρμαγεδδώνα, το μυαλό μας πηγαίνει στον... ουρανό και στο αχανές σύμπαν, σε ένα τεράστιο ουράνιο σώμα, το οποίο θα συγκρουστεί με τον πλανήτη μας και... εκεί θα τελειώσουν όλα! Ένα σενάριο είναι όντως αυτό. Ένα άλλο όμως, το οποίο τεκμηριώνεται με στοιχεία και μελέτες πάνω σε πραγματικά δεδομένα και όχι στο... τυχαίο του περαστικού ουράνιου σώματος, αφορά τον... Αρμαγεδδώνα made in Earth. Δηλαδή την καταστροφή που είναι πιθανόν να επέλθει όχι από κάποιο σώμα εκτός Γης, αλλά από την ίδια τη Γη. Πιο συγκεκριμένα, από την πιθανή αντιστροφή των πόλων.

Mαρόκο: Χιονοθύελλες στην έρημο

Απίστευτο και όμως αληθινό. Αμμόλοφοι και φοίνικες έχουν ντυθεί στα λευκά λόγω των σφοδρών χιονοπτώσεων στο… Μαρόκο.
Πόλεις όπως η Ζαγκόρα και η Ουαρζαζάτ, δίπλα ακριβώς στην έρημο του νότιου Μαρόκου, έχουν καλυφθεί από ένα παχύ στρώμα χιονιού.

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΕΩΣΦΟΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΕΛΛ ΥΠΟΤΙΤΛΟΙ

Στη χριστιανική παράδοση ο Εωσφόρος ταυτίζεται με τον Σατανά. Είναι ο πεπτωκώς αρχάγγελος για τον οποίο γράφει ο Ησαΐας: "Πως έπεσες από τον ουρανό, Εωσφόρε, τέκνο της αυγής!" Ο Εωσφόρος ακόμη και στην ιουδαϊκή παράδοση συνδέεται με την αυγή. Στην ελληνική μυθολογία ο Εωσφόρος αποτελεί θεότητα του ουρανού. Ήταν αδερφός του Έσπερου και γεννήθηκαν από το ζευγάρωμα της Ηώς με τον Αστραίο.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ :