Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

ΙΔΟΥ ΠΩΣ ΠΑΡΑΔΙΔΕΤΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΑΓΓΛΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ!



ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟ.


Δείτε τι προβλέπει η νέα Σύμβαση Διευκόλυνσης PSI Διαχείρισης Υποχρεώσεων, που κατατέθηκε χθες στην Βουλή.
Διαβάστε την σελίδα 28 του Παραρτήματος Ι…
Εφαρμοστέο Δίκαιο και Αρμόδια Δικαστήρια

Η παρούσα Σύμβαση και κάθε εξωσυμβατική αξίωση που γεννάται σε σχέση με αυτή θα διέπονται και θα ερμηνεύονται σύμφωνα με το Αγγλικό δίκαιο.

Τα Μέρη υποχρεούνται να υπαγάγουν κάθε διαφορά που ενδέχεται να προκύψει σε σχέση με τη νομιμότητα, εγκυρότητα, ερμηνεία ή εκτέλεση της παρούσας Σύμβασης στην αποκλειστική αρμοδιότητα των δικαστηρίων του Μεγάλου Δουκάτου του Λουξεμβούργου.

ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ :Οι σεισμογράφοι τρελάθηκαν η κάτι δεν πάει καλά ?



Αυτός είναι ο σεισμογράφος που είναι εγκατεστημένος στο νησί της Σαμοθράκης. Ο πιο ανίδεος αν δει το γράφημα θα καταλάβει πως όλα είναι καλά πέρα από κάποια πολύ μικρά στίγματα που δεν είναι καν άξια σχολιασμού.     


Το πρόβλημα τώρα ξεκινάει αν παρατηρήσουμε παρακάτω πρώτα τον σεισμογράφο που είναι εγκατεστημένος στο νησί της Μήλου .


 Δείτε στην συνέχεια .....

Δίσκος από πηλό λέει πως ένας αστεροειδής κατέστρεψε τα Σόδομα πριν από 5.000 χρόνια»!


Ένα δισκίο αργίλου που έχει βασανίσει τους επιστήμονες για περισσότερο από έναν αιώνα, έχει χαρακτηριστεί ως η επιβεβαίωση της μαρτυρίας ενός... αστεροειδή που κατέστρεψε τις βιβλικές πόλεις Σόδομα και Γόμορρα πριν από 5.000 χρόνια.

Οι ερευνητές πιστεύουν ότι τα σύμβολα της πλάκας αποτελούν λεπτομερή περιγραφή για το πώς ένας μεγάλος - 800 μέτρων - αστεροειδής έπληξε την περιοχή, προκαλώντας χιλιάδες θανάτους και ερημοποίηση σε πάνω από ένα εκατομμύριο τετραγωνικά χιλιόμετρα (386.000 τετραγωνικά μίλια).

Η επίπτωση, που αντιστοιχεί σε περισσότερους από 1.000 τόνους έκρηξης TNT, θα

δημιουργούσε μια από τις μεγαλύτερες κατολισθήσεις στην ιστορία του κόσμου.


Το Υπουργείο Οικονομικών ανακάλυψε ότι η γερμανική Hochtief δεν δεν έχει αποδώσει ΦΠΑ εδώ και 10 χρόνια!


 


Τις αποφάσεις των διοικητικών δικαστηρίων αναμένει το υπουργείο Οικονομικών για τις οφειλές της εταιρείας Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών Α.Ε. από ΦΠΑ.

Όπως σημειώνει το ΑΠΕ, έγγραφο του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών Παντελή Οικονόμου, που διαβιβάστηκε στη Βουλή, αποκαλύπτει ότι η εταιρεία, ερμηνεύοντας το υφιστάμενο θεσμικό πλαίσιο, ”θεώρησε ότι ο ΦΠΑ εκπίπτει στο σύνολό του και εξέπεσε τον ΦΠΑ που επιβάρυνε έξοδα φιλοξενίας και ψυχαγωγίας, δεν εφάρμοσε τις διατάξεις του κώδικα περί ΦΠΑ, περί προσδιορισμού του εκπιπτόμενου φόρου σε περίπτωση κοινών εισροών και δεν διενήργησε διακανονισμό παγίων”.

Το αποκαλυπτικό έγγραφο για τις οφειλές της εταιρείας Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών Α.Ε., στην οποία κύριος μέτοχος είναι η γερμανική Hochtief, διαβιβάστηκε στη Βουλή από το υπουργείο Οικονομικών, προς απάντηση ερώτησης που είχε απευθύνει στο υπουργείο ο βουλευτής του ΛΑΟΣ Γιώργος Ανατολάκης, με την οποία έχει καταγγείλει ότι ”δεν αποδίδουν τον ΦΠΑ επί 10 χρόνια οι Γερμανοί μέτοχοι του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών”.