Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2018

6 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2018.... ΒΡΑΔΥ.... ( 3o ΜΕΡΟΣ - ΤΕΛΟΣ)

4.00
ο Κυβερνητικος Εκπροσωπος εμφανως χλωμος  βγαινει και ανακοινωνει οτι ο Πρωθυπουργος θα κανει διαγγελμα σε 15 λεπτα προς τον Ελληνικο Λαο.

4.15
Ενας εμφανώς εκτος τοπου και χρονου Πρωθυπουργος πλαισιωμενος απο τους Πολιτικους Αρχηγους και τον αρχηγο του ΓΕΕΘΑ και τον υπουργο Εθνικης Αμυνης ανακοινωνει τα κατωθι.

Νοέμβριος 1967: Το φιάσκο της Κοφίνου και η αποχώρηση της Ελληνικής Μεραρχίας από την Κύπρο – Ποιοι ευθύνονται

Ένα από τα άγνωστα, αλλά κομβικής σημασίας γεγονότα, που σημάδεψαν το Κυπριακό ζήτημα ήταν η λεγόμενη «Επιχείρηση Κοφίνου» τον Νοέμβριο του 1967. Το αποτέλεσμα της επιχείρησης αυτής ήταν η παγκόσμια κατακραυγή, η έντονη αντίδραση της Τουρκίας που λίγο έλειψε να οδηγήσει σε πόλεμο με την Ελλάδα και, τελικά, η αποχώρηση (ή εκδίωξη) της ελληνικής μεραρχίας που βρισκόταν στην Κύπρο από το 1963 και αποτελούσε εγγύηση για την ασφάλεια των Ελληνοκυπρίων. Θα λέγαμε ότι η επιχείρηση Κοφίνου άνοιξε την κερκόπορτα για την τουρκική εισβολή του 1974 στην Κύπρο. Και φυσικά, κανείς δεν τιμωρήθηκε για το μέγα σφάλμα όπως αποδείχτηκε της επιχείρησης αυτής. Άλλωστε, κατά καιρούς κατηγορήθηκαν  για το «φιάσκο» της Κοφίνου οι χουντικοί, ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος, ο αρχιεπίσκοπος Μακάριος κ.ά., χωρίς τελικά να αποδοθούν ευθύνες σε κανέναν.

Προκλητικοί χάρτες από την Τουρκία: Eξαφανίζουν Ρόδο, Κάρπαθο, Κρήτη και Κύπρο

Tις ακραίες διεκδικήσεις της Τουρκίας στην Ανατολική Μεσόγειο και στο Αιγαίο αποκαλύπτουν οι επτά χάρτες που παρουσιάζουν το τελευταίο διάστημα αξιωματούχοι της Άγκυρας και δημοσιεύει σήμερα γνωστή εφημερίδα.

Με 70 «Ινδιάνους Μαχητές» ενισχύεται η άμυνα των νησιών του Αιγαίου!

Μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2019 αναμένεται να βρίσκονται στην Ελλάδα 70 μεταχειρισμένα ελικόπτερα αναγνώρισης και ελαφράς επιθετικής κρούσης OH-58D Kiowa Warrior, τα οποία απέκτησε η Ελλάδα από τον αμερικανικό στρατό έναντι 44,15 εκατ. δολάρια.

Ξεμπλοκάρετε τις αρτηρίες σας με μόνο ένα ποτήρι από τον χυμό αυτό!

Αν θέλετε να ξεβουλώσετε άμεσα τις αρτηρίες σας σας παρουσιάζουμε ένα ισχυρό ποτό που μετά την κατανάλωση μόνο ένα ποτηριού από αυτό θα νιώσετε απίστευτη βελτίωση …
Περισσότεροι από 2500 άνθρωποι πεθαίνουν από καρδιαγγειακή νόσο.
Η καρδιακή προσβολή και το εγκεφαλικό επεισόδιο είναι δύο από τις 3 κορυφαίες κυριότερες ασθένειες που προκαλούν θανάτους σε όλο τον κόσμο.

6 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2018.... ΒΡΑΔΥ.... ( 2o ΜΕΡΟΣ)

12.00 μεσανυχτα 6 προς 7 Δεκεμβριου
ΓΑΔΑ 13ο ΟΡΟΦΟΣ.
Ο Αστυνομικος Διευθυντης Αθηνων ανακοινωνει με τρεμαμενη φωνη οτι η Ελληνικη Αστυνομια θρηνει 4 αστυνομικους που εγκλωβιστηκαν σε περιπολικο στην Οδο Μαρνης και καηκαν απο Μολοτωφ.Σαν ειδηση στα ψηλα περνα και η ανακοινωση οτι 5 νεκροι υπαρχουν στο hot spot Ελευσινας και 3 νεκροι στην Ομονοια.