Δευτέρα 23 Μαΐου 2016

23 Μαίου 2006. Ηλιάκης: Τα αποκαλυπτικά ημερολόγια του Εθνικού Κέντρου Επιχειρήσεων



Σαν σήμερα, πριν δέκα χρόνια, ο Κώστας Ηλιάκης χάθηκε στον εναέριο χώρο μεταξύ Καρπάθου και Κρήτης. Το F 16 του συγκρούστηκε με τουρκικό αεροσκάφος που προσπαθούσε να προσεγγίσει τη Κρήτη και να εντοπίσει τις θέσεις των S 300.Για τις συνθήκες κάτω από  τις οποίες έγινε η σύγκρουση,έχουν γραφτεί πολλά και όλα δείχνουν ότι επρόκειτο για μια δολοφονική ενέργεια του Τούρκου χειριστή.

Τα όσα ακολούθησαν το χαμό του Κώστα Ηλιάκη και την επιχείρηση έρευνας-διάσωσης περιγράφονται με λεπτομέρειες στα ημερολόγια του Εθνικού Κέντρου Επιχειρήσεων.

Μέσα από τις καταγραφές των γεγονότων αποκαλύπτεται πόσο "φοβισμένα" είχε αντιμετωπιστεί η κρίση που προκλήθηκε από τη σύγκρουση των δύο μαχητικών στον αέρα και η βιασύνη της ελληνικής πλευράς να παραδοθεί ο Τούρκος πιλότος στο πλήρωμα τουρκικού ελικοπτέρου έρευνας διάσωσης.

Hurriyet: «Τούρκοι πιλότοι είδαν ΑΤΙΑ λίγο πριν τη συντριβή του Airbus»


Τα σενάρια για το τι οδήγησε στην τραγωδία της EgyptAir αυξάνονται και πλέον ακούγονται και ακραίες περιπτώσεις όπως η αναφορά Τούρκων πιλότων ότι είδαν πετάει άγνωστο αντικείμενο με «πράσινα φώτα» μία ώρα πριν τη συντριβή.

Οπως γράφει η τουρκική εφημερίδα Hurriyet σύμφωνα με πιλότους της Turkish Airlines μία ώρα πριν χαθεί το στίγμα του μοιραίου Αirbus και ενώ εκτελούσαν πτήση από την Αλικαρνασσό για την Κωνσταντινούπολη είδαν να πετάει «άγνωστο αντικείμενο με πράσινα φώτα». Μάλιστα ανέφεραν την παρουσία του άγνωστου αντικειμένου στον πύργο ελέγχου του αεροδρομίου Ατατούρκ της Κωνσταντινούπολης,

ΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ 9 Christos Kastamonitis Christos Snow ΟΜΑΔΑ ΕΨΙΛΟΝ ΚΥΠΡΟΣ





ΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ 9 Christos Kastamonitis Christos Snow ΟΜΑΔΑ ΕΨΙΛΟΝ ΚΥΠΡΟΣ

Ψάρι - βρυκόλακας έχει κατακλύσει τις βρετανικές λίμνες! ΦΩΤΟ


 

Το ονομάζουν ψάρι - βρυκόλακα και όχι τυχαία. Συναγερμός έχει σημάνει στην Βρετανία από ένα ψάρι ενός μέτρου με απίστευτα κοφτερά δόντια που ρουφάει το αίμα των κολυμβητών.

Το συγκεκριμένο ψάρι επιτίθεται στους ανθρώπους όταν είναι πεινασμένο και έχει κατακλύσει τις λίμνες και τα ποτάμια της Βρετανίας.
Το αιμοδιψές ψάρι σκοτώνει τα πάντα γύρω του και στην συνέχεια τους ρουφάει το αίμα.
Ήδη έχουν βγεί ανακοινώσεις με τις οποίες συνίσταται προσοχή στους κολυμβητές και κάνει λόγο για δραματική αύξηση του αριθμού του συγκεκριμένου αρχαίου και άσχημου ψαριού.