Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2018

ΠΑΝΤΟΥ ΕΛΛΑΔΑ : Η ΑΥΣΤΡΙΑ ΤΙΜΑΕΙ ΤΑ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΗΣ ΜΕ ΝΟΜΙΣΜΑ 2 ΕΥΡΩ ΜΕ ΤΗΝ ΘΕΑ ΑΘΗΝΑ

Το νόμισμα μνημονεύει την εκατονταετηρίδα από την ίδρυση της Δημοκρατίας της Αυστρίας.
Στις 21 Οκτωβρίου 1918, τα εκλεγμένα γερμανικά μέλη του Reichsrat (κοινοβούλιο της αυτοκρατορικής Αυστρίας) συναντήθηκαν στη Βιέννη ως Προσωρινή Εθνοσυνέλευση για τη γερμανική Αυστρία (Provisorische Nationalversammlung für Deutschösterreich).

Εμφύλιος μασόνων για μαύρη τρύπα 2,2 εκατ. ευρώ

Κακουργηματική υπεξαίρεση ύψους άνω των 2.200.000 ευρώ, σύσταση συμμορίας, απιστία και απάτη αποδίδει η προσωρινή διοίκηση της Μεγάλης Στοάς της Ελλάδος που έχει διοριστεί από τη Δικαιοσύνη στις προηγούμενες διοικήσεις της Αχαρνών που είχαν τα ηνία από το έτος 2009 έως σήμερα και ειδικά την τριετία 2013-2016.

Παγκόσμιο δέος! “Πιλάτος” στα ελληνικά σε αρχαίο δαχτυλίδι!

Το δαχτυλίδι εντοπίστηκε πριν από 50 χρόνια - Πρόσφατα αποκρυπτογραφήθηκε η επιγραφή του - Γράφει στα ελληνικά "Πιλάτος"
Βρέθηκε το δαχτυλίδι του Πόντιου Πιλάτου; Πιθανόν, καθώς, σύμφωνα με δημοσίευμα της ισραηλινής εφημερίδας Haaretz, αποκρυπτογραφήθηκε η επιγραφή του που είναι γραμμένη στα ελληνικά και φέρει το όνομα του Ρωμαίου έπαρχου, ο οποίος καταδίκασε σε θάνατο τον Ιησού Χριστό.

ΕΚΤΑΚΤΟ: Σκοπιανός ξήλωσε τις «πυραμίδες» στα Ελληνοσκοπιανά σύνορα – Ομολόγησε στις Αρχές – Περιπλέκεται η κατάσταση

Οι Σκοπιανοί παραδέχτηκαν ότι αυτοί κατέστρεψαν τις πυραμίδες που οριοθετούν τα σύνορα των δύο χωρών.
Με μια "παρανοϊκή" ανακοίνωση όμως τα "φορτώνουν όλα" σε ένα μόνο άτομο, κάτι που είναι πρακτικά αδύνατον!

Τρόμος για τον αρχαιοφύλακα στην Πνύκα! Του επιτέθηκαν με βαριοπούλες

Οι δράστες της επίθεσης που δέχτηκε, χθες στις 21:00 το βράδυ, ο αρχαιοφύλακας στην Πνύκα ήταν δυο και είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους. Κρατούσαν βαριοπούλες και αφού απείλησαν και εκφόβιζαν τον φύλακα, εκείνος έτρεξε να βρει καταφύγιο στο φυλάκιο.

Η Ελλάδα βγάζει υποβρύχια στις εσχατιές του FIR Αθηνών και η Τουρκία παραπονιέται

Σε πλήρη εξέλιξη η Ελληνοαιγυπτιακή άσκηση «Μέδουσα» που ολοκληρώνεται την Παρασκευή
Την οργή αλλά και την προκλητική αμφισβήτηση της ελληνικής δικαιοδοσίας στο FIR Αθηνών προκάλεσε η εξαγγελία της Ελλάδας για άσκηση υποβρυχίων στις νοτιοανατολικές εσχατιές του FIR από αύριο 28 Νοεμβρίου μέχρι και τις 6 Δεκεμβρίου.