Πέμπτη 2 Ιουνίου 2016

Ο ελληνικός μάξι πύραυλος - ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΣΕ ΑΣΚΗΣΗ ΧΘΕΣ ΒΡΑΔΥ ΣΤΗ ΡΟΔΟ ???




Ετοιμοπόλεμη η μονάδα με τους SCΑLΡ, βεληνεκούς άνω των 250 χιλιομέτρων

Πρώτη φορά η Ελλάδα διαθέτει συγκριτικό, τεκμηριωμένο, αμυντικό πλεονέκτημα έναντι της Τουρκίας. Μολονότι κανένας αξιωματικός δεν μπορεί να αναφερθεί επίσημα σε σχέδια και στόχους, οι νέοι πύραυλοι SCΑLΡ που φέρουν τα μαχητικά αεροσκάφη Μιράζ 2000-5 αποτελούν ένα ισχυρό αποτρεπτικό μέσο για την Ελλάδα και βελτιώνουν το εξοπλιστικό ισοζύγιο με την Τουρκία.
Κύριο χαρακτηριστικό του νέου πυραύλου είναι ότι μπορεί να χτυπήσει στόχους εδάφους σε απόσταση άνω των 250 χιλιομέτρων, κρατώντας έτσι τους Έλληνες πιλότους ασφαλείςμακριά από τα εχθρικά αντιαεροπορικά.Αεροσκάφη και πύραυλοι παραγγέλθηκαν το 2000 με το σκεπτικό ότι ο ποσοτικός ανταγωνισμός με την Τουρκία δεν βγάζει πουθενά και ότι αυτό που χρειάζεται μια μικρή χώρα είναι η έμφαση στην ποιοτική υπεροχή και μάλιστα με επιλογές που λειτουργούν αποτρεπτικά στον αντίπαλο.

Σοβαρότατα επεισόδια στη Σάμο στο κέντρο των μεταναστών - Άγριο ξύλο και φωτιές - Δεκάδες τραυματίες

Στο νησί κοντά στα επεισόδια βρίσκονται ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Σταύρος Θεοδωράκης για το συνέδριο της ΚΕΔΕ
- Αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν πως υπήρξαν πρωτοφανή επεισόδια μεταξύ των μεταναστών
- Πάνω από 30 άτομα είναι τραυματίες κάποιοι εξ αυτών είναι σε σοβαρή κατάσταση
- Μέλη του Ερυθρού Σταυρού προσπαθούν να παράσχουν τις πρώτες βοήθειες

Τα επεισόδια ξέσπασαν πριν από λίγο στο κέντρο κράτησης και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες υπάρχουν αρκετοί τραυματίες!

Χάος στη Μόρια: Μετανάστες έβαλαν φωτιές στον καταυλισμό -Τον εκκένωσε η αστυνομία


Μεγάλης έκτασης επεισόδια σημειώθηκαν αργά το βράδυ της Τετάρτης στο hotspot της Μόριας, στη Λέσβο.
Μετανάστες έβαλαν φωτιές, με αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμός και οι αρχές να προχωρήσουν στην εκκένωση του καταυλισμού.
Σύμφωνα με μαρτυρίες προσφύγων και μεταναστών που διαμένουν στο προσωρινό κέντρο φιλοξενίας, τα επεισόδια ξεκίνησαν ύστερα από καβγά ανάμεσα σε Πακιστανούς και Αφγανούς. Τα επεισόδια είχαν ως αποτέλεσμα, σύμφωνα με όσα μετέδωσε η ΕΡΤ, να τραυματιστούν 6 άτομα, ενώ οι μεγαλύτερες ζημιές καταγράφονται κυρίως στο δυτικό μέρος του καταυλισμού όπου ζουν πρόσφυγες και μετανάστες από το Πακιστάν και το Νεπάλ.

Στόλος ΑΤΙΑ πάνω από Καλλιθέα, Φάληρο, Βύρωνα; Βίντεο (31/5/2016)





Το παρακάτω βίντεο αναρτήθηκε σήμερα το πρωί (1/6/2016), και φαίνεται να έχει καταγράψει  μια πορεία άγνωστων ιπτάμενων αντικειμένων πάνω από τον Αττικό ουρανό.





ΠΗΓΗ http://erenzw.blogspot.gr/2016/06/3152016.html