Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2012

Αρχαίες στοές συνέδεαν Σκωτία - Τουρκία;


Τα τούνελ που έχουν βρεθεί θαμμένα κάτω από ερείπια οικισμών της λίθινης εποχής αποτελούν αποδείξεις για την ύπαρξη ενός τεράστιου υπόγειου δικτύου που κάλυπτε σχοδόν ολόκληρη την Ευρώπη από τη Βόρεια Σκωτία μέχρι τη Μεσόγειο.

Αυτό ισχυρίζεται ο γερμανός αρχαιολόγος Dr Heinrich Kusch στο βιβλίο του με θέμα τις υπόγειες σήραγγες που χρονολογούνται 12.000 χρόνια πριν.

 

Ο νέος νόμος για τις απολύσεις και τις αποζημιώσεις


                                                                                                                                                    spreadΤο τελευταίο διάστημα νομοθετήθηκαν τέσσερις θεμελιώδες αλλαγές που αναμφισβήτητα μειώνουν (και σε κάποιες περιπτώσεις εκμηδενίζουν ) το κόστος της απόλυσης . Oι κύριες αλλαγές είναι

  •  1) Αν ο εργαζόμενος εργάστηκε  έως ένα έτος , δεν δικαιούται αποζημίωση 
  • Άν η απόλυση γίνει με την τήρηση της απαιτούμενης προειδοποίησης από τον νόμο, η αποζημίωση μπορεί να μειωθεί έως και στο 50% της ισχύουσας.
  • 2). Άν η απόλυση γίνει κατά τη διάρκεια ισχύος της ειδικής επιχειρησιακής σύμβασης, το ποσό της αποζημίωσης θα είναι μειωμένο και θα ακολουθεί τους όρους της νέας σύμβασης.
  • 3). Θεσπίστηκε (με τον τελευταίο ασφαλιστικό νόμο) η δυνατότητα καταβολής των αποζημιώσεων με δόσεις.
  • 4).Αναφέρουμε ότι η διάταξη για τις ειδικές επιχειρησιακές συμβάσεις του Ν. 3899 αφήνει ανοιχτή και τη δυνατότητα να συνομολογηθεί διαφορετικός τρόπος καταβολής στην αποζημίωση.

    Έκτακτο : Προετοιμασία μεγάλου Σεισμού στην Καλιφόρνια;;;



    Τεράστια τμήματα της νότιας Καλιφόρνιας και της Αριζόνα  αναφέρουν τη μυρωδιά του θείου παντού, αρχίζοντας αναφορές εδώ και 24 ώρες. Φαίνεται σαν να είχαμε πολλούς μικρούς σεισμούς, και μαζικούς θανάτους ψαριών σε διάφορους τομείς .Στο  Φοίνιξ είναι η πιο προσφάτη αναφορά της μυρωδιάς του θείου . Επίσης, αναφορές για καταβόθρες, μεταβολές της στάθμης του νερού , θερμοπίδακες και λάσπη

    ΠΗΓΗ : http://www.latimes.com/news/local/la-me-salton-stench-20120911,0,1741880.story