Τετάρτη 9 Αυγούστου 2017

Απειλητικό e-mail προειδοποιεί για τρομοκρατική επίθεση σε ξενοδοχείο της Κρήτης

Προβληματισμός στην Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία και σε άλλες υπηρεσίες ασφαλείας της χώρας έχει ξεκινήσει μετά την αποστολή ενός ιδιαιτέρως περίεργου και απειλητικού e-mail που εστάλη από το εξωτερικό.
Το ύποπτο e-mail, όπως γράφει η εφημερίδα «Πατρίς» προειδοποιεί για επικείμενη τρομοκρατική επίθεση στην Κρήτη.

Το εφιαλτικό σενάριο της ταυτόχρονης επίθεσης της Τουρκίας σε στόχους του Αιγαίου "πέραν πάσης υποψίας"

Οι Τούρκοι με NAVTEX δεσμεύουν περιοχή νοτιοανατολικά της Καρπάθου,από τις 11 ως τις 13 Αυγούστου για άσκηση βρετανικού πλοίου με πραγματικά πυρά!.

Αμεση ήταν η απάντηση της Αθήνας στην παράνομη NAVTEX της Τουρκίας για την Κάρπαθο, μέσω της οποίας δεσμεύει την θαλάσσια περιοχή της, για λογαριασμό της Βρετανίας.

Η υδρογραφική υπηρεσία του ΠΝ εξέδωσε ακυρωτική ΝΑΩΤΕΧ σε απάντηση της τουρκικής:

B-47 Stratojet: Το αεροπλάνο που μετέφερε πυρηνικά και αγνοείται από το 1956

Στις 10 Μαρτίου του 1956, πάνω από τη Μεσόγειο Θάλασσα εξαφανίστηκε ένα Boeing B-47.
Το Boeing B-47 Stratojet απογειώθηκε από την Βάση MacDill της Πολεμικής Αεροπορίας στην Φλώριδα, για μία πτήση με εναέριο ανεφοδιασμό και χωρίς ενδιάμεσο σταθμό προς την Αεροπορική Βάση Ben Guerir στο Μαρόκο.
Όταν προσπάθησε να ξεκινήσει ανεφοδιασμό, στα 14.000 πόδια (4.267 m), το Β-47 απέτυχε να έρθει σε επαφή με το αεροπλάνο ανεφοδιασμού.

Νέες εκτιμήσεις για το μαγνητικό πεδίο της Σελήνης

Η Σελήνη σήμερα έχει ένα σχεδόν μηδενικό μαγνητικό πεδίο, αλλά αυτό δεν συνέβαινε πάντα. Στην πραγματικότητα, κάποτε ο δορυφόρος της Γης διέθετε ισχυρό μαγνητικό πεδίο και αυτό, έστω και εξασθενημένο στη συνέχεια, διατηρήθηκε επί πολύ περισσότερο χρόνο από ό,τι πίστευαν έως τώρα οι επιστήμονες, σύμφωνα με νέες εκτιμήσεις Αμερικανών ειδικών.
Νέα στοιχεία από αρχαία σεληνιακά πετρώματα δείχνουν ότι ένα ενεργό φυσικό «δυναμό» που υπήρχε μέσα στον λιωμένο μεταλλικό πυρήνα του φεγγαριού, δημιουργούσε ένα μαγνητικό πεδίο που διήρκεσε από ένα έως 2,5 δισεκατομμύρια περισσότερα χρόνια σε σχέση με τις αρχικές εκτιμήσεις.

Τουρκικά ουρλιαχτά στον αέρα: Εγκλωβισμένος στα ραντάρ ελληνικού F-16 Τούρκος πιλότος έριξε chaff και flares για να ξεφύγει


Δείγματα έντονης νευρικότητας, αλλά και καταφανούς απειρίας των Τούρκων πιλότων που πετούν πάνω από το Αιγαίο, καταγράφονται πλέον σε πολύ τακτική βάση από την Πολεμική Αεροπορία (Π.Α.). Χτες για ακόμη μια ημέρα φτάσαμε πολύ κοντά σε «ατύχημα»  στον αέρα με απρόβλεπτες συνέπειες και άμεση κλιμάκωση μιας ελληνοτουρκικής αντιπαράθεσης. 
Σύνολο 37 παραβιάσεις και 2 εμπλοκές με συμμετοχή 20 μαχητικών συνολικά!
Το τελευταίο περιστατικό καταγράφηκε προχθές το απόγευμα κατά τη διάρκεια εμπλοκής ζεύγους τουρκικών με ελληνικά F-16, στα βορειοδυτικά της Χίου.

Βρέθηκαν τα αρχαιότερα θηλαστικά – αιωροπτεριστές – Ζούσαν προ 160 εκατ. ετών

Τα πουλιά που πετάνε για ώρες με τη βοήθεια του ανέμου, αλλά και ορισμένα ζώα που «πετάνε» σε μικρότερες αποστάσεις (π.χ. από δέντρο σε δέντρο), ανέκαθεν γοήτευαν τους ανθρώπους, οι οποίοι κάποια στιγμή εφηύραν τα ανεμόπτερα και τα αιωρόπτερα για να κάνουν κάτι παρόμοιο. Αλλά πότε διέσχισε τον αέρα το πρώτο θηλαστικό;
Επιστήμονες ανακάλυψαν στην Κίνα δύο απολιθώματα προγόνων των θηλαστικών, ηλικίας περίπου 160 εκατ. ετών, τα οποία είναι τα παλαιότερα που έχουν βρεθεί έως τώρα να έχουν την ικανότητα αιώρησης στον αέρα χάρη στις μεμβράνες δέρματος σαν φτερούγες που διέθεταν ανάμεσα στα άνω και στα κάτω άκρα τους.

Ο Τρωικός Πόλεμος ήταν η τελική μάχη του πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου σύμφωνα με νέα θεωρία

Διεθνής ομάδα ειδικών υποστηρίζει ότι αυτό που γνωρίζουμε ως Τρωικό Πόλεμο ήταν στην πραγματικότητα κάτι ανάλογο με την… απόβαση στην Νορμανδία. Ο Τρωικός Πόλεμος ήταν η μάχη που έδωσε τέλος σε ένα γενικευμένο πόλεμο στην Ανατολική Μεσόγειο, στον πρώτο παγκόσμιο πόλεμο όπως τον χαρακτηρίζουν οι ερευνητές που διατυπώνουν τη νέα θεωρία
Το μυστήριο
Είναι γνωστό ότι στις περιοχές της Μικράς Ασίας και της Ανατολίας πριν από περίπου πέντε χιλιάδες έτη έκανε δυναμικά την εμφάνιση του ένας λαός με πολλές αρετές. Ονομάζονταν Χετταίοι και ο πολιτισμός τους έφτασε στο απόγειο του τη 2η χιλιετία π.Χ., ειδικά στο δεύτερο μισό αυτής της περιόδου, όταν οι Χετταίοι είχαν τον ισχυρότερο στρατό στον κόσμο λόγω της χρήσης του σιδήρου στα όπλα και τα άρματα τους.

Σήκωσαν τουρκικές σημαίες σε camping του ΕΟΤ στην Επανομή!

Έκπληκτοι κάτοικοι και επισκέπτες της Επανομής στη Θεσσαλονίκη αντίκρισαν σήμερα την είσοδο του εγκαταλελειμμένου camping του ΕΟΤ να έχει βαφτεί ερυθρόλευκη και πάνω της να έχουν αναρτηθεί τρεις τουρκικές σημαίες. Στη μετόπη της εισόδου αναγράφεται η λέξη «TURKIYE».
Στην είσοδο του camping και στο εσωτερικό του βρίσκεται από το πρωί μια ομάδα Τούρκων. Κάτοικοι της περιοχής συνομίλησαν μαζί τους και ενημερώθηκαν ότι η είσοδος του camping βάφτηκε στα χρώματα της Τουρκίας για τις ανάγκες ενός ντοκιμαντέρ.

Σπουδαία αποκάλυψη! Βρέθηκε κοινός πρόγονος ανθρώπων και πιθήκων ηλικίας 13 εκατομμυρίων ετών!

Οι πίθηκοι είναι συγγενείς των ανθρώπων (πιο στενοί οι χιμπατζήδες και οι γορίλες, πιο μακρινοί οι ουρακοτάγκοι και οι γίββωνες). Ο τελευταίος κοινός πρόγονος ανθρώπου-χιμπατζή έζησε στην Αφρική πριν από έξι έως επτά εκατομμύρια χρόνια, οπότε και διαχωρίσθηκαν εξελικτικά ο άνθρωπος και ο χιμπατζής.
Έκτοτε έχουν βρεθεί διάφορα απολιθώματα, όμως ελάχιστα είναι γνωστά για την προηγούμενη εξέλιξη των κοινών προγόνων ανθρώπων-πιθήκων πριν από δέκα εκατομμύρια χρόνια και παλαιότερα. Τα σχετικά απολιθώματα είναι σπανιότατα και συνίστανται σε μεμονωμένα δόντια και τμήματα γνάθου. Κανένα κρανίο δεν είχε βρεθεί μέχρι σήμερα που να χρονολογείται προ 10 έως 14 εκατομμυρίων ετών.

Ο ΣΥΡΙΖΑ διδάσκει αποδόμηση ενός Εθνους – Ν.Βούτσης: «Δεν είμαστε λαός ορθόδοξος – Nα καταργηθούν όλες οι παρελάσεις» – Δεν μπορεί η Ελλάδα να είναι «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» – «Οχι σε ταλιμπάν της Ορθοδοξίας»

Επιβεβαιώνει πλήρως ο ίδιος ο ΣΥΡΙΖΑ μέσω του προέδρου της Βουλής, Ν.Βούτση, την ύπαρξη επιθετικού σχεδίου διαστρέβλωσης και κατάργησης σχολικών θεσμών και όχι μόνο. Πρόκειται για ένα «οδοστρωτήρα» ισοπέδωσης του Έθνους. Αρκεί κάποιος να ακούσει τις δηλώσεις Ν.Βούτση για να αντιληφθεί τι έρχεται και που το πάει η Κυβέρνηση.  Να τον χαιρόμαστε τον Πρόεδρο της Βουλής μας…
Υπενθυμίζουμε ότι ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων είναι το τρίτο ανώτερο πολιτειακό αξίωμα της Ελληνικής Δημοκρατίας μετά τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τον Πρόεδρο της Κυβέρνησης.

ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΠΑΤΗΣΕΙ Ο ΚΙΜ; Του Χρήστου Κασταμονίτη

ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΠΕΡΙ ΠΑΤΑ ΤΟ ΚΙΜ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ.
Η ΚΙΝΑ ΑΦΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΕ ΣΤΑ ΜΟΥΛΩΧΤΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΙΚΚΙΜ ΜΕ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ 650.000 ΣΤΡΑΤΙΩΤΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΙΝΔΙΑΣ ΤΡΕΠΟΝΤΑΣ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΙΝΔΟΥΣ ΣΕ ΦΥΓΗ ΕΘΕΣΕ ΣΕ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΔΥΟ ΣΕΙΣΜΩΝ .ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕ ΤΗΝ Β.ΚΟΡΕΑ ΟΤΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΕΩΝ ΑΠΕΙΛΩΝ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ ΣΕ ΜΕΤΡΑ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΟΥ Ο.Η.Ε . 
Ο Β.ΠΟΥΤΙΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟΥΣ ΔΙΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΥΣ ΠΥΡΑΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΕΡΑΜΥΝΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΣΚΑΓΙΑ ΤΗΝ ΡΩΣΣΙΚΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ. 

Βίαιο χτύπημα σε προάστιο του Παρισιού

Συναγερμός έχει σημάνει στο Παρίσι. Τουλάχιστον έξι στρατιώτες τραυματίστηκαν, εκ των οποίων οι δύο πιο σοβαρά, με κατάγματα, όταν όχημα έπεσε πάνω τους σε προάστιο έξω από την πρωτεύουσα της Γαλλίας, μεταδίδουν τοπικά Μέσα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το περιστατικό συνέβη βορειοδυτικά του Παρισιού, στο προάστιο Λεβουλουά Περρέ, στις 08.00 το πρωί τοπική ώρα.

Ξεχάστε τον Τυρανόσαυρο: Αυτός ήταν ο μεγαλύτερος δεινόσαυρος στη Γη!

Τον τίτλο του πρωταθλητή βαρέων βαρών μεταξύ των δεινοσαύρων φέρει πλέον ο «Παταγοτιτάν» (Τιτάνας της Παταγονίας), ο μεγαλύτερος δεινόσαυρος και πιθανότατα το μεγαλύτερο σε μήκος ζώο που περπάτησε ποτέ πάνω στη Γη.

Τα πρώτα απολιθώματά του είχαν ανακαλυφθεί το 2012 τυχαία από έναν βοσκό σε ένα ράντσο στη νότια Αργεντινή και στη συνέχεια οι ανασκαφές από παλαιοντολόγους έφεραν περισσότερα στο φως, ενώ μία εντυπωσιακή ανακατασκευή του σκελετού του επιδεικνύεται από το 2016 στο Αμερικανικό Μουσείο Φυσικής Ιστορίας στη Νέα Υόρκη.

Οι Γερμανοί θέλουν τιμωρία των Βρετανών: Tα Μάρμαρα του Παρθενώνα τμήμα της διαπραγμάτευσης για Brexit; – Το Λονδίνο θα πληρώσει 47 δισ δολάρια για να «εξέλθει» από την ΕΕ

Το θέμα της επιστροφής των μαρμάρων του Παρθενώνα βρέθηκε ξανά στο επίκεντρο των σκληρότατων συζητήσεων μεταξύ της ΕΕ ( στην ουσία της Γερμανίας)  και της Βρετανίας  με ευθύνη της Ελλάδος,  προκαλώντας «ανησυχία» στην βρετανική κυβέρνηση ελέω ενδεχομένης χρήσης του βέτο . 
Είναι  ίσως μια μοναδική ευκαιρία για την χώρα μας να εκμεταλλευθεί την διαδικασία αυτή και να «επιβάλει » το αυτονόητο στους πάντα υπερόπτες Άγγλους που θεωρούν Ελγίνεια…τα μάρμαρα του Παρθενώνα.    

Τουρκικά μαχητικά παραβίασαν 17 φορές τον ΕΕΧ – Μία εικονική αερομαχία

Συντηρούν την ένταση στο Αιγαίο οι Τούρκοι καθώς και σήμερα προχώρησαν σε 17 παραβιάσεις του εθνικού εναέριου χώρου.
Οι παραβιάσεις σημειώθηκαν σε Βορειοανατολικό, Κεντρικό και Νοτιοανατολικό Αιγαίο, ενώ σε μια περίπτωση η αναχαίτιση τους από τα ελληνικά μαχητικά εξελίχθηκε σε εικονική αερομαχία μεταξύ ελληνικών και τουρκικών μαχητικών.

«Βρώμικο χτύπημα» Βρετανών στον ελληνικό τουρισμό: Προειδοποιούν για τρομοκρατική επίθεση!

Σε «χτύπημα» κάτω από τη ζώνη προχώρησε η Βρετανία κατά του ελληνικού τουρισμού εκδίδοντας νέα ταξιδιωτική οδηγία με την οποία προειδοποιεί πολίτες της που πρόκειται να επισκεφτούν την Ελλάδα για το καλοκαίρι.
Στην οδηγία κάνει λόγο για μεγάλο σεισμό της Κω, ύψους… 6,7 ρίχτερ και στον ιό του Νείλου και αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο τρομοκρατικού χτυπήματος στη χώρα!
Επιπρόσθετα, στην οδηγία γίνεται λόγος και για διαδηλώσεις στο κέντρο της Αθήνας, που έχουν σαν συνέπεια την ταλαιπωρία των τουριστών.

Η Τουρκία χτίζει τείχος ασφαλείας στα σύνορα με το Ιράν

Η Τουρκία ξεκίνησε την οικοδόμηση ενός «τείχους ασφαλείας» στα σύνορά της με το Ιράν, έγινε γνωστό σήμερα από το γραφείο του κυβερνήτη της επαρχίας Άγρι, στο ανατολικό τμήμα της χώρας.
«Ο κυβερνήτης της Άγρι, Σουλεϊμάν Ελμπάν, επισκέφθηκε τον χώρο όπου ξεκίνησαν οι εργασίες ανέγερσης ενός τείχους ασφαλείας στα σύνορα, προκειμένου να επιθεωρήσει» την εξέλιξη του έργου, επιβεβαίωσε το γραφείο του κυβερνήτη σε ένα δελτίο τύπου, διευκρινίζοντας ότι επισκέφθηκε την περιοχή συνοδευόμενος από εκπροσώπους των δυνάμεων επιβολής του νόμου.

Ολοκληρώθηκαν τα προκλητικά πανηγύρια των Τουρκοκυπρίων για τους βομβαρδισμούς της Τηλλυρίας με ναπάλμ

Ολοκληρώθηκαν τα προκλητικά πανηγύρια των Τουρκοκυπρίων στο θύλακα των Κοκκίνων, με τη συμμετοχή 1000 περίπου ατόμων, εκ των οποίων οι 900 περίπου μεταφέρθηκαν το πρωί στον Κάτω Πύργο Τηλλυρίας (ελεύθερες περιοχές) με 46 λεωφορεία και με τη συνοδεία ενός ασθενοφόρου, μέσω του οδοφράγματος του Λιμνίτη.

Λευκωσία: Αν ο Ακιντζί και η Τουρκία θέλουν λύση ας εγκαταλείψουν θέσεις που δεν ταιριάζουν σε κράτος μέλος της ΕΕ

Αν η Τουρκία και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Μουσταφά Ακιντζί πραγματικά επιθυμούν την επίλυση του Κυπριακού, να ανταποκριθούν στη δημόσια πρόσκληση/πρόκληση του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας και να εγκαταλείψουν θέσεις και προσεγγίσεις που δεν συνάδουν με την ιδιότητα ενός κράτους μέλους της ΕΕ, τονίζει η Λευκωσία.