Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2012

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ

4 μικρές ειδήσεις που έχουν μια σύνδεση. Η ένωση χώρων B.R.I.C ( Βραζιλία, Ρωσία ,Ινδία ,Κινά) έβαλε βέτο στην επέμβαση στη Συρία και πάει να φτιάξει μια τράπεζα αντίπαλο του Δ.Ν.Τ και ξαφνικά έχουμε τα παρακάτω προβλήματα σε κάθε μια από αυτές. Απομένει μονό η Κίνα.. Διαβάστε :

Την ίδρυση μίας πολυσυλλεκτικής τράπεζας θα εξετάσουν οι BRIC





ImageΤην ίδρυση μίας πολυσυλλεκτικής τράπεζας η οποία θα χρηματοδοτείται από τους πόρους αναπτυσσόμενων χωρών με σκοπό την χρηματοδότηση των κρατών που βρίσκονται στο στάδιο της ανάπτυξης και αναζητούν πόρους πρότεινε η Ινδία. Η πρόταση της Ινδίας έχει επιβεβαιωθεί και από ένα αξιωματούχο από την Βραζιλία.
Η ινδική πρόταση συζητείται ανεπίσημα από τα μέλη της BRIC και όπως φαίνεται θα συζητηθεί εκτεταμένα κατά την διάρκεια της συνάντησης των G20 στην πόλη του Μεξικό αυτό το Σαββατοκύριακο. Όπως αναφέρουν πηγές οι συζητήσεις θα συνεχιστούν και κατά την διάρκεια της συνάντησης κορυφής των BRIC που θα πραγματοποιηθεί στο Νέο Δελχί τον Μάρτιο.
Αξίζει να σημειωθεί ότι οι BRIC επιδιώκουν να αποκτήσουν μεγαλύτερο  ρόλο στο ΔΝΤ ζητώντας να σταματήσει η γνωστή πρακτική επιλογής των προέδρων του ΔΝΤ και της Παγκόσμιας Τράπεζας από τις ΗΠΑ και τις ανεπτυγμένες χώρες της Ευρώπης.
Πάντως η πρόταση για την δημιουργία μιας τράπεζας των μελών της BRIC αποτελεί εξέλιξη της πρότασης που είχε κατατεθεί τον Απρίλιο του 2011 για την συνεργασία των κεντρικών τραπεζών της Κίνας της Βραζιλίας της Ρωσίας, της Νοτίου Αφρικής και της Ινδίας.

Και τα προβληματα : 

Μην τρωτε μαργαρινη .!!!!!



Προσοχή μαργαρίνη! Μια πλαστική ουσία!

 
Η μαργαρίνη αρχικά κατασκευάστηκε για τη χρήση σε γαλοπούλες ως τροφή πάχυνσης.
Όταν από την χρήση πέθαναν οι γαλοπούλες, οι επενδυτές που είχαν ξοδέψει αρκετά κεφάλαια για την έρευνα
ήθελαν να κάνουν απόσβεση.
Το προϊόν ήταν μια άσπρη ουσία χωρίς να έχει την εμφάνιση είδος φαγώσιμου. Πρόσθεσαν χρωστικό κίτρινο
χρώμα και μια γευστική ουσία και το διέθεσαν στην καταναλωτική αγορά.


Ο σκοτεινός υπόγειος κόσμος του Παρισιού



Η πόλη της γιορτής και της ελαφρότητας, των θεαμάτων και των ιστορικών μνημείων, η πόλη του φωτός. Όλα αυτά πάνω από την επιφάνεια του εδάφους γιατί κάτω από το έδαφος απλώνονται περισσότερα από 2.000 χιλιόμετρα υπόγειων τούνελ με ύψος από 1,80 μέχρι 5 μέτρα αποτελώντας ένα απόκοσμο αντίγραφο του λαβύρινθου των δρόμων της επιφάνειας.

Νέες ηλιακές εκρήξεις βομβαρδίζουν τη Γη με σωματίδια





Πέντε αλλεπάλληλες εκρήξεις που καταγράφηκαν στην επιφάνεια του Ήλιου εκτόξευσαν στο Διάστημα φορτισμένα σωματίδια που έφτασαν στη Γη την Κυριακή και θα μπορούσαν να προκαλέσουν γεωμαγνητικές καταιγίδες τις επόμενες ημέρες.

Όπως ανακοίνωσε η NASA την Κυριακή, τα πέντε εκρηκτικά επεισόδια καταγράφηκαν το διήμερο 23-24 Φεβρουαρίου σε πέντε διαφορετικές περιοχές του ηλιακού δίσκου.

Δύο από τις εκρήξεις αυτές ήταν εκτινάξεις στεμματικού υλικού (CME), οι οποίες έστειλαν προς την κατεύθυνση της Γης δισεκατομμύρια τόνους πλάσματος (ιονισμένου αερίου).