Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2018

To έλαιο που σε χαλαρώνει όσο ένα Βάλιουμ

Όλο και περισσότεροι άνθρωποι υποφέρουν από άγχος και στρες.
Η καθημερινότητά μας βομβαρδίζεται καθημερινά από αρνητικά ερεθίσματα και όλοι προσπαθούμε να βρούμε τρόπο για να νιώθουμε πιο ήρεμοι.
Πόνος, αϋπνία, κούραση και εναλλαγές στη διάθεση είναι μόνο μερικά από τα δείγματα που φανερώνουν ότι ένα άτομο είναι αγχωμένο.

Ήταν μεγαλύτερη η ένταση! Αναθεώρηση του «Εγκέλαδου» από Γεωδυναμικό και Ευρωμεσογειακό Ινστιτούτο (φώτο)

Σε αναθεώρηση της έντασης του σεισμού, από τον οποίο χτυπήθηκε η Ζάκυνθος τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής, προχώρησαν τόσο το Γεωδυναμικό, όσο και το Ευρωμεσογειακό Ινστιτούτο.
Σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο, ο σεισμός ήταν 6,5 Ρίχτερ, ενώ σύμφωνα με το Ευρωμεσογειακό ήταν 6,8 Ρίχτερ.

Άμεση απόσυρση των ρωσικών οπλικών συστημάτων από τις ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις ζητά το ΝΑΤΟ!

Το ΝΑΤΟ, σε κείμενο που συνυπογράφει και η Ελλάδα και αφορά τις ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις, καλεί όλες τις χώρες – μέλη του που διαθέτουν ρωσικό εξοπλισμό να τον αποσύρουν άμεσα και να τον αντικαταστήσουν με δυτικά οπλικά συστήματα.
Πηγές της Συμμαχίας σημείωναν ότι «ένα εύλογο χρονικό διάστημα για την αντικατάσταση τους, είναι τα πέντε χρόνια».

Αυτές είναι οι πιο επικίνδυνες πόλεις της Ελλάδας για σεισμούς

Οι σεισμοί είναι ένα σύνηθες φαινόμενο για την Ελλάδα. Μάλιστα, η χώρα μας βρίσκεται στην έκτη θέση με τις πιο σεισμογενείς χώρες του κόσμου.
Η Ελλάδα έχει 157 ενεργά σεισμικά ρήγματα που έχουν δώσει 570 σεισμούς μεγαλύτερους των 6 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, εκ των οποίων, οι 20 σημειώθηκαν στη Ζάκυνθο, οι 17 στην Κεφαλλονιά και οι 16 στη Λευκάδα κατατάσσοντας το Ιόνιο ως την πιο σεισμογενή περιοχή της Ελλάδας.

Τα τέσσερα στοιχεία στην αρχαία Ελληνική φιλοσοφία

Σύμφωνα με την οντολογική θεωρία των τεσσάρων στοιχείων όλος ο κόσμος δομείται θεμελιακά από τέσσερα βασικά στοιχεία.
Από αυτά, τις αλληλεπιδράσεις και τις αναμείξεις τους οικοδομούνται όλα τα υλικά και άϋλα, ορατά και αόρατα αντικείμενα του Σύμπαντος. Τα τέσσερα στοιχεία έχουν τα εξής ονόματα:
Φωτιά
Αέρας
Νερό
Γη

Το περίεργο μεταλλικό αντικείμενο που «έπεσε από τον ουρανό»

Είναι αυτό το περίεργο μεταλλικό αντικείμενο που «έπεσε από τον ουρανό» μια πραγματική και πειστική απόδειξη για τους εξωγήινους;
Το συγκεκριμένο αντικείμενο βρέθηκε από τον Μπομπ Γουάιτ (Bob White) και έναν φίλο του κοντά σε έναν απομονωμένο αυτοκινητόδρομο στις ΗΠΑ μετά την εμφάνιση ενός UFO, όπως ισχυρίστηκαν.
Το Αγνώστου Ταυτότητας Ιπτάμενο Αντικείμενο, που ισχυρίζονται ότι είδαν, ήταν μια μεγάλη φωτεινή σφαίρα.

Μάρτιο οι πρώτοι Τούρκοι στη Ρωσία για εκπαίδευση στους S-400 – Συμβατό με το ΝΑΤΟ το σύστημα ζεύξης στοιχείων βλημμάτων

100 Τούρκοι στρατιωτικοί θα αφιχθούν στην Ρωσία τον Μάρτιο του 2019 για εκπαίδευση στην χρήση και συντήρηση των αντιαεροπορικών συστημάτων S-400.
«Εχει σχεδιαστεί η άφιξη των 100 Τούρκων στρατιωτικών στο εκπαιδευτικό κέντρο του ρωσικού Υπουργείου Άμυνας στη Gatchina, κοντά στην Αγία Πετρούπολη. Η εκπαίδευση τους θα κρατήσει πέντε μήνες και η παράδοση των S-400 θα ξεκινήσει ταυτόχρονα» ανέφερε στρατιωτική

Μυστηριώδες λευκό σύννεφο εμφανίστηκε και πάλι στον Άρη

Οι αστρονόμοι εντόπισαν ένα λευκό ίχνος υδρατμών πάνω από ένα ηφαίστειο στον ισημερινό του πλανήτη Άρη.

Έμοιαζε με ένδειξη έκρηξης, καθώς όμως οι θερμοκρασίες στο εσωτερικό του «κόκκινου πλανήτη» είναι εξαιρετικά χαμηλές, οι επιστήμονες ήταν υποχρεωμένοι να δώσουν μία διαφορετική εξήγηση. Είχαν παρατηρήσει, άλλωστε, και στο παρελθόν ένα αντίστοιχο φαινόμενο, σύμφωνα με το Science Alert.

Τι θα συμβεί στον οργανισμό σας αν τρώτε τρεις χουρμάδες κάθε μέρα;

Έχετε ποτέ αναρωτηθεί ποτέ τι θα συνέβαινε στο σώμα σας αν αρχίζατε να τρώτε λίγους χουρμάδες κάθε μέρα; Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν γνωρίζουν ότι οι χουρμάδες έχουν πολλά και ιδιαίτερα οφέλη για την υγεία.
Αν αρχίσετε να τρώτε μόλις τρεις χουρμάδες την ημέρα, δείτε τι αλλαγές θα αρχίσετε να αντιλαμβάνεστε σταδιακά στο σώμα σας:

Κίνα: Πήγαν να χτίσουν ουρανοξύστη και βρήκαν…δεινόσαυρους

Μπροστά σε ένα απίστευτο εύρημα βρέθηκαν εργάτες στην Κίνα οι οποίοι έχτιζαν έναν ουρανοξύστη στην πόλη Yanji.
Στην κινεζική πόλη Yanji όπου η δόμηση ψηλών κτηρίων ανθεί, ένα μεγάλο οικόπεδο στις πλαγιές ενός λόφου έχει γεμίσει από παλαιοντολόγους και εργαλεία ανασκαφής.
Εδώ τελικά δεν θα χτιστεί ουρανοξύστης, καθώς όταν τα συνεργεία έσκαβαν στο έδαφος, ανακάλυψαν τυχαία απολιθώματα και οστά δεινοσαύρων, όπως αναφέρει το Associated Press.

Αίγυπτος: Ανακαλύφθηκε τμήμα του φορείου του Ραμσή Β’

Τμήμα του φορείου ενός θρυλικού Φαραώ ανακάλυψαν αρχαιολόγοι στην Αίγυπτο.
Αρχαιολόγοι ανακάλυψαν τμήματα ενός πήγματος- φορείου με κάθισμα που ανήκε στον διάσημο φαραώ Ραμσή τον Β’, ένας από τους φαραώ με τις πιο μακρόχρονες βασιλείες στην ιστορία, όπως ανακοινώθηκε από το αιγυπτιακό υπουργείο Αρχαιοτήτων.

Ο Τ.Σόρος χρηματοδοτεί σκοπιανές οργανώσεις, ΛΟΑΤΚΙ, ΜΚΟ υπέρ των προσφύγων και τον δήμο Θεσσαλονίκης!

Με αφορμή τις φερόμενες δηλώσεις Καμμένου που μετά ο ίδιος ο ΥΕΘΑ διέψευσε περί χρηματοδότησης υπουργών της κυβέρνησης από τον γνωστό κερδοσκόπο και υπερασπιστή του κράτους των Σκοπίων Τ.Σόρος άνοιξε η συζήτηση κατά πόσο ο γνωστός άνθρωπος των αγορών έχει διεισδύσει στην ελληνική κοινωνία χρησιμοποιώντας τα κεφάλαιά του προς εκπλήρωση των σκοπών του.
Σημειώνεται ότι ο Τ.Σόρος είναι υπέρ της κατάργησης των συνόρων και των εθνών και τον βολεύει στα σχέδιά του αυτά η καταστροφή της Ιστορίας των αρχαιότερων λαών.
Ανάμεσα στους οργασισμούς που δέχονται τις χρηματοδοτήσεις του περιλαμβάνονται κέντρα για πρόσφυγες- μετανάστες, ο Δήμος Θεσσαλονίκης, σκοπιανές οργανώσεις μέχρι και η ελληνική κοινότητα ΛΟΑΤΚΙ για το Athens Pride.

Αλλαγή ώρας: Την Κυριακή 28 Οκτωβρίου οι δείκτες «γυρνούν» μια ώρα πίσω

Τα ξημερώματα της Κυριακής, 28 Οκτωβρίου, τα ρολόγια «γυρνούν» στη χειμερινή ώρα – Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή έχει προτείνει να σταματήσει η εναλλαγή ανάμεσα σε θερινή και χειμερινή ώρα
Μία ώρα πίσω γυρίζουν οι δείκτες των ρολογιών τα ξημερώματα της Κυριακής, 28 Οκτωβρίου, γεγονός που σηματοδοτεί την εναλλαγή της χειμερινής ώρας, που κάθε χρόνο έχει προσδιοριστεί για την τελευταία Κυριακή του Οκτωβρίου.

Δεύτερο πλωτό γεωτρύπανο αγόρασε η Τουρκία – Ο “Πορθητής” πιάνει… δουλειά μαζί με το νέο σκάφος!

Σύμφωνα με την εφημερίδα Yeno Safak η Τουρκία αγόρασε έναντι 262,5 εκατομμυρίων δολαρίων και το πλοίο Deepsea Metro I, σκάφος παρόμοιο με το “Fatih” (Πορθητής) που ήδη έχει αγοράσει και ετοιμάζεται να βγάλει στα ανοιχτά για γεώτρηση στην Ανατολική Μεσόγειο.

Τσουνάμι σε Ηλεία και Ιταλία από τον σεισμό στη Ζάκυνθο!

Λόγω του μεγέθους του δεν υπήρξε προειδοποίηση, ωστόσο τα όργανα των ειδικών κατέγραψαν το τσουνάμι στις ακτές τόσο της Ηλείας όσο και της Ιταλίας και επιβεβαιώνουν ότι αιτία του ήταν ο σεισμός στη Ζάκυνθο.

Σεισμός στη Ζάκυνθο – 6,4 Ρίχτερ συγκλόνισαν το νησί – Ζημιές και ισχυροί μετασεισμοί

Ο σεισμός έβγαλε τους κατοίκους στους δρόμους - Έγινε αισθητός έως την Αθήνα, την Ιταλία, τη Μάλτα και τη Λιβύη! - Το επίκεντρο της δόνησης εντοπίζεται 44 χιλιόμετρα νότια από τη Ζάκυνθο - Δεν έχουν αναφερθεί σοβαροί τραυματισμοί, υπάρχουν ζημιές στο νησί που... άντεξε το χτύπημα του Εγκέλαδου - Κλειστά τα σχολεία σε Ζάκυνθο και Πύργο - Κανονικά τα δρομολόγια των πλοίων από και προς το νησί
Στους δρόμους οι κάτοικοι στη Ζάκυνθο μετά τον σεισμό 6,4 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ με επίκεντρο 44 χιλιόμετρα νότια-νοτιοδυτικά της Ζακύνθου, που προκάλεσε εκτεταμένες υλικές ζημιές στο νησί. Ευτυχώς ως τώρα δεν έχουν αναφερθεί σοβαροί τραυματισμοί κατοίκων. Ήταν ο ισχυρότερος σεισμός στο νησί από το 1953!