Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2016

Γελοίες δηλώσεις του Υπανθρωπου Σωρρα κατα των Α.Μ.Ε.Α

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟΝ ΦΕΡΟΜΕΝΟ ΩΣ ΕΛΛΗΝΑ ΣΩΡΡΑ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ Α.Μ.Ε.Α . ΑΝΑΜΕΝΏ ΣΧΌΛΙΑ ΣΑΣ

Δικαιώθηκε ο Ιπποκράτης: Οι χρόνιοι πόνοι αυξομειώνονται ανάλογα με τον καιρό

Οι χρόνιοι πόνοι αυξομειώνονται ανάλογα με τον καιρό, δείχνει μια νέα βρετανική επιστημονική έρευνα.

Η μελέτη βασίστηκε στη συλλογή και ανάλυση καθημερινών στοιχείων από 9.000 άτομα σε τρεις πόλεις, χάρη σε μια ειδική εφαρμογή που είχαν εγκαταστήσει στο «έξυπνο» κινητό τηλέφωνό τους. Έτσι, τα smartphones έρχονται να δικαιώσουν τον Ιπποκράτη, ο οποίος είχε κάνει παρόμοιες διαπιστώσεις πριν από χιλιάδες χρόνια.


Οι ερευνητές του Πανεπιστημίου του Μάντεστερ, με επικεφαλής τον καθηγητή Ρευματολογίας και Ψηφιακής Επιδημιολογίας Γουίλ Ντίξον της Σχολής Βιολογικών Επιστημών, ανακοίνωσαν στο Βρετανικό Φεστιβάλ Επιστήμης τα προκαταρκτικά στοιχεία από την έρευνά τους, η οποία συνεχίζεται.

Μόσχα 2016 : Το συρτάκι της ΠΑ στην Κόκκινη Πλατεία (VIDEO)

Το συρτάκι της Μπάντας της Πολεμικής Αεροπορίας μαζί με στελέχη του Πολεμικού Ναυτικού, στην Κόκκινη πλατεία στο Μόσχα, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Military Tattoo

Βρέθηκαν τεράστιες δομές μέσα στη Γη σαν τεχνητοί άξονες

Επιστήμονες εντόπισαν δύο τεραστίων διαστάσεων δομές οι οποίες φαίνεται να είναι «φτιαγμένες» από εντελώς διαφορετικό υλικό από το υπόλοιπο του μανδύα της Γης…

Δύο συμπαγείς δομές βρίσκονται βαθιά μέσα στη Γη, περίπου στις αντίθετες πλευρές του πλανήτη. Οι δύο δομές, έχουν η κάθε μία το μέγεθος μιας ηπείρου και είναι 100 φορές ψηλότερες από το Έβερεστ. «Kάθονται» στον πυρήνα, 1.800 μίλια βαθιά και περίπου στα μισά του δρόμου προς το κέντρο της Γης.


«Ενώ η προέλευση και τη σύνθεση των δομών είναι ακόμη άγνωστες, υποψιαζόμαστε ότι κατέχουν σημαντικές ενδείξεις για το πώς σχηματίστηκε η Γη και πώς λειτουργεί σήμερα», δήλωσε ο επιστήμονας Edward Garneno του Πολιτειακού Πανεπιστημίου της Αριζόνα. Η ανακάλυψη αυτών των δομών δημοσιεύεται στο περιοδικό Nature Geoscience.

Ο Ποιμάνδρης του Τρισμέγιστου Ερμή



Ερμητικός Λόγος Α΄ (Ποιμάνδρης)

Όταν κάποτε συλλογιζόμουν για τα όντα και η σκέψη μου πέταξε πολύ ψηλά, ενώ οι σωματικές μου αισθήσεις ανακόπηκαν, όπως σ’ αυτούς που βάρυναν από τον ύπνο κορεσμένοι εξαιτίας της τροφής ή της κόπωσης του σώματος, μου φάνηκε πως είδα ένα ον υπερμέγεθες, πέρα από κάθε μέτρο,
να με καλεί με το όνομά μου και να μου λέει: «Τι θέλεις ν’ ακούσεις και να δεις και με τη νόησή σου να μάθεις και να γνωρίσεις;».
Και είπα εγώ: «Εσύ ποιος είσαι;»
«Εγώ», είπε, «είμαι ο Ποιμάνδρης, ο νους της αυθεντίας. Γνωρίζω τι ζητάς και είμαι παντού μαζί σου».