Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2015

Η Πυθαγόρεια διατροφή που εξαφανίζει το 95% των ασθενειών [φωτό]





Ιπποκράτης: «Εκείνο που διατηρεί την υγεία είναι ισομερής κατανομή και ακριβής μείξη μέσα στο σώμα των δυνάμεων (= ισονομία) του ξηρού, του υγρού, του κρύου, του γλυκού, του πικρού, του ξινού και του αλμυρού. Την Αρρώστια την προκαλεί η επικράτηση του ενός (=μοναρχία). Η θεραπεία επιτυγχάνεται με την αποκατάσταση της διαταραχθείσας ισορροπίας, με τη μέθοδο της αντίθετης από την πλεονάζουσα δύναμη».
Tις αντιλήψεις αυτές τις βρίσκουμε ακέραιες στον Ιπποκράτη. Η ακριβής μείξη, η ισονομία, η συμμετρία, η αρμονία, βρίσκονται στη βάση των δογμάτων των Πυθαγορείων και του Ιπποκράτη. Κι εδώ, όπως θα δούμε, μας εντυπωσιάζει ο νόμος της αναλογικότητας!

Σάλος στην Ισπανία με τη μυστηριώδη μαύρη σφαίρα που προσγειώθηκε σε χωράφι (φωτο)





Σε καραντίνα, λόγω μιας μυστηριώδους σφαίρας που εντοπίστηκε στη μέση ενός χωραφιού, έθεσαν ένα ολόκληρο αγρόκτημα οι Αρχές της Ισπανίας.
Κτηνοτρόφοι εντόπισαν ένα μαύρο αντικείμενο, την προέλευση του οποίου αδυνατούσαν να διευκρινίσουν. Όχι ωστόσο ότι τα πήγε καλύτερα η Πολιτοφυλακή που έσπευσαν να ενημερώσουν, καθώς το μόνο στο οποίο συμφώνησαν ήταν να πάρουν έκτακτα μέτρα ασφαλείας.
Σύμφωνα πάντως με ανεξάρτητους ερευνητές που επικαλείται η εφημερίδα El Pais, η σφαίρα φέρεται να είναι κάποιο αντικείμενο (πιθανότατα δοχείο πίεσης αερίου) που έπεσε στη Γη από το διάστημα (πιθανότατα από κάποιο διαστημικό σταθμό).

Επιτέλους: Το ελληνικό Κράτος αναγνώρισε την ηρωική επιχείρηση «ΝΙΚΗ» στον πόλεμο του ΄74 στην Κύπρο







Χρειάστηκε να περάσουν 41 ολόκληρα χρόνια από την ιστορική επιχείρηση της ΠΑ «ΝΙΚΗ» στην φλεγόμενη από την τουρκική εισβολή Κύπρο για να μπορέσει η ελληνική πολιτεία να αναγνωρίσει επίσημα την συμβολή στην άμυνα της Κύπρου των πληρωμάτων των αεροσκαφών και των Καταδρομέων που επέβαιναν σε αυτά.
Χρειάστηκε να περάσουν 41 χρόνια για να αναγνωρίσει η ελληνική πολιτεία μόνο και μόνο την ύπαρξή(!) των ηρώων αυτών καθώς όλοι προσποιούνταν πως η συγκεκριμένη επιχείρηση λες και αφορούσε κάποιο άλλο κράτος, στην καλύτερη των περιπτώσεων ή ακόμη ακόμη ότι αυτή δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ.

Τσιπ που τοποθετείται στο δέρμα θα καταγράφει τα πάντα, η αρχή της Αποκάλυψης





Ένα τσιπ με... μνήμη, που τοποθετείται στο δέρμα και συγκεντρώνει στοιχεία για την κατάσταση του ασθενούς, ενώ παράλληλα του χορηγεί τα φάρμακά του μέσω του δέρματος ανέπτυξαν ερευνητές στις ΗΠΑ.

Επιστήμονες από το πανεπιστήμιο του Τέξας δημιούργησαν για πρώτη φορά ένα μικροσκοπικό τσιπ που διαθέτει μνήμη RAM, ώστε να αποθηκεύει και να μεταδίδει απαραίτητα στοιχεία για τον ασθενή, που κάνουν πιο σωστή τη διάγνωση, βοηθώντας έτσι τους γιατρούς να παρακολουθούν την κατάστασή του ενώ η θεραπεία βρίσκεται σε εξέλιξη.

Το τσιπ είναι εξίσου λεπτό με ένα προσωρινό τατουάζ και διαθέτει μικροσκοπικούς αισθητήρες πυριτίου, οι οποίοι εντοπίζουν την κίνηση και τη θερμοκρασία. Το υλικό από το οποίο είναι κατασκευασμένο είναι πάρα πολύ λεπτό και εξίσου μαλακό και ευλύγιστο με το χαρτί. Το μήκος και το πλάτος του δεν ξεπερνούν τα τέσσερα και τα δύο εκατοστά, αντίστοιχα, ενώ το πάχος του τα 0,3 χιλιοστά.

Εξαιρέθηκε από τη διδακτέα ύλη της Γ' Λυκείου η ποντιακή Γενοκτονία

 

Ολος ο ποντιακός Ελληνισμός ζητεί την παραίτηση Φίλη - Ανω κάτω η Βουλή, διακομματικά πυρά κατά Φίλη - Ερωτήματα καθώς ούτε ο πρωθυπουργός, ούτε η Γεροβασίλη τοποθετήθηκαν συγκεκριμένα και παρέπεμψαν στις δηλώσεις του προηγούμενου εκπροσώπου - Αύριο συγκεντρώσεις Ποντίων-«Εκρηξη» και στο Twitter

Ισχυρό προβληματισμό για το αν οι δηλώσεις Φίλη εντάσσονται σε ευρύτερο κυβερνητικό σχεδιασμό προκαλεί ερώτηση που κατέθεσε στην Βουλή ο κ. Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης με την οποία υποστηρίζει ότι εξαιρέθηκε η διδασκαλία της Γενοκτονίας των Ποντίων από την ύλη της Γ' Λυκείου.

Σύμφωνα με τον βουλευτή της ΝΔ, η εξαίρεση της διδασκαλίας έγινε με υπουργική απόφαση τον περασμένο Ιούνιο όταν υπουργός Παιδείας ήταν ο κ. Αριστείδης Μπαλτάς.