Τετάρτη 18 Μαρτίου 2015

Bιομετρική αναγνώριση προσώπου αντί για password στα Windows 10




Το νέο λειτουργικό σύστημα Windows 10 της Microsoft θα δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες για πρώτη φορά να «μπαίνουν» στον υπολογιστή τους ή σε όποια άλλη συσκευή, χωρίς την χρήση κωδικού πρόσβασης (password), αλλά με βιομετρικό τρόπο, όπως την αναγνώριση του προσώπου, της ίριδας του ματιού ή και των δαχτυλικών αποτυπωμάτων τους.

Επίσης, επιβεβαιώθηκε ότι το ευρέως διαδεδομένο πρόγραμμα πλοήγησης στο διαδίκτυο Internet Explorer θα καταλήξει οριστικά στο χρονοντούλαπο της ιστορίας και θα αντικατασταθεί από ένα νέο πρόγραμμα, που προς το παρόν φέρει το όνομα Spartan (Σπαρτιάτης).

Ο Ήλιος άρχισε να ... σβήνει!?

 

Δύο τεράστιες μαύρες τρύπες εντόπισε η ΝΑΣΑ κοντά στους πόλους του Ήλιου που όσο και αν ακούγεται απίστευτο φαίνεται να χάνει το φως του!

Όχι, το φαινόμενο δεν είναι πρωτόγνωρο, ήδη από το 1973 έγιναν ανάλογες παρατηρήσεις, αυτές οι μαύρες κηλίδες στην επιφάνεια του Ήλιου εμφανίστηκαν από τότε και άλλες φορές, όμως οι νέες φωτογραφίες που τραβήχτηκαν την Πρωτοχρονιά του 2015 αλλάζουν πολλά δεδομένα.

Τι θα συμβεί εάν βάλετε ψιλοκομμένο σκόρδο στα πέλματα. Είναι απίστευτο!


Το σκόρδο είναι το γιατρικό για κάθε πάθηση αφού έχει πάρα πολλές θεραπευτικές ιδιότητες.
Η δράση του φυσικού βολβού είναι περισσότερο ωφέλιμη. Η αλλικίνη που περιέχει το σκόρδο δρά  καταλυτικά υπέρ της πρόληψης του κρυώματος, των ιών και της γρίπης. Για την αντιμετώπιση των μυκήτων το εκύλισμα σκόρδου είναι ότι πρέπει. Μπορούμε να το πιούμε αλλά και να το κάνουμε επάλειψη καθώς είναι πολύ αποτελεσματικό και στις δύο περιπτώσεις.