Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2016

Μήπως τελικά το μωρό της Τανσκένδης ήταν ένας χρονοταξιδιώτης από το μέλλον;


Το πιο σημαντικό γεγονός στη πρώην Σοβιετική Ένωση πρέπει να θεωρηθεί αυτό που συνέβη στις 8 μ.μ. της 14ης Ιουλίου 1983, κοντά στο χωριό  Σοσνόβσκα, στη Σοβιετική Κεντρική Aσία, ΒΑ της Τασκένδης.
Καθώς είπαν οι μάρτυρες, ο ήλιος μόλις είχε εξαφανιστεί πίσω από τα βουνά, όταν ξαφνικά ο  χλωμός ουρανός εξερράγη σε ένα τρεμάμενο κόκκινο χρώμα που προμήνυε συμφορές. Δευτερόλεπτα αργότερα  ένας ήχος σαν από πολλούς κεραυνούς αντήχησε στα γύρω βουνά. Τα σπίτια άρχισαν να τρέμουν. Ο ουρανός στα νότια της Σοσνόβσκα πήρε ένα λαμπρό πορφυρό χρώμα.  Παρόμοιες αναφορές για μια γιγαντιαία φωτεινή έκρηξη έγιναν και από χωρικούς των Κας-Τερκιρμέν και Κάρα  Μπάλτι. Ηταν ακόμα ξημερώματα όταν τρία ελικόπτερα εντόπισαν το σημείο έκρηξης. Ειδικοί στρατιωτικοί ερευνητές μεταφέρθηκαν αμέσως στο σημείο αυτό, ενώ ο στρατός κύκλωσε την περιοχή.

«Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ Η.Π.Α. ΜΕ ΕΣΤΕΛΝΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΑΞΙΔΙΑ ΠΙΣΩ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ»


Ο Andrew Basiago, δικηγόρος στο Seattle των Η.Π.Α., μέχρι το 2004 ισχυριζόταν δημόσια ότι, όταν ήταν στην ηλικία μεταξύ 7 και 12 ετών, συμμετείχε στο πρόγραμμα Pegasus, ένα μυστικό πρόγραμμα της αμερικάνικης κυβέρνησης στο οποίο, όπως είπε, δούλευε πάνω στην τηλεμεταφορά και στα ταξίδια στο χρόνο, υπό την εποπτεία ενός ειδικού Γραφείου του υπουργείου Αμύνης σχετικό με τέτοιου είδους ζητήματα.
«Εκπαίδευαν παιδιά μαζί με ενήλικες με σκοπό να βγάλουν συμπεράσματα για τις φυσικές και ψυχικές επιρροές που είχαν τα ταξίδια στο χρόνο στα παιδιά», δήλωσε ο Basiago στην ιστοσελίδα The Huffington Post. «Επίσης, τα παιδιά είχαν ένα πλεονέκτημα σε σχέση με τους ενήλικες από την άποψη προσαρμογής τους στις μετακινήσεις που πραγματοποιούσαν στο παρόν, το παρελθόν και το μέλλον».]

Χρονοπύλες και Σκουληκότρυπες: Εφικτό το Ταξίδι αν είσαι Φωτόνιο


Η ιδέα των ταξιδιών μέσα από σκουληκότρυπες έχει εξάψει τα σενάρια επιστημονικής φαντασίας από όταν ο Einstein διατύπωσε πρώτα τη θεωρία της ύπαρξή τους με τη διατύπωση της γενικής θεωρίας της σχετικότητας, αλλά πράγματι οι σκουληκότρυπες υπάρχουν στη φύση;
Στην πραγματικότητα, δεν έχουμε ιδέα αν υπάρχουν ή όχι, αλλά αν υπάρχουν, οι θεωρητικοί φυσικοί έχουν προτείνει ότι θα μπορούσαν να λειτουργούν ως πύλες στο μέλλον και το παρελθόν ή να συνδέουν δύο απομακρυσμένες περιοχές του διαστήματος.

Αλλά προτού να πιάσετε το Grays Sports Almanac όπως στην ταινία back to the future και ετοιμαστείτε να κάνετε κάποιο χρονικό κακό, υπάρχει μια τεράστια προειδοποίηση σε αυτή την ιδέα, μόνο φωτόνια μπορούν να ταξιδεύουν...και ακόμα και τα φωτόνια μπορούν να είναι πάρα πολύ τεντωμένα για την υποθετική συντόμευση μέσω του χωροχρόνου.