Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2017

Αλήθεια τι έγινε η Ελληνική επιγραφή του 10.000 π.Χ. που βρήκε ο Κουστώ;

Υπάρχει ένα ανοικτό και επικίνδυνο θησαυροφυλάκειο κάπως μακριά μας.Το θησαυροφυλάκειο που ονομάζεται κόλπος του Μεξικού και αγγίζει Ανατολικά την χερσόνησο της Φλώριδας, κρύβει πάρα πολλά.
Πρώτα πρώτα το πιθάρι με τις Μινωικές παραστάσεις κοντά στις ακτές των Μπαχάμας.

Μετά η ανακάλυψη του Γαλλοεβραίου Κουστώ


ΣΟΛΟΜΩΝΙΚΗ - ΤΟ ΠΙΟ ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟ!!!

Ο Σολομών (εβρ. שְׁלֹמֹה), γιος του Δαβίδ (5ο τέκνο) και της Βηθσαβεέ, 3ος Βασιλιάς του Ισραήλ, ανέβηκε στο θρόνο του Ισραήλ στα 972 π.Χ. και βασίλεψε επί 40 χρόνια. Η βασιλεία του διακόπηκε με τον θάνατό του το 931 π.X. και τον διαδέχθηκε ο γιος Ροβοάμ....

Ο ιστορικός Σολομώντας ήταν ο γιος του βασιλιά Δαυίδ και της Βηθεσδά, και κυβέρνησε το Ισραήλ το 14ο αιώνα πΧ. Υπήρχε μια φήμη που έλεγε πως ήταν πανίσχυρος μάγος και είχε υπό τον έλεγχο του 72 δαίμονες. Η “Διαθήκη του Σολομώντα”, η οποία γράφτηκε τον 1ο αι. πΧ, μας πληροφορεί για το χτίσιμο του τεράστιου Ναού του με τη βοήθεια δαιμόνων.

ΠΕΡΙΦΗΜΟΙ ΣΤΡΑΤΟΙ ΚΑΙ ΤΑΓΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΡΧΑΙΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Από την αρχαιότητα μέχρι και τον Μεσαίωνα, εμφανίστηκαν στρατοί τρομεροί που έμοιαζαν με την πειθαρχία και την ανωτερότητά τους ως μαζικές ειδικές δυνάμεις, την ίδια ώρα που μεμονωμένα σώματα μάχης κατάφεραν να ξεχωρίσουν και να γίνουν φόβητρο απαράμιλλο για κάθε εχθρό που είχε την τραγική ατυχία να τα αντιμετωπίσει στο πεδίο της σύγκρουσης.

Είτε μιλάμε για πόλεις-κράτη με σιδηρά στρατιωτική οργάνωση, όπως η περίφημη αρχαία Σπάρτη, είτε για επίλεκτα σώματα στρατών, το δόγμα ότι ο πόλεμος είναι μια τέχνη που κατακτιέται με την εκπαίδευση ποτέ δεν βρήκε καλύτερη ενσάρκωση στα πρώιμα αυτά χρόνια των ανθρώπινων συρράξεων.

Πέθανε ξαφνικά ο πρεσβευτής της Ρωσίας στα Ηνωμένα Έθνη!

Ο πρεσβευτής της Ρωσίας στα Ηνωμένα Έθνη Βιτάλι Τσούρκιν απεβίωσε στη Νέα Υόρκη, γνωστοποίησε με ανακοίνωση που εξέδωσε το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών, επιβεβαιώνοντας πληροφορίες που μετέδωσαν ρωσικά μέσα ενημέρωσης.

Η ρωσική διπλωματία δεν έδωσε λεπτομέρειες για τις συνθήκες του θανάτου του, πάντως εξέφρασε συλλυπητήρια στους οικείους του και σημείωσε πως απεβίωσε μία ημέρα πριν συμπληρώσει 65 χρόνια ζωής.