Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2016

Μεταφυσικά Φαινόμενα στην Αθήνα



Κολωνός: Φεβρουάριος 1952 και Ιανουάριος 1981

Το σπίτι είναι εδώ και πολλά χρόνια εγκαταλελειμμένο. Κανείς από όσους έμειναν δεν κατάφερε να περάσει ζωή φυσιολογική. Οι κάτοικοι αντιμετώπιζαν πολλά προβλήματα υγείας. Άλλοι πέθαιναν και άλλοι ήταν καταδικασμένοι σε μία ζωή μίζερη.

Το 1952 ένα μωρό δύο ετών παρουσίαζε συμπτώματα άσθματος. Οι γονείς του απελπισμένοι και αφού πρώτα είχαν συμβουλευτεί, χωρίς αποτέλεσμα, πολλούς γιατρούς, αποφάσισαν να εμπιστευτούν έναν εξορκιστή. «Κάτω από το σπίτι υπάρχει θαμμένο κάρβουνο. Αυτή είναι η αιτία του κακού. Σκάψτε να το βρείτε».

Τι είναι η Σύβαρη, οι Συβαρίτες, και ο Κρώτονας

Σύβαρη: Αποικία των Αχαιών, χτισμένη σε στρατηγική θέση στον Κόλπο του Τάραντα, έγινε συνώνυμο της πολυτέλειας O πληθυσμός της έφτασε στις τριακόσιες χιλιάδες και ο πλούτος της ήταν αμύθητος.
Συβαρίτες φαίνεται ότι ανακάλυψαν από νωρίς το νόημα της ζωής. Όλες οι χειρωνακτικές εργασίες γίνονταν από δούλους και οι πολίτες ξεκουράζονταν σε πολυτελείς επαύλεις. Έτρωγαν εξωτικά εδέσματα, ενώ οι μάγειροι και οι ζαχαροπλάστες που επινοούσαν νέα γλυκά ή φαγητά διατηρούσαν το προνόμιο της ευρεσιτεχνίας για ένα χρόνο. Oι προσκλήσεις για τα γεύματα έφταναν στους παραλήπτες τους ένα χρόνο πριν.

Μάζευε κοχύλια και εντόπισε αποτύπωμα δεινοσαύρου 130 εκατ. ετών

Ανάμεσα στα φύκια και την άμμο της παραλίας Cable στη δυτική Αυστραλία αποκαλύφθηκε ένα αποτύπωμα δεινοσαύρου, ηλικίας 130 εκατ. ετών!

Την ανακάλυψη έκανε η Bindi Lee Porth, η οποία σε δηλώσεις της στο CNN ανέφερε ότι μάζευε κοχύλια στην παραλία, όταν ξαφνικά είδε ένα τεράστιο αποτύπωμα στην άμμο.


«Πηγαίνω στην παραλία κάθε βράδυ, με τουρίστες, παιδιά και ντόπιους. Ένιωσα καταπληκτικά όταν είδα ξαφνικά ένα αποτύπωμα. Είναι πολύ δύσκολο να το περιγράψω, είναι εκπληκτικό» είπε.