Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2016

OI ΧΡΗΣΤΕΣ 24 ΚΥΡΙΑΚΗ 28.02.2016 ΚΑΙ ΩΡΑ 19:00 ΣΤΟΝ WWW.ATHENSJUKEBOX.COM





OI ΧΡΗΣΤΕΣ 24  ΚΥΡΙΑΚΗ 28.02.2016 ΚΑΙ ΩΡΑ 19:00 ΣΤΟΝ WWW.ATHENSJUKEBOX.COM
ME CHRISTOS SNOW   ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΣΤΑΜΟΝΙΤΗΣ

Απανωτές ασκήσεις Στρατού και Εθνοφυλάκων σε Έβρο και νησιά τον τελευταίο μήνα - Τι συμβαίνει;

Μεγάλης έκτασης στρατιωτικές ασκήσεις πραγματοποιούνται όλο τον Φεβρουάριο στα σύνορα με την Τουρκία, γεγονός που δεν έχει περάσει απαρατήρητο τόσο από τους κατοίκους των νησιών, όσο και από όσους παρακολουθούν τη στρατιωτική επικαιρότητα.

Προετοιμασίες για το ενδεχόμενο κλεισίματος των συνόρων; Αντιμετώπιση απειλής; Αντιμετώπιση ζητημάτων ασφαλείας που ενδεχομένως δημιουργούνται από την τροπή που έχει πάρει το μεταναστευτικό; Πολλά είναι τα ερωτήματα, τα οποία είναι φυσικό να τίθεται όταν κάποιος παρακολουθήσει τη συχνότητα των ασκήσεων.

Η ασφυκτική κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στη χώρα με το προσφυγικό και η πίεση που ασκεί η Τουρκία μη τηρώντας τη συμφωνία να περιορίσει τον αριθμό των προσφύγων που φεύγουν από τα παράλιά της, τείνει να δημιουργήσει πρόβλημα ασφαλείας στη χώρα.

Ραγδαίες εξελίξεις! Αίτημα της Ελλάδας για έκτακτη βοήθεια αν κλείσουν τα σύνορα! Το Plan B του Μαξίμου

 

- Όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά από την ελληνική κυβέρνηση μετά τις αποφάσεις που πήραν ευρωπαϊκές χώρες... ετσιθελικά για το προσφυγικό
- Το Plan B που εξετάζεται στο Μαξίμου τόσο σε διπλωματικό όσο και σε επιχειρησιακό επίπεδο
- Το "χαρτί" του βέτο που ενδέχεται να παίξει ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, στις επικείμενες Συνόδους Κορυφής
- Ανώτατος κυβερνητικός αξιωματούχος δεν αποκλείει ούτε το ενδεχόμενο μονομερών ενεργειών!
- Η Ευρωπαϊκή αλληλεγγύη μεταφράστηκε σε... λουκέτο στα σύνορα για τους πρόσφυγες από Σλοβενία, Αυστρία, ΠΓΔΜ, Σερβία, Κροατία και Αλβανία
- Παρέμβαση του ΠτΔ, Προκόπη Παυλόπουλου: "Τηρήστε τις δεσμεύσεις σας" είπε στον Αυστριακό ομόλογό του

Κλείνουν τα σύνορα Αυστρία, ΠΓΔΜ, Σερβία, Σλοβενία και Κροατία - ΟΗΕ: Κρατήστε τα ανοιχτά!

 

ΓΓ ΟΗΕ: «Ασφυκτική κατάσταση στην Ελλάδα» - Βαρύτατη πολιτική ήττα της κυβέρνησης - Η Κομισιόν λέει πως ετοιμάζει έκτακτο σχέδιο για ανθρωπιστική κρίση - Ολη η χώρα ένας απέραντος καταυλισμός: 25.000 μετανάστες, καθημερινά φτάνουν 3.000 - Φάιμαν: Είπα στον Τσίπρα να μην επαναπαύεται για το προσφυγικό

Δραματικές είναι οι εξελίξεις για την Ελλάδα όσον αφορά το προσφυγικό. Με 25.000 μετανάστες να βρίσκονται ήδη στη χώρα, σήμερα ανακοινώθηκε ότι τα σύνορα κλείνουν ερμητικά, κάτι που στοιχειοθετεί εκτός των άλλων και μια βαρύτατη πολιτική ήττα για την κυβέρνηση.

Αποκάλυψη φωτιά της WSJ: Το κρυφό σχέδιο της Ευρώπης για να εγκλωβιστούν οι πρόσφυγες στην Ελλάδα!

 

Ολοένα και αυξάνονται οι Ευρωπαίοι αξιωματούχοι που μιλούν πλέον ανοιχτά για μια ιδέα που μέχρι πρότινος έμοιαζε "ταμπού"
- Το να "εγκλωβίσουν" δηλαδή στην Ελλάδα πρόσφυγες και μετανάστες!
- Στόχος τους να ανακόψουν την πορεία των προσφύγων προς τη βόρεια Ευρώπη
- "Η Ελλάδα δεν θα ήταν το χειρότερο μέρος για να εκδηλωθεί μια ανθρωπιστική κρίση για μερικούς μήνες" λέει Ευρωπαίος Αξιωματούχος
- Τα οικονομικά -και όχι μόνο- ανταλλάγματα που φέρεται ότι υπάρχουν στο τραπέζι...
- Οργή της Μέρκελ για Αυστρία και Σκόπια! "Δεν γίνεται να αποκλείονται κράτη - μέλη"!
- Σε άτυπο κέντρο υποδοχής προσφύγων έχει μετατραπεί το πρώην δυτικό αεροδρόμιο του Ελληνικού

Ανώτεροι αξιωματούχοι δήλωσαν στην Wall Street Journal πως η χώρα μας θα μπορούσε να λάβει μεγαλύτερη χρηματοδότηση για να τα... βγάλει πέρα με τους πρόσφυγες. Με αυτό τον τρόπο μιλούν για ένα ιδιότυπο "Plan B", κάτι που ενέχει τον κίνδυνο να εγκλωβιστούν στην Ελλάδα χιλιάδες πρόσφυγες, οι οποίοι σε κάθε ευκαιρία δηλώνουν πως ο προορισμός τους είναι οι βόρειες χώρες της Γηραιάς Ηπείρου.

Γερμανία: Δεν ξέρουν που βρίσκονται 130.000 μετανάστες!

 

Κι όμως! Η γερμανική κυβέρνηση ανακοίνωσε σήμερα ότι οι αρχές δεν ξέρουν πού βρίσκεται το 13% του εκατομμυρίου των μεταναστών οι οποίοι καταγράφηκαν στη χώρα το 2015, καθώς αυτοί δεν παρουσιάστηκαν στις εστίες όπου έπρεπε να μεταβούν.

"Τα πιθανά αίτια (της απουσίας των μεταναστών αυτών) μπορεί να είναι για παράδειγμα η επιστροφή στη χώρα καταγωγής τους, η συνέχιση του ταξιδιού τους προς άλλη χώρα ή το ότι πέρασαν στην παρανομία", εξηγεί η κυβέρνηση σε γραπτή απάντησή της προς βουλευτές του αριστερού κόμματος Ντι Λίνκε.
Μια άλλη πιθανότητα είναι η ύπαρξη διπλοεγγραφών στην EASY, την υπηρεσία που καταμετρά τους μετανάστες που θέλουν να καταθέσουν αίτηση ασύλου και στη βάση της οποίας τους προσφέρθηκε εστία σε κάποια από τις γερμανικές περιφέρειες.

Μυστηριώδη Όπλα και Εμφανίσεις έσωσαν τους Δελφούς από τους Πέρσες


Τον Αύγουστο του 480 π.Χ., μετά τις Θερμοπύλες, ο στρατός του Ξέρξη ξεχύνεται στην Λοκρίδα, τη Φωκίδα και τη Βοιωτία, χωρίς να συναντήσει πουθενά αντίσταση. Οι Θηβαίοι και οι περισσότεροι από τους άλλους Βοιωτούς “μηδίζουν”, υποτάσσονται στους Πέρσες.
Προορισμός των Περσών είναι η Αθήνα, την οποία – άδεια σχεδόν από κατοίκους – θα καταλάβουν τον Σεπτέμβριο. Σε αυτή την πορεία προς την Αττική, ένα τμήμα του περσικού στρατού θρυλείται πως αποσπάστηκε από το κύριο στράτευμα και κατευθύνθηκε προς τους Δελφούς, με σκοπό να λαφυραγωγήσει το φημισμένο σε Ελλάδα και Ανατολή για τα πλούσια αναθήματά του ιερό. Δεν πρέπει να δοθεί μεγάλη πίστη στην όλη ιστορία.

11 Σεπτ 1683. Η Ευρώπη τσακίζει το Ισλάμ στα τείχη της Βιέννης


Τον 17ο αιώνα τα αυστροτουρκικά σύνορα διέσχιζαν την Ουγγαρία, ένα μέρος της οποίας ήταν υποτελές στους Οθωμανούς, ενώ το υπόλοιπο τελούσε υπό την εξουσία των Αψβούργων.

Όλη η Ευρώπη βρισκόταν σε μια ταραγμένη περίοδο με δικδικήσεις που φτάναν σε συγκρούσεις και έδινε την αίσθηση της αποδυνάμωσης και του αποσυντονισμού της, κάτι που λειτουργούσε ως δέλεαρ για τους βάρβαρους μουσουλμάνους οι οποίοι και πολιτικά εκπροσωπούντο απο τη ν Οθωμανική αυτοκρατορία.
Συνέβαινε και κάτι ακόμα όμως, στην Ευρώπη δεν υπήρχε Δημοκρατία, η οποία ως πολίτευμα, μέσω της διαφθοράς της βλέπουμε πλέον που οδηγεί τον πολιτισμένο κόσμο.
Υπήρχε το ηρωικό στοιχείο, η διάκριση των αρετών και πολίτες που γνωρίζαν ότι έπρεπε να αγαπούν την πατρίδα τους, την θρησκεία τους και την οικογενειά τους. Αν κάποιος τότε μιλούσε για ανοιχτά σύνορα διαστροφικό ανθρωπισμό υπέρ των εισβολέων και κατά του λαού του αυτομάτως αναγνωριζόταν ως προδότης, εξωμότης και απλά παλουκωνόταν.

Αποκαλύφθηκαν τα μυστικά των Γραφών των Πυραμίδων; - Η επαναστατική ερμηνεία που προκαλεί τους αιγυπτιολόγους





Για χρόνια οι επιστήμονες θεωρούν ότι τα Κείμενα των Πυραμίδων ήταν απλώς μια σειρά από προσευχές που συνοδεύουν το νεκρό στην τελευταία του κατοικία ή/και μαγικά ξόρκια που προορίζονται για την προστασία των Αιγυπτίων νεκρών στη μετά θάνατον ζωή.
Τώρα όμως η διάσημη γλωσσολόγος Susan Brind Morrow διατυπώνει μια νέα θεωρία για αυτή την «ιερή λογοτεχνία». Όπως υποστηρίζει τα Κείμενα των Πυραμίδων πως είναι η απόδειξη μιας σύνθετης, θρησκευτικής φιλοσοφίας η οποία εστιαζόταν λιγότερο στη μυθολογία και περισσότερο στις ζωογόνες δυνάμεις της φύσης. Επίσης πιστεύει πως αυτή η η αρχαία αιγυπτιακή φιλοσοφία επηρέασε μια σειρά από πνευματικές παραδόσεις που αναπτύχθηκαν στη συνέχεια.
Σημειώνεται πως τα Κείμενα των Πυραμίδων είναι τα παλαιότερα θρησκευτικά γραπτά της αρχαίας Αιγύπτου που έχουν στη διάθεσή τους οι σύγχρονοι μελετητές – αν και εκτιμάται πως ίσως να είναι τα αρχαιότερα θρησκευτικά κείμενα γενικώς. 

Στις φωλιές των δράκων… Μεγαλιθικά κτίσματα εκπληκτικής αρχιτεκτονικής


Οι δράκοι έχουν τα δικά τους σπίτια στην Εύβοια. Εδώ και χιλιάδες χρόνια έχουν διαλέξει τα πιο απόκρημνα σημεία του νησιού. Εκεί όπου άνθρωπος δύσκολα πατάει, εκείνοι έχτισαν το βασίλειό τους.
Στα βουνά της Νότιας και Κεντρικής Εύβοιας κρύβεται ένα απρόσμενο μυστικό. Αιώνες τώρα εξάπτει τη φαντασία μυημένων αρχαιολόγων κι εξερευνητών.
Στις πιο απόκρημνες κορυφές και τις πιο απόμακρες πλαγιές, εκεί όπου το βλέμμα απλώνεται ανεμπόδιστο στον ορίζοντα, στέκονται ακοίμητοι βιγλάτορες τα πανάρχαια Δρακόσπιτα. Μεγαλιθικά κτίσματα, εκπληκτικής αρχιτεκτονικής, φτιαγμένα με κυκλώπειους λίθους.

Εντοπίστηκε πλοίο που είχε εξαφανιστεί στο τρίγωνο των Βερμούδων πριν 90 χρόνια! φωτο

 
Η Κουβανική ακτοφυλακή ανακοίνωσε πριν από καιρό ότι εντόπισε ένα σκάφος που κατευθυνόταν ακυβέρνητο προς το νησί και θεωρεί ότι πρόκειται
για το SS Cotopaxi, το πλοίο που εξαφανίστηκε μυστηριωδώς το 1925 στην περιοχή του Τριγώνου των Βερμούδων.
Οι Κουβανικές αρχές εντόπισαν το πλοίο για πρώτη φορά πέρσι στις 16 του Μάη, κοντά σε μια απαγορευμένη στρατιωτική ζώνη, δυτικά της Αβάνας. Αφού οι προσπάθειες τους να επικοινωνήσουν με το πλήρωμα αποδείχθηκαν άκαρπες, έστειλαν τρία περιπολικά σκάφη να προσεγγίσουν το πλοίο, όπου και διαπίστωσαν ότι αυτό έπλεε ακυβέρνητο.

Το Μυστικό της Σφίγγας των Δελφών


Τι ακριβώς όμως θέλει να μας μεταφέρει αυτή η σφίγγα και για ποιον λόγο τοποθετήθηκε σε μία τόσο ψηλή θέση, ώστε να δεσπόζει μέσα σε ένα μαντείο του Απόλλωνα;
Προσεγγίζοντας το φημισμένο Μαντείο των Δελφών, οι αρχαίοι Έλληνες ικέτες, η πρώτη εικόνα με την οποία ερχόταν αντιμέτωποι, πολύ πριν ακόμα εισέλθουν στον ιερό χώρο, ήταν ένα τεράστιο άγαλμα της περίφημης ΣΦΙΓΓΑΣ η οποία βρισκόταν επιπλέον επιβλητικά τοποθετημένη επάνω σε έναν κίονα ύψους 12 μέτρων.Η έκφραση της αινιγματική μορφής της σφίγγας, έχει παραμείνει παροιμιώδης μέχρι και τις μέρες μας.

Γιατί η NASA εκτόξευσε μισό δισεκατομμύριο χάλκινες βελόνες σε τροχιά γύρω από τη Γη;

 
Γιατί η NASA εκτόξευσε μισό δισεκατομμύριο χάλκινες βελόνες σε τροχιά γύρω από τη Γη;
Κανείς δεν το θυμάται πια ή δεν το έμαθε ποτέ, αλλά κάποια στιγμή η Γη είχε τον δικό της τεχνητό μεταλλικό δακτύλιο, χάρη στις....
500 εκατομμύρια χάλκινες βελόνες που εκτόξευσαν οι Αμερικανοί στο Διάστημα το 1963!
Το Project West Ford, που έμεινε γνωστό στη NASA ως «Επιχείρηση Βελόνες», ήταν άλλη μια τεράστια επιχείρηση που πυροδότησε η παράνοια του Ψυχρού Πολέμου και το σαμποτάζ που φοβούνταν οι ΗΠΑ ότι θα έκαναν οι Σοβιετικοί στις επίγειες επικοινωνίες τους, τα υποθαλάσσια καλώδια δηλαδή, διακόπτοντας την απρόσκοπτη ροή της πληροφορίας.

Οι Αρχαιολογικές Συγκαλύψεις του Ινστιτούτου Σμιθσόνιαν


Όποιος ελέγχει το παρελθόν, ελέγχει το μέλλον. Όποιος ελέγχει το παρόν ελέγχει το παρελθόν»
Τζώρτζ Όργουελ 1984
Ακολουθώντας τις εντολές των ΕπικυρίαρχωνΟι περισσότεροι από εσάς θυμάστε την τελευταία σκηνή από την δημοφιλή ταινία αρχαιολογικής περιπέτειας “Οι Κυνηγοί της Χαμένης Κιβωτού” με τον Ιντιάνα Τζόουνς, στην οποία ένα σημαντικό ιστορικό εύρημα, η Κιβωτός της Διαθήκης από το Ναό της Ιερουσαλήμ, κλειδώνεται σ’ ένα κιβώτιο και τοποθετείται σε μια τεράστια αποθήκη, όπου δεν θα την ξαναδεί ποτέ κανείς, εξασφαλίζοντας μ’ αυτό τον τρόπο ότι τα βιβλία της ιστορίας δεν θα χρειαστεί να ξαναγράφουν και οι καθηγητές της ιστορίας δεν θα χρειαστεί να αναθεωρήσουν τη διάλεξη που δίνουν εδώ και σαράντα χρόνια.