Τετάρτη 5 Ιουλίου 2017

Σοκαριστικές αποδείξεις δείχνουν την ύπαρξη αρχαίου προηγμένου πολιτισμού πριν από 100.000 χρόνια

Οι θεωρίες πως υπήρχαν αρχαίοι προηγμένοι πολιτισμοί πριν από χιλιάδες χρόνια ολοένα και πληθαίνουν. Εσείς πιστεύετε πως υπήρχαν τέτοιοι πολιτισμοί πριν από 100,000 χρόνια?Οι τελευταίες ανακαλύψεις που έρχονται στο φως πάντως ενισχύουν αυτή τη θεωρία.Η αλήθεια είναι πως όταν βγαίνουν στην επιφάνεια τέτοιες ανακαλύψεις, συγκαλύπτονται και δεν προωθούνται καθώς κάτι τέτοιο πάει ενάντια στην συμβατική ιστορία που όλοι μας έχουμε μάθει. Ίσως στο μέλλον καταφέρουμε να μάθουμε περισσότερα για την πραγματική ιστορία της γης και των πολιτισμών που κατοίκησαν σε αυτήν ώστε να ξαναγράψουμε την ιστορία.
Ωστόσο υπάρχουν κραυγαλέες ανακαλύψεις και αποδείξεις όπως αυτές που ακολουθούν οι οποίες δείχνουν την ύπαρξη αρχαίων προηγμένων πολιτισμών που χρονολογούνται πριν από 100.000 χρόνια και πάνω! Δείτε τις και τα συμπεράσματα όπως πάντα δικά σας..

Ρετζέπ Ταγίπ... Μακιαβέλι! "Στημένο από τον Ερντογάν το πραξικόπημα"! Έκθεση "φωτιά" για τον σουλτάνο

Δέκα ημέρες πριν την επέτειο της απόπειρας πραξικοπήματος στην Τουρκία, μια έκθεση ταράζει τα νερά!
- Λέει ούτε λίγο ούτε πολύ πως όλα στήθηκαν από τον ίδιο τον Ερντογάν για να βρει "πάτημα" και να να ξεκινήσει το... μπαράζ διώξεων!
- Τα στοιχεία - φωτιά που δείχνουν πως πολλά από όσα συνέβησαν εκείνο το βράδυ δεν έχουν καμία λογική
- Οι πιέσεις, οι απειλές και τα βασανιστήρια που έχουν "δώσει" μέχρι στιγμής τα μόνα στοιχεία που υπάρχουν για την "γνησιότητα" του πραξικοπήματος
- Διαβάστε αναλυτικά την έκθεση που έχει προκαλέσει αίσθηση διεθνώς
Το αποτυχημένο πραξικόπημα στην Τουρκία το 2016 δεν είναι τίποτα περισσότερο από μια ενορχηστρωμένη κίνηση του αυταρχικού Τούρκου προέδρου Ερντογάν ώστε να δημιουργήσει την αναγκαία πρόφαση για μαζικές διώξεις κατά κάθε αντιπάλου του και διατήρηση, για πάντα, της κατάστασης έκτακτης ανάγκης στη χώρα! Αυτό αναφέρει μελέτη του Stockholm Center for Freedom (SCF), που όπως είναι λογικό έχει προκαλέσει πάταγο.

Φουντώνει και πάλι το μυστήριο του Τριγώνου των Βερμούδων – Τι εμφανίστηκε


Λίγα πράγματα ασκούν στον κόσμο της συνωμοσιολογίας μεγαλύτερη σαγήνη από το περιβόητο Τρίγωνο των Βερμούδων, μια περιοχή όπου καράβια και αεροπλάνα εξαφανίζονται μαγικά -και μαζικά!- και οι εξωγήινοι έχουν μετατρέψει σε παιδική χαρά.
Το πράγμα μοιάζει πρόσφατα ακόμα πιο σκοτεινό, καθώς ένα νησάκι φαίνεται να κάνει σποραδικές εμφανίσεις στη μυστηριώδη περιοχή του Βορείου Ατλαντικού Ωκεανού.
Η νήσος εδράζεται στα ανοιχτά του Μπάξτον της Βόρειας Καρολίνα, κοντά στην περιοχή του Τριγώνου, όπως μεταδίδει η «Sun». To νησάκι, που ονομάστηκε Νήσος Σέλεϊ, είναι γεμάτο από κοχύλια στην άμμο του και έχει μήκος ενός μιλίου.

Στον Τύμβο της Μακεδονίτισσας τα οστά 15 Ελλήνων καταδρομέων

Τα οστά 15 καταδρομέων από την Ελλάδα που σκοτώθηκαν στη Κύπρο τον Ιούλιο του 1974 ενταφιάστηκαν σήμερα στρατιωτικό κοιμητήριο στον Τύμβο της Μακεδονίτισσας στη Λευκωσία καθώς δεν έγινε κατορθωτή η ταυτοποίηση τους.
Πρόκειται για καταδρομείς που επέβαιναν στο αεροσκάφος Noratlas το οποίο καταρρίφθηκε στο αεροδρόμιο Λευκωσίας από φίλια πυρά. Από τη κατάρριψη είχε σωθεί μόνο ένας καταδρομέας ο οποίος απεβίωσε πρόσφατα. Τα οστά τοποθετήθηκαν σε τρία οστεοφυλάκια, σκεπασμένα με την ελληνική και την κυπριακή σημαία και ενταφιάστηκαν σε δύο ορύγματα, στη κορυφή του μνημείου.
Η εκταφή των 15 σορών που είχαν σκεπαστεί μαζί με τα συντρίμμια του αεροσκάφους, τον Ιούλιο του 1974, ολοκληρώθηκε τον Μάιο του 2016 και τα οστά παραδόθηκαν μετά τις απαραίτητες επιστημονικές εξετάσεις στις οικογένειές τους.

Ραγδαίες εξελίξεις στο Κυπριακό – Πιέσεις στον Έλληνα πρωθυπουργό να μεταβεί στην Ελβετία για να βάλει την ταφόπλακα

Ένα απίστευτο παρασκήνιο παίζεται στην Ελβετία αλλά και σε Αθήνα, Λευκωσία, Αγκυρα και Λονδίνο για το Κυπριακό. Τα γεγονότα, όπως περιγράφονται από πηγές που είναι κοντά στις διαπραγματεύσεις έχουν ως εξής:
Από τη μια ο ΟΗΕ πιέζει ασφυκτικά να βρεθούν αύριο Πέμπτη στο ίδιο τραπέζι οι πρωθυπουργοί των τριών εγγυητριών δυνάμεων. Δηλαδή ο Έλληνας πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, ο Τούρκος πρωθυπουργός, Μπιναλί Γιλντιρίμ και η Βρετανίδα πρωθυπουργός, Τερέζα Μέι.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι μόνος πρόθυμος έως αυτή την ώρα είναι ο τούρκος πρωθυπουργός και πως να μην είναι θα αναρωτηθεί κανείς, αφού μέσα στο σχέδιο του γ.γ. του ΟΗΕ υπάρχει ο απαράδεκτος όρος ότι οι ιδιοκτησίες στην Κύπρο θα ορίζονται από αυτούς που τους κάνουν χρήση αυτή την στιγμή και όχι από αυτούς που έχουν τους νόμιμους τίτλους! Με άλλα λόγια ό,τι βρίσκεται στα κατεχόμενα θα ανήκει στους τουρκοκύπριους!

Σχέδιο για παράλληλο νόμισμα το 2015 ομολόγησε ο Κορεάτης σύμβουλος Βαρουφάκη, Τσακαλώτου

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας «Καθημερινή», ο Κιμ, που παραμένει σύμβουλος του τωρινού υπουργού Ευκλείδη Τσακαλώτου, σημείωσε σε χθεσινή εκδήλωση πως η εφαρμογή του σχεδίου θα ξεκινούσε από τους δημοσίους υπαλλήλους εκδίδοντας κουπόνια για το 10% των μισθών τους, τα οποία θα χρησίμευαν αποκλειστικά για την εξόφληση πληρωμών στην εφορία, στα πρότυπα κουπονιών σίτισης.
Το σύστημα, αν πετύχαινε, θα επεκτεινόταν και για άλλες πληρωμές και σε άλλους τομείς. Σύμφωνα με τον Κιμ, το σχέδιο είχε συζητηθεί με τραπεζίτες και θα μπορούσε να υλοποιηθεί εάν υπήρχε χρόνος.

Σε γεωστατική τροχιά ο δορυφόρος Hellas Sat 3

Το πρωί άνοιξαν επιτυχώς όλοι οι ηλιοσυλλέκτες του δορυφόρου και τα κεραιοσυστήματα

Μετά την επιτυχημένη εκτόξευση του Hellas Sat 3 τα μεσάνυχτα της περασμένης Τετάρτης προς Πέμπτη, ξεκίνησαν οι ελιγμοί για να τοποθετηθεί ο δορυφόρος σε γεωστατική τροχιά.

Οι ελιγμοί αυτοί ολοκληρώθηκαν με επιτυχία σήμερα.Το πρωί άνοιξαν επιτυχώς όλοι οι ηλιοσυλλέκτες του δορυφόρου και τα κεραιοσυστήματα.

Σκόπια: Απαγόρευση εξόδου από τη χώρα στον τέως πρωθυπουργό Νίκολα Γκρουέφσκι

Το Πρωτοδικείο Σκοπίων απέρριψε το αίτημα της Ειδικής Εισαγγελίας, για προφυλάκιση του Νίκολα Γκρουέφσκι, καθώς και τριών άλλων υπουργών της κυβέρνησής του και αντ΄ αυτού τους αφαίρεσε τα διαβατήρια

Την απαγόρευση εξόδου από τη χώρα για των τέως πρωθυπουργό Νίκολα Γκρουέφσκι, αποφάσισε, σήμερα δικαστήριο των Σκοπίων, στο πλαίσιο της εναντίον του δίωξης, για υποθέσεις που σχετίζονται με τις τηλεφωνικές υποκλοπές.

Το Πρωτοδικείο Σκοπίων απέρριψε το αίτημα της Ειδικής Εισαγγελίας, για προφυλάκιση του Νίκολα Γκρουέφσκι, καθώς και τριών άλλων υπουργών της κυβέρνησής του και αντ΄ αυτού τους αφαίρεσε τα διαβατήρια, ώστε να μην μπορούν να διαφύγουν στο εξωτερικό, ενώ τους υποχρεώνει να παρουσιάζονται μια φορά κάθε εβδομάδα στις δικαστικές αρχές.

Αμερικανοί αξιωματούχοι: Ο πύραυλος της Βόρειας Κορέας μπορεί να χτυπήσει την Αλάσκα

Το βεληνεκές του δεν αρκεί για να χτυπήσει τις αμερικανικές πολιτείες, ούτε τη Χαβάη, τόνισε χαρακτηριστικά

Εντονότατη ανησυχία και προβληματισμό για το τι μέλλει γενέσθαι και που μπορεί να οδηγήσει η κρίση με τη Βόρεια Κορέα, εξέφρασαν Αμερικανοί αξιωματούχοι, οι οποίοι επιβεβαίωσαν τους ισχυρισμούς της Πιονγκγιάνγκ για την επιτυχή εκτόξευση βαλλιστικού πυραύλου. Σύμφωνα με τους ίδιους αξιωματούχους, ο πύραυλος που εκτόξευσε η Βόρεια Κορέα μπορεί να καλύψει μία τεράστια απόσταση και να πλήξει ακόμη και στόχους στην Αλάσκα.

Η Βόρεια Κορέα χρησιμοποίησε... κινεζικό φορτηγό για την εκτόξευση του διηπειρωτικού πυραύλου

Η φωτογραφία που δημοσιεύει το πρακτορείο Reuters προκαλεί ερωτηματικά για το ρόλο της Κίνας, την ώρα που το ασιατικό κράτος καλεί από κοινού με τη Ρωσία τον Κιμ Γιονγκ Ουν να «σταματήσει τις δοκιμές»

Λίγες ώρες μετά την εκτόξευση του πρώτου διηπειρωτικού πυραύλου από τη Βόρεια Κορέα και τους κομπασμούς του Κιμ Γιονγκ Ουν, ότι πλέον «μπορεί να χτυπήσει παντού στον κόσμο», μία φωτογραφία που δημοσιεύει το Reuters με πηγή το Κεντρικό Πρακτορείο Ειδήσεων της Βόρειας Κορέας προκαλεί αντιδράσεις και αναδεικνύει μια άλλη πτυχή του «προβλήματος».

Σύμφωνα με το πρακτορείο, η φωτογραφία δείχνει τον επίμαχο πύραυλο Hwasong-14 να μεταφέρεται από ένα τεράστιο φορτηγό, το οποίο είναι κινεζικής προέλευσης και πιστεύεται ότι πωλήθηκε από την Κίνα στη Βόρεια Κορέα «για μεταφορά ξυλείας». Το όχημα είναι βαμμένο με χρώματα παραλλαγής και έχει υποβληθεί σε τροποποιήσεις για τη νέα του χρήση, ωστόσο είναι σχεδόν βέβαιο ότι κατέφθασε στην Βόρεια Κορέα από την Κίνα αγορασμένο νόμιμα, επισημαίνει το δημοσίευμα.

Το Ισραήλ δέσμευσε όλο το νότιο FIR Αθηνών για να φτάσει το γεωτρύπανο Κύπρο!

Για δέκα ημέρες και συγκεκριμένα από σήμερα 4 Ιουλίου... μέχρι και τις 14 Ιουλίου, σχεδόν ολόκληρη η περιοχή του FIR Αθηνών νότια της Κρήτης και ανατολικά μέχρι τα όρια με το FIR Λευκωσίας δεσμεύτηκε για άσκηση της Ισραηλινής Πολεμικής Αεροπορίας. 
Σύμφωνα με πληροφορίες στην άσκηση αναμένεται να συμμετάσχουν και Αμερικανικές δυνάμεις.
Η αμερικανο-ισραηλινή εναέρια άσκηση είναι απόρροια σοβαρών «πληροφοριών» για τουρκικές κινήσεις εντός του Αιγαίου πελάγους και Κύπρου με αφορμή την έναρξη ερευνών από ενεργειακούς κολοσσούς στην Κύπρο και τώρα και στην Κρήτη.
Βέβαια τίθεται ένα σημαντικό ερώτημα από την εξέλιξη αυτή: Εκχώρησαν Ελλάδα και Κύπρος στο Ισραήλ την εθνική κυριαρχία τους; 
Καθώς προσκαλέσαμε το Ισραήλ να «βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά»…

Σε συγγενή στελέχους του κόμματος Ερντογάν ανήκει το ναρκόπλοιο που προκάλεσε την ένταση

Ο καπετάνιος είχε συλληφθεί το 2010 στη Γάζα - Πλοίο της εταιρείας μετέφερε πυρομαχικά από την Ουκρανία - Το πλοίο Baris, της ίδιας εταιρείας, μετέφερε παράνομα μετανάστες το 2014

Φαίνεται πως η φράση «όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά» είναι ό,τι πρέπει και για την περίπτωση του πλοίου, υπό τουρκική σημαία, ονόματι ACT, για το οποίο από χτες έχει στηθεί σκηνικό έντασης στο Αιγαίο μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας.

Χθες ανέβηκαν οι «θερμοκρασίες» στο Νότιο Αιγαίο, με το επίσημο τουρκικό ειδησεογραφικό πρακτορείο Anadolu να κάνει λόγο για αποστολή τριών τουρκικών πολεμικών πλοίων στην περιοχή όπου νωρίτερα σκάφος του Λιμενικού Σώματος είχε ρίξει προειδοποιητικές βολές σε τουρκικό φορτηγό πλοίο
.