Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2012

MONSTER ENERGY DRINK (666) . ΑΠΛΩΣ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ

Υπάρχει ένα νέο ενεργειακό ποτό ονόματι MONSTER παραγωγής Ιρλανδίας. Στην μπροστινή όψη έχει κάτι σύμβολα σαν 3 νυχιες του τέρατος ( MONSTER ) . H μήπως όχι ;  Σύμφωνα με το πίνακα ισραηλινών αριθμών και την αντιστοίχηση τους με τους Αραβικούς αριθμούς , το σύμβολο "νυχια" ονομάζεται vav και είναι ο αριθμός 6.Έτσι έχουμε τρία vav αρα έχουμε τον αριθμό 666. Γιατί ;
ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΣΤΑΜΟΝΙΤΗΣ

Curiosity: Ορυκτό στον Άρη έχει ομοιότητες με πετρώματα στη Γη

 

 

Ορυκτά στοιχεία που παρουσιάζουν πολλές ομοιότητες με τα πετρώματα που υπάρχουν στη Γη εντόπισαν οι επιστήμονες σε έναν βράχο που ανακάλυψε στον Άρη το ρομποτικό όχημα της NASA.

Ο βράχος μοιάζει χημικά πολύ με ένα ασυνήθιστο είδος ορυκτού που μπορεί να βρεθεί στα ωκεάνια νησιά, όπως είναι η Χαβάη, καθώς και σε άλλες περιοχές που εκτείνονται από το Κολοράντο έως και το Μεξικό.

Τεράστιο μάτι μυστηριώδους πλάσματος ξεβράστηκε στη Φλόριντα


Άναυδοι έχουν μείνει οι επιστήμονες στο Ινστιτούτο Άγριας και Θαλάσσιας Ζωής στη Φλόριντα των ΗΠΑ, μπροστά στο παράξενο εύρημα ενός περιπατητή στην παραλία Pompano.

Ο άνδρας ενώ έκανε βόλτα στην παραλία βρήκε έναν τεράστιο γαλάζιο οφθαλμό, που είχε ξεβράσει η θάλασσα.
Άμεσα, ειδοποιήθηκε η αρμόδια υπηρεσία της περιοχής. Όμως ούτε οι ειδικοί μπορούσαν να πουν από ποιο θαλάσσιο είδος θα μπορούσε να προέρχεται το γιγάντιο μάτι.
Στο εύρημα τώρα πραγματοποιούνται εργαστηριακές εξετάσεις και μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα, τα θαλάσσιο πλάσμα θα παραμένει μυστήριο.
ΠΗΓΗ : www.newsbomb.gr