Τρίτη 1 Μαΐου 2018

Μ. ΙΓΝΑΤΙΟΥ: Η Τουρκία περπατά σε τεντωμένο σχοινί και απειλεί – Αν παραβιάσει την «κόκκινη γραμμή» τότε θα γίνει πόλεμος…

Η δήλωση του υπουργού Εξωτερικών της Ελλάδας, Νίκου Κοτζιά στην εκπομπή «Ιστορίες» του Αλέξη Παπαχελά, που θα μεταδοθεί απόψε, είναι θλιβερά εντυπωσιακή και την ίδια στιγμή αποκαλύπτει ένα σοβαρότατο κίνδυνο για τον πολύπαθο ελληνικό λαό.
«Σε μία-δύο περιπτώσεις», είπε ο Έλληνας υπουργός, «φθάσανε οι Τούρκοι πιο κοντά (στην κόκκινη γραμμή). Δεν την παραβιάσανε. Όπως π.χ. η πρόκληση που έγινε στα Ίμια με τον εμβολισμό του ελληνικού σκάφους. Αυτός ο εμβολισμός αν δεν υπήρχε ηρεμία και ψυχραιμία από την ελληνική πλευρά ουδείς ξέρει που θα οδηγούσε».

Τα φέρνει όλα στα μέτρα του ο Ερντογάν – Σουλτάνος με … πλαστό πτυχίο! (ΦΩΤΟ)

Για ακόμα μια φορά ο Ταγίπ Ερντογάν φέρνει τους νόμους στα μέτρα του. Για να είναι κανείς υποψήφιος στην Τουρκία πρέπει να έχει πτυχίο. Ο Ερντογάν όμως δεν έχει παρουσιάσει κάποιο πτυχίο. Και για να μην έχει μπλεξίματα τι αποφάσισε; Έβαλε το Ανώτατο Εκλογικό Συμβούλιο να εκδώσει απόφαση σύμφωνα με την οποία δεν είναι υποχρεωμένοι οι υποψήφιοι να προσκομίσουν κάποιο πτυχίο.

Παρέμβαση Στρατηγού Κωσταράκου για τα F16: «Πρέπει να αναβαθμιστούν γιατί αλλιώς θα τα πετάξουμε»

Παρέμβαση για τη συμφωνία αναβάθμισης των 85 F-16 της Πολεμικής μας Αεροπορίας αλλά και για την συζήτηση πρόσκτησης ενός μαχητικού πέμπτης γενιάς έκανε ο επικεφαλής της Στρατιωτικής Επιτροπής της Ε.Ε., Στρατηγός Μιχαήλ Κωσταράκος.
Διαβάστε την ανάρτηση του κ. Κωσταράκου:

Διαβόητοι βρυκόλακες και η ιστορία τους

Βρυκόλακες ονομάζονταν οι νεκροί, που έβγαιναν τα βράδια από τους τάφους τους και βασάνιζαν τους ζωντανούς. Άλλοτε τους άνοιγαν τον λαιμό και ρουφούσαν το αίμα τους κι άλλοτε τους έπιαναν από το λαρύγγι και τους έσφιγγαν μέχρις αποπνιγμού.
Όσοι θανατώνονταν από βρυκόλακες, βρυκολάκιαζαν κι αυτοί μετά τον θάνατό τους. Ήταν, μάλιστα, παρατηρημένο ότι οι βρυκόλακες είχαν ιδιαίτερη προτίμηση στους συγγενείς τους κι αυτούς επέλεγαν τις περισσότερες φορές, για να τους βασανίσουν.
Οι βρυκόλακες δεν έλιωναν στον τάφο τους, επειδή ήταν αιρετικοί κι αφορισμένοι. Επομένως, όταν θάβονταν, δεν μπορούσαν να ησυχάσουν μέσα στο χώμα από τις αμαρτίες τους. Έτσι, έβγαιναν έξω και ξεσπούσαν στους ζωντανούς.

Σπάνιο ουράνιο φαινόμενο πάνω από την Ελβετία, το 1910…

Τον Μάρτιο του 1910, ο Διευθυντής του Αστεροσκοπείου του Όρους Jura, στην Ελβετία, ανακοίνωσε σε εφημερίδες της Λωζάννης ένα σπάνιο μετεωρολογικό φαινόμενο, που είχε παρουσιαστεί το πρωί της Πέμπτης 2 Μαρτίου εκείνου του έτους.
Μόλις ανέτειλε ο ήλιος, σχηματίστηκε γύρω του ένας κύκλος, που έφερε όλα τα χρώματα της ίριδας, αλλά τοποθετημένα κατ’ αντίθετη σειρά από αυτή του ουράνιου τόξου. Λίγο μετά της 8 το πρωί, δύο φωτεινά στίγματα, που ακτινοβολούσαν περισσότερο από τον κύκλο γύρω από τον Ήλιο, εμφανίστηκαν στο στερέωμα, εξακοντίζοντας μια μακρά ζώνη ανταύγειας.
Εκείνη τη στιγμή, εμφανίστηκε στο ζενίθ ένας άλλος φωτεινός κύκλος, λαμπρότατος, επίσης με τα χρώματα της ίριδας, κατά την κανονική σειρά του ουράνιου τόξου.

Η άγνωστη φυλή των ανθρώπων με ουρά…

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς ενός Άγγλου περιηγητή, οι ιθαγενείς της Νέας Γουινέας βεβαίωναν ότι μέσα στις αχανείς ζούγκλες ζούσαν άνθρωποι με ουρά, που ήταν πιθανό να είχαν αποσυρθεί στις ανεξερεύνητες τοποθεσίες του νησιού τους.
Μερικοί, όμως, εξερευνητές φρονούσαν ότι επρόκειτο μάλλον για ένα είδος ανθρωπόμορφων πιθήκων ανωτέρου τύπου, αγνώστου μέχρι τότε. Μα, οι ιθαγενείς Παπούα επέμεναν ότι ήταν γηγενείς κάτοικοι, που ζούσαν σε καλύβες και μιλούσαν την ίδια γλώσσα με αυτούς, με τη μοναδική διαφορά ότι έφεραν ουρά.

Η μυστηριώδης δόνηση που συγκλόνισε το San Francisco, το 1959…

Στις 7 Απριλίου του 1959, μια διπλή εκκωφαντική βοή μεγάλης ισχύος, η οποία προξένησε περισσότερες ζημιές από τον τελευταίο σεισμό, συγκλόνισε την αμερικανική πολύπαθη μεγαλούπολη του San Francisco.
Από την ισχυρότατη βοή που ακούστηκε, υαλοπίνακες έσπασαν, ενώ δημιουργήθηκαν ρωγμές σε πολλούς τοίχους σπιτιών και δημοσίων κτιρίων. Μάλιστα, σημειώθηκε πανικός, καθώς οι κάτοικοι πίστεψαν ότι είχε γίνει ένας ακόμη δυνατός σεισμός.