Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2017

Στο μικροσκόπιο της ΕΥΠ οι «μισθωμένοι» εμπρηστές του Αυγούστου – Πέντε ύποπτοι για τη Ζάκυνθο

«Κοριοί», ΕΥΠ και Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία έχουν θέσει υπό τεχνολογική και φυσική παρακολούθηση ύποπτους «μισθωμένους» εμπρηστές της Ζακύνθου, Κεφαλονιάς και Αττικής. Σύμφωνα με πηγές του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, σε ασφυκτικό κλοιό βρίσκονται πέντε άτομα στην Ζάκυνθο, εκ των οποίων τρεις φαίνεται να σχετίζονται με «τουριστικά συμφέροντα», ενώ δύο είναι ιδιοκτήτες δασικών εκτάσεων στο νησί.

Αποκάλυψη: Το Αζερμπαϊτζάν μεταφέρει όπλα στους Τζιχαντιστές

Εμπόριο θανάτου, με την επίσημη έγκριση πολλών κρατών για τον ανεφοδιασμό τρομοκρατών, ήρθε στο φως της δημοσιότητας από Βουλγάρα ερευνήτρια δημοσιογράφο και πρωτοδημοσιεύθηκε στην βουλγαρική ιστοσελίδα trud.bg.

Στην επιχείρηση είχαν ανάμειξη πολλές ευρωπαϊκές κυβερνήσεις (και η ελληνική) καθώς δέχτηκαν αίτημα του Αζερμπαϊτζάν να αποδεχθούν ως «διπλωματικές πτήσεις» την μεταφορά οπλικών συστημάτων με εμπορικά αεροσκάφη που ανεφοδιάζονταν στα πολιτικά τους αεροδρόμια και πετούσαν στον εναέριο χώρο τους.

Κοσμικά σωματίδια «ξεκλειδώνουν» τα μυστικά δωμάτια των Πυραμίδων

Οι επιστήμονες προσπαθούν να «ξεκλειδώσουν» τα μυστικά των πυραμίδων εδώ και χιλιάδες χρόνια χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία. Ωστόσο, πλέον μια νέα μέθοδος υπόσχεται να ρίξει φως στις δομές και τα κρυφά δωμάτια που πολλοί εκτιμούν ότι κρύβονται πίσω από τα τοιχώματα.
Ήδη μια ομάδα επιστημόνων έχει αρχίσει να χρησιμοποιεί κοσμικά σωματίδια για να δημιουργήσει χάρτες που να δείχνουν την εσωτερική δομή της πυραμίδας Bent, έξω από το Κάιρο.
Σύμφωνα με την Daily Mail οι τρισδιάστατες εικόνες που συνέλεξε η ομάδα αποκαλύπτουν τα εσωτερικά δωμάτια αλλά και ένα δεύτερο κρυφό δωμάτιο.

Φλόριντα: Συναγερμός στις εγκαταστάσεις πυρηνικών σταθμών εξαιτίας του τυφώνα Ίρμα

Φόβος για πιθανό ατύχημα τύπου «Φουκουσίμα»στις αμερικανικές αρχές στη Φλόριντα, διότις στην περιοχή Turkey Point, η οποία βρίσκεται σε απόσταση περίπου 42 χιλιομέτρων νότια της πόλης του Μαϊάμι, υπάρχουν μεγάλες πυρηνικές εγκαταστάσεις, με αρκετά σιλό που παράγουν ενέργεια για ολόκληρη τη χερσόνησο και όχι μόνο.
Οι υπεύθυνοι δείχνουν ανήσυχοι, αν και όπως δηλώνουν, έχουν προβεί σε όλες τις απαιτούμενες ενισχύσεις, μετά την εμπειρία που αποκόμισε ο κόσμος από το θανατηφόρο ατύχημα που προκλήθηκε στις εγκαταστάσεις τις ιαπωνικής πόλης Φουκουσίμα, μετά το τσουνάμι που χτύπησε τις ακτές στη χώρα της Άπω Ανατολής το 2011.

Τι συνέβη στον Φρόιντ όταν ανέβηκε μια και μοναδική φορά στην Ακρόπολη

Ο Φρόιντ ήρθε μια και μοναδική φορά στην Ελλάδα, το φθινόπωρο του 1904.  Συγκεκριμένα έφτασε στην χώρα μας στις 3 του Σεπτέμβρη, με δρομολόγιο της εταιρείας Lloyd, συνοδευόμενος από τον μικρό του αδερφό Alexander (ο οποίος ονομάστηκε έτσι μετά από επιμονή του ίδιου του Φρόιντ, που έτρεφε μεγάλο θαυμασμό για τον Αλέξανδρο τον Μακεδόνα).
Οι δυό τους ήταν προηγουμένως διακοπές στην Ιταλία και σκόπευαν έτσι κι αλλιώς να έρθουν στην χώρα μας, με την διαφορά ότι ο πρώτος τους σταθμός, σχεδίαζαν να είναι η Κέρκυρα. Άλλαξαν όμως τα σχέδια τους, όταν κάποιος φίλος του Αλέξανδρου, τους υπέδειξε ως καταλληλότερο προορισμό την Αθήνα, λόγω του καύσωνα που είχε η Κέρκυρα τότε, αλλά και των πολύ βολικών δρομολογών της εταιρείαςLloyd.

Ανακαλύφθηκε φαραωνικός τάφος από το 1.000 π.Χ. – Εντυπωσιακές εικόνες

Την εξαιρετικά σημαντική ανακάλυψη του πολύ καλά διατηρημένου φαραωνικού τάφου του χρυσοχόου Αμενενχάτ της 18ης Δυναστείας, που χρονολογείται από το 1.000 π.Χ., καθώς και του οικογενειακού τάφου του, παρουσίασε χθες στη Δυτική Όχθη του Λούξορ ο υπουργός Αρχαιοτήτων της Αιγύπτου, Χάλιντ Ελ Ενάνι, παρουσία του Έλληνα Πρέσβη στο Κάιρο, Μιχαήλ Χρήστου Διάμεση και του Κύπριου ομολόγου του, Χάρη Μορίτση, καθώς και εκπροσώπων των πρεσβειών της Κίνας και της Ελβετίας και του κυβερνήτη της περιφέρειας, Μοχάμεντ Μπαντρ.

Όταν τα Ελληνικά Κομάντος εισέβαλαν στην Αλβανία και απελευθέρωσαν Έλληνα όμηρο!


Τότε που οι ‘Ελληνες Καταδρομείς με επικεφαλής τον Στρατηγό Δήμου απείλησαν με βομβαρδισμό την ίδια περιοχή που κατάγονται οι σημερινοί UCKάδες …Η επιχείρηση κράτησε ελάχιστες ώρες!
Ήταν το 1996, όταν στην Αλβανία είχε καταρρεύσει η κυβέρνηση Μπερίσα λόγω των γνωστών «πυραμίδων» και η κατάσταση στα ελληνοαλβανικά σύνορα ήταν έκρυθμη, αφού χιλιάδες Αλβανοί είχαν λεηλατήσει από τις αποθήκες όπλων του αλβανικού στρατού χιλιάδες αυτόματα Καλάσνικοφ.
Εκείνες τις μέρες μια αλβανική συμμορία πέρασε παράνομα στην Ελλάδα και απήγαγε στο αλβανικό έδαφος έναν Έλληνα βοσκό, απαιτώντας λύτρα.