Τρίτη 28 Ιουνίου 2016

Αίμα χωρίς τέλος στην Κωνσταντινούπολη - Ανεπίσημα μιλούν για 50 νεκρούς από τις δύο εκρήξεις στο αεροδρόμιο Ατατούρκ

 

 

Οι δύο εκρήξεις έγιναν στο κεντρικό αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης το Κεμάλ Ατατούρκ
- Εκτός από τις εκρήξεις, τούρκος αξιωματούχος ανέφερε πως υπήρξαν και πυροβολισμοί
- Σύμφωνα με το CNN της Τουρκίας υπάρχουν δύο ύποπτοι για τις εκρήξεις στο αεροδρόμιο
- Οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι βομβιστές ενεργοποίησαν τις βόμβες πριν το μηχάνημα σάρωσης

Χρυσό μητρικό σκάφος στην Καλιφόρνια ; (video)

Ο Ήλιος βασίλεψε. Ένα ειδυλλιακό δειλινό ζωγραφίζεται με απαλά χρώματα. Ωστόσο… Συμβαίνει και κάτι άλλο… Πιο παράδοξο…




Ελάχιστες μέρες πριν, σας είχαμε δείξει μία φωτογραφία στην οποία αποτυπώθηκαν τρεις χρυσοί ιπτάμενοι δίσκοι, σε λίμνη της Νέας Υόρκης.
Σήμερα, έχουμε ένα πιθανό χρυσό διαστημόπλοιο να αιωρείται στον ουρανό του Long Beach στην Καλιφόρνια.

Παρατηρήστε πως σταδιακά εμφανίζεται κάτι στην περίεργη άλω, στο κέντρο της. Σαν κάτι να στερεοποιείται και στην συνέχεια αργά να χάνεται και μαζί του όλη η «αίγλη» που δημιουργήθηκε μαζί του.

Νέα στοιχεία για τη Μεγάλη Πυραμίδα της Γκίζας ανατρέπουν τα δεδομένα

Είναι ένα από τα πολυτιμότερα μνημεία παγκόσμιας κληρονομιάς. Το μοναδικό από τα επτά θαύματα της αρχαιότητας που σώζεται στις μέρες μας, αλλά και το παλαιότερο απ' όλα...
Η Μεγάλη Πυραμίδα της Γκίζας αποτελεί ένα... θαύμα βγαλμένο από την μεγαλοπρέπεια της ανθρώπινης ευφυίας. Καθρεφτίζει τον μοναδικό πολιτισμό των αρχαίων Αιγυπτίων. Φτιαγμένη πριν από 4.500 χρόνια, με ύψος που ξεπερνάει τα 146 μέτρα και τετράγωνη βάση ύψιστης ακρίβειας, η πυραμίδα αποτέλεσε πηγή έμπνευσης διαφόρων... τρελών σεναρίων.

Πώς κατάφεραν οι άνθρωποι να χτίσουν το θεόρατο κτίριο που συνολικά ζυγίζει 6 εκατομμύρια τόνους; Η απάντηση δεν έχει δοθεί και πιθανότατα να μην δοθεί ποτέ. Γεγονός που αφήνει περιθώρια για πάσης φύσεως θεωρίες συνωμοσίας. Ακόμα και οι... εξωγήινοι έχουν ακουστεί ως πιθανή εξήγηση, πίσω από την αψεγάδιαστη αρτιότητα της τετραγωνικής βάσης.

Έδωσαν άδεια,οι κυβερνώντες,σε τουρκικό πολεμικό πλοίο να διεξάγει επιχείρηση εντοπισμού,ρωσικού υποβρυχίου,νότια της Σκύρου,εντός ελληνικών χωρικών υδάτων!

Όπως έγινε γνωστό πριν από λίγο,τουρκικό πολεμικό πλοίο,απονήωσε ανθυποβρυχιακό ελικόπτερο νότια της Σκύρου,για να εντοπίσει το καμάρι του ρωσικού υποβρύχιου στόλου,το νέο υποβρύχιο »Starii Oskol»,το οποίο και συνοδεύεται από πλοία του ρωσικού πολεμικού ναυτικού.
Το ρωσικό υποβρύχιο βρίσκεται σε κατάδυση και οι Τούρκοι δεν έχουν καταφέρει να το εντοπίσουν,ενώ σύμφωνα με πληροφορίες τα ρωσικά πλοία έχουν απλώσει ασπίδα προστασίας από την επιφάνεια της θάλασσας.