Κυριακή 15 Απριλίου 2012

ΟΙ Η.Π.Α. ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΕΡΕΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ ΑΠΟ ΑΝΕΜΟΣΤΡΟΒΙΛΟΥΣ


_mg_0319Eίναι τελικά φυσικό φαινόμενο, οι δεκάδες πολύ ισχυροί ανεμοστρόβιλοι που ρημάζουν την αμερικανική ύπαιθρο;

Το ότι αφήνουν πίσω τους εκατομμύρια άστεγους και εκατοντάδες νεκρούς, θα το θεωρούσε κανείς λογικό αποτέλεσμα.

Το ότι όμως μπορούν και δίνουν προειδοποίηση οι αρχές των ΗΠΑ για ένα φαινόμενο μέχρι χθες εντελώς απρόβλεπτο, μας βάζει σε σκέψεις, αφού...μετακινούνται ήδη εκατομμύρια άνθρωποι μακρυά από το κέντρο των ΗΠΑ προς την ακτή γενικά του Ατλαντικού και προς τις μεγάλες λίμνες του Καναδά..

Πως μπορούν και ξέρουν οι αρχές των ΗΠΑ που θα δημιουργηθούν ταυτόχρονα τόσες δεκάδες πανίσχυροι ανεμοστρόβιλοι;

Ρωσική επίθεση πάντως δεν είναι, αν και ο Πούτιν είπε πριν από χρόνια ότι οι ΗΠΑ θα καταστραφούν από μία σειρά από πανίσχυρους ανεμοστροβίλους.
 
Το βασικό χαρακτηριστικό των αποτελεσμάτων είναι η καταστροφή κάθε υποδομής που επιτρέπει το να ζουν στις περιοχές αυτές άνθρωποι κάνοντας την εσωτερική μετανάστευση υποχρεωτική και δημιουργώντας "συμπτωματικά" (;) NO HUMAN ZONES, δηλαδή περιοχές χωρίς ανθρώπους εκεί ακριβώς που τις προβλέπει η σατανική Ατζέντα 21.

Eπίθεση θανάτου με RPG-7 στην Καμπούλ - Οι Έλληνες "θέρισαν" δεκάδες Ταλιμπάν






Σκληρή μάχη χωρίς απώλειες έδωσαν πριν από λίγο οι Έλληνες στρατιώτες στην Καμπούλ, καθώς δέχθηκαν σφοδρή επίθεση στο NATOϊκό στρατόπεδο όπου εδρεύει η δύναμη, από μεγάλη δύναμη Ταλιμπάν.
Οι Έλληνες στρατιώτες ενώ βρισκόταν στον προαύλιο χώρο του στρατοπέδου και γίορταζαν την Ανάσταση, δέχθηκαν επίθεση από Ταλιμπάν οι οποίοι βρισκόταν σε κτίριο 200 μέτρα από το στρατόπεδό τους. Αμέσως έθεσαν σε ισχύ το...σχέδιο ασφαλείας σημαίνοντας συναγερμό στο στρατόπεδο. Αναπτύχθηκε η διμοιρία ασφαλείας και άντρες της φρουράς με πολυβόλα Μ16, FN Minimi 0,50 χιλ. Κατά την διάρκεια της επίθεσης ερρίφθησαν τέσσερις ρουκέτες RPG-7 και χιλάδες σφαίρες από AK-47 κατά του στρατοπέδου στο οποίο βρίσκονταν οχυρωμένοι οι 99 Έλληνες.

Βρέθηκαν συντρίμμια πολεμικού αεροσκάφους του Α' Παγκοσμίου στη Θάσο!


Εκπληκτικό!Μια ομάδα Ελλήνων που ενδιαφέρονται για την αεροπορική ιστορία της χώρας,εντόπισαν τα συντρίμμια αεροπλάνου του Α΄Παγκοσμίου Πολέμου στη Θάσο!Στην ομάδα συμμετείχε και ο Κωνσταντίνος Λαγός, καθηγητής Αεροπορικής Ιστορίας, στη Σχολή Ικάρων,ο οποίος και περιγράφει πως έφθασαν στην σημαντική ανακάλυψη.Τι ήταν αυτό το αεροπλάνο και ποιος το πετούσε;


Διαβάστε τη συγκλονιστική ιστορία,όπως τη γράφει ο καθηγητής της Σχολής Ικάρων:

“Mε μερικούς φίλους μου που ενδιαφερόμαστε για την αεροπορική ιστορία μας -και έχουμε δημιουργήσει μία ομάδα που ερευνά διάφορες πτυχές της- βρήκαμε τα συντρίμμια ενός αεροπλάνου του Α΄ Παγκοσμίου Πολέμου στη Θάσο. Πρόκειται για μοναδικό εύρημα στην Ελλάδα και εξαιρετικά σπάνιο διεθνώς. Αεροπλάνα του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου βρίσκονται συνέχεια, όχι όμως του Α΄ Παγκοσμίου Πολέμου….