Τρίτη 17 Ιουλίου 2018

Αστρονόμοι ανακάλυψαν 12 ακόμη δορυφόρους του Δία – Ο ένας σε τροχιά «αυτοκτονίας»

Αμερικανοί επιστήμονες ανακάλυψαν 12 ακόμη δορυφόρους του Δία, αλλά ο ένας βρίσκεται σε τροχιά «αυτοκτονίας», που αναπόφευκτα θα οδηγήσει στην καταστροφή του.
Οι αστρονόμοι ανακάλυψαν τους δορυφόρους αυτούς ενώ αναζητούσαν τον μυστηριώδη ένατο πλανήτη, που θεωρείται ότι βρίσκεται πολύ πέρα από την τροχιά του Ποσειδώνα, του πιο μακρινού πλανήτη του ηλιακού συστήματος.

Ανασάζι.. Οί Ινδιάνοι τής βόρειας Αμερικής – Γιατί δεν λένε στόν κόσμο τήν αλήθεια;

Γιατί δεν λένε στόν κόσμο τήν αλήθεια.
Γιατί κρύβουν τόσα πολλά ελληνικά ευρήματα, σέ όλο το κόσμο.
Ποιος ειναι ο λόγος που δεν λένε τιποτα για τον ελληνικό πολιτισμό, τι τους εχουμε κάνει και μας μισούν τόσο πολυ;
Όποιος έλεγε οτι όποια πέτρα καί να σηκώσεις θα βρεις Ελλάδα αυτο είναι αλήθεια.
Άς μιλήσουμε όμως σήμερα γιά τούς ινδιάνους Ανασάζι.
Η λέξη «ΑΝΑΣΑΖΙ» σημαίνει στην γλώσσα των Ναβάχο (ναυαγοί) «ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΚΕΙΝΟΙ».

Άγνωστοι Έλληνες: Magna Grecia

Ακολουθώντας τόσον καιρό το ταξίδι των Ελλήνων σε όλον τον κόσμο, έχοντας «περιηγηθεί» σε τόσες χώρες και έχοντας εξερευνήσει τόσους πολιτισμούς και κουλτούρες, οι οποίες ασπάζονται τον Ελληνισμό είτε γιατί αποτελούν ένα κομμάτι του είτε γιατί απλώς συγκινούνται στην θέασή του, ολοκληρώνουμε την επίσκεψή μας σε ακόμη έναν προορισμό, που δεν είναι άλλος από την γενέτειρα ήπειρό μας, την Ευρώπη. 
Δεν θα μπορούσαμε φυσικά να μην αναφερθούμε στην «Magna Grecia», την Μεγάλη Ελλάδα δηλαδή, που δεν είναι άλλη από την γειτονική μας Ιταλία.
Η διαφορά με τα υπόλοιπα μέρη είναι πως η Ιταλία δεν αποτέλεσε απλώς έναν σταθμό των Ελλήνων αλλά υπήρξε ένα από τα μέρη του αυτόχθονα Ελληνισμού. Η Ιταλία, δηλαδή, μαζί με την Ελλαδική χερσόνησο και την Μ. Ασία ήταν η κυρίως Ελλάδα!

Τo «βιάγκρα» της φύσης

Το τριβόλι είναι βότανο με αγκαθωτούς σπόρους και ανθίζει κάθε χρόνο από το Μάιο μέχρι τον Οκτώβριο. Το τριβόλι (Tribulus terrestis) έχει μακρά ιστορία χρήσης στην παραδοσιακή ιατρική και χρησιμοποιείται εδώ και πολλά χρόνια (Ινδία για περισσότερο από 3.000 χρόνια) για τη θεραπεία σοβαρών και μη παθήσεων. Αν και η φαρμακοδυναμική του δεν έχει τεκμηριωθεί πλήρως σε ανθρώπους, θεωρείται ότι συμβάλει θετικά στην υγεία με την αύξηση των επιπέδων τεστοστερόνης μέσω της διέγερσης της πρόσθιας υπόφυσης

Τι απέγινε η σορός του Χίτλερ;

 

  H σορός του Αδόλφου Χίτλερ κάηκε το 1970 από πράκτορες της KGB σύμφωνα με τις εντολές του αρχηγού της υπηρεσίας, όπως αποκάλυψε ο επικεφαλής του αρχείου της FSB, της ρωσικής υπηρεσίας μυστικών υπηρεσιών που διαδέχτηκε την KGB.
Μιλώντας στο πρακτορείο Interfax, ο στρατηγός Βασίλι Χριστοφορόφ δήλωσε ότι μέχρι πρότινος απόρρητα έγγραφα καταδεικνύουν ότι ο τότε αρχηγός της KGB Γιούρι Αντροπόφ διέταξε μια άκρως μυστική αποστολή με στόχο την καταστροφή των λειψάνων του Χίτλερ, της γυναίκας του Εύα Μπράουν, του επικεφαλής της ναζιστικής προπαγάνδας Γιόζεφ Γκέμπελς και της οικογένειάς του.
Σύμφωνα με τα έγγραφα, όπως ανέφερε ο Χριστοφορόφ, η σοβιετική ηγεσία οδηγήθηκε σε αυτή την απόφαση λόγω φόβων ότι οι τάφοι τους μπορεί να γίνονταν τόπος λατρείας για οπαδούς φασιστικών ιδεών.

Αυτά είναι τα νέα οπλισμένα drone του Σουλτάνου που θα πετάνε πάνω από το Αιγαίο

Τα εγχώριας σχεδίασης, ανάπτυξης και κατασκευής οπλισμένα μη επανδρωμένα αεροσκάφη μάχης (Unmanned Combat Aerial Vehicles – UCAV) θα πετάξουν το 2023.’ Αυτό φαίνεται να δήλωσε ο Σελτσούκ Μπαϊρακτάρ, τεχνικός διευθυντής της Baykar, και πρόσθεσε πως η εταιρεία, έχει αρχίσει να εργάζεται για το νέο μη επανδρωμένο οπλισμένο αερόχημα UCAV Akinci.
Ο Τούρκος υπουργός Άμυνας Νουρετίν Τσανικλί έχει παράσχει λεπτομέρειες για ένα εναέριο όχημα (UAV) 4,5 τόνων που ονομάζεται Akinci, ικανό να φέρει τέσσερα βλήματα.