Κυριακή, 24 Αυγούστου 2014

ΕΚΤΑΚΤΟ :H ΕΛΛΑΔΑ ΕΝΤΟΣ 6 ΜΗΝΩΝ ΤΟΠΟΘΕΤΕΙ 460 ΑΡΜΑΤΑ ΜΑΧΗΣ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ ΔΩΡΟ ΤΩΝ ΗΠΑ


Η Κυβέρνηση των ΗΠΑ έδωσε το οκ για τη δωρεά αρμάτων μάχης στην Ελλάδα μετά οπλισμού. Πέρασε από το κογκρέσο με την διαδικασία του υπερεπειγοντος.


Η σχετική Επιστολή Προσφοράς και Αποδοχής (LοA) από τις ΗΠΑ, με την οποία προσφέρονταν δωρεάν τα εξής αιτούμενα:
  • 400 άρματα μάχης Μ-1Α1 Abrams με πυροβόλο των 120mm
  • 20 άρματα μάχης Μ-1 Abrams με πυροβόλο των 105mm (είχαν ζητηθεί από το ΓΕΣ για να χρησιμοποιηθούν ως εκπαιδευτικά)
  • 40 άρματα περισυλλογής Μ-88Α2 Hercules (πιθανότατα Μ-88Α1 που θα αναβαθμίζονταν σε αυτό το επίπεδο)

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ.ΧΑΛΚΟΓΡΑΦΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΜΕΤΑΞΥ ΓΡΥΠΠΩΝ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΒΕΝΕΤΙΑ

ΧΑΛΚΟΓΡΑΦΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΜΕΤΑΞΥ ΓΡΥΠΠΩΝ ΣΤΗΝ ΒΕΝΕΤΙΑ.

Αγιογραφία του Μεγίστου των Ελλήνων σε μονή στο Περιστέρι

 
Αγιογραφία του Μεγίστου των Ελλήνων σε μονή στο Περιστέρι
Θεάρεστη η Αποστολή του.....Προορισμένος....Γεννημένος γι' αυτήν
Είναι αυτός που προλείανε το έδαφος για τον Ενσαρκωμένο Λόγο του Του Παντοκράτορα των συμπάντων
ΠΗΓΗ : ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΓΩΝΑΚΗΣ

Υπάρχουν τρεις άλλοι τάφοι στην περιοχή της Αμφιπολης πέρα του υπάρχοντος.Έψαχναν και οι Γερμανοί.Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες που πρώτη η ΑΝΟΠΑΙΑ ΑΤΡΑΠΟΣ σας φέρνει εκτός από το δεύτερο τάφο που υπάρχει στην Αμφίπολη και φυλάσσεται και περισσότερα μπορείτε να διαβάσετε εδώ :ΣΚΑΝΔΑΛΟ. ΕΠΕΙΓΟΝ . ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΑΦΟΙ ΣΤΗΝ ΑΜΦΙΠΟΛΗ? 
υπάρχουν και άλλοι δυο με τον ένα να είναι ίσως πιο σημαντικός από όλους.

Με την μέθοδο της τριγωνομετρίας βγαίνει ένας τάφος στο ύψωμα που βλέπει Όλυμπο στα δεξιά και ένας στα αριστερά που φυλάσσεται τώρα απο δυναμεις του Στρατου. ( Βλεπε ΦΩΤΟ)
Οι πληροφορίες λένε ότι στην διάρκεια της κατοχής ο πρώην γενικός γραμματέας του Ο.Η.Ε Κουρτ Βαλντχάιμ ως διοικητής ειδικής ομάδας σάρωσε την Ελλάδα για να βρει αρχαιότητες όπως ΔΗΛΟΣ , ΔΕΛΦΟΙ  και ένα από τα μέρη που επισκέφτηκε ήταν η περιοχή της ΑμφίποληςΟ δεξιός τάφος υψομετρικά βλέπει ευθεία τον Όλυμπο. Την περιοχή την έψαξαν άλλα δεν βρήκαν πολλά. Τονίζουμε το γεγονός ότι το δεξιό μέρος βλέπει τον Όλυμπο γιατί μονο "Φωτισμένοι" θα μπορούσαν να έχουν τάφο που θα έβλεπε τον βουνό των Θεών.Οι πληροφορίες μας ήρθαν από Γερμανία.  

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ.ΣΤΗΝ ΜΟΝΗ ΠΕΡΙΒΛΕΠΤΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΟΥ ΤΑΦΟΥ ΤΗΣ ΑΜΦΙΠΟΛΗΣ ΣΕ ΤΟΙΧΟΓΡΑΦΙΑ

Κυρίες και Κύριοι η τοιχογραφία της Ιεράς μονής της Περιβλέπτου στην Μάνη που έδειχνε την ανάληψη του Μεγάλου Αλεξάνδρου.Ο Μέγας Αλέξανδρος με δυο Σφιγγες η Λιοντάρια η Γρύπες. Που το ήξεραν πως θα είναι έτσι το ταφικό μνημείο ; 
Γιατί σε ΜΟΝΗ υπάρχει ΑΝΑΛΗΨΗ του Μεγάλου Αλέξανδρου; 
Γιατί  μεταφέρθηκε σε ένα μουσείο της κακιάς ώρας ;

Η Μονή Παναγίας Περιβλέπτου είναι μονή της ύστερης βυζαντινής περιόδου στο Μυστρά της Ελλάδας. Πιθανολογείται ότι χτίστηκε κατά τα μισά του 14ου αιώνα από τον πρώτο Δεσπότη του Μοριά, Μανουήλ Καντακουζηνό και έλαβε την ονομασία ενός από τα πλέον γνωστά μοναστήρια της Βυζαντινής Κωνσταντινούπολης. Οι τοιχογραφίες στον κυρίως ναό, οι οποίες χρονολογούνται στην περίοδο μεταξύ 1348 και 1380, είναι από τις ελάχιστες επιβιώσασες του ύστερου βυζαντινού κύκλου, ενώ είναι πολύ μεγάλης σημασίας για την καλύτερη κατανόηση της Βυζαντινής τέχνης.