Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2015

Προϊστορικά και Μεγαλιθικά Μνημεία στην Αρχαία Ελλάδα





Στην Ελλάδα δεν υπάρχει κάποια αξιόλογη και ολοκληρωμένη έρευνα για τις μεγαλιθικές κατασκευές, παρά μόνο λίγες αναφορές για μενχίρ και ντομλμέν. Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο αρχαίος πολιτισμός που υπήρχε κάποτε εδώ κατασκεύαζε μεγαλιθικά μνημεία.
Ίχνη μεγαλιθικών κατασκευών συναντάμε στη Θράκη, στην Εύβοια, στην Πελοπόννησο, στη Νάξο, στη Μύκονο, κ.α. Αν και δεν είναι τόσο μεγάλες σε μέγεθος ή δεν φανερώνουν τη λειτουργικότητα τους, όπως αυτές στη Β.Δ. Ευρώπη, εν τούτοις έχουν όλα τα χαρακτηριστικά των μεγαλιθικών κατασκευών.
Η χρονολόγησή τους έχει γίνει κυρίως με βάση τα αρχαιολογικά ευρήματα των ανασκαφών που ανακαλύφθηκαν κοντά τους και τοποθετούνται τουλάχιστον σε προϊστορική εποχή

ΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ 11 Christos Kastamonitis Christos Snow ΝΑΖΙ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ





 H EKTAKTH ΕΚΠΟΜΠΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΝΕΒΕΙ ΣΤΟ YOUTUBE ΠΛΕΟΝ ΔΙΑΘΕΣΙΜΗ

ΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ 11
Christos Kastamonitis Christos Snow
20/5/2015
ΝΑΖΙ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ

Η Τουρκία δεν προτίθεται να ζητήσει συγγνώμη για την κατάρριψη ξεκαθάρισε ο πρωθυπουργός της Τουρκίας Αχμέτ Νταβούτογλου



Η Τουρκία δεν προτίθεται να ζητήσει συγγνώμη για την κατάρριψη του ρωσικού βομβαρδιστικού αεροσκάφους, ξεκαθάρισε ο πρωθυπουργός της Τουρκίας Αχμέτ Νταβούτογλου έπειτα από τη συνάντησή του με το γενικό γραμματέα του ΝΑΤΟ στην έδρα της συμμαχίας στις Βρυξέλλες και αφού εξασφάλισε την υποστήριξη του δικαιώματος της Άγκυρας στην υπεράσπιση της εθνικής της κυριαρχίας.

«Καμία χώρα δεν πρέπει να μας ζητά να απολογηθούμε, διότι κάναμε το καθήκον μας», δήλωσε ο Νταβούτογλου στους δημοσιογράφους μετά την ολοκλήρωση της συνάντησής του με τον Γενς Στόλτενμπεργκ προειδοποιώντας ότι τέτοια περιστατικά εξακολουθούν να αποτελούν απειλή, όσο η Ρωσία και ο υπό τις ΗΠΑ συνασπισμός συνεχίζουν να βομβαρδίζουν χωριστά το Ισλαμικό Χαλιφάτο στη Συρία.

Σκόπια: Ο φράχτης θα φτάσει τα 40 χιλιόμετρα!




Η ΠΓΔΜ θα επεκτείνει τον συρμάτινο φράχτη που αναγείρει στα σύνορα με την Ελλάδα. Αυτό ανέφεραν στην εφημερίδα των Σκοπίων "Ντνέβνικ" (Dnevnik) στρατιωτικές και αστυνομικές πηγές της χώρας.

Ο στρατός της ΠΓΔΜ ξεκίνησε από το πρωί του Σαββάτου την τοποθέτηση ενός συρμάτινου φράχτη στην ουδέτερη ζώνη μεταξύ Ειδομένης και Γευγελής, με σκοπό, όπως ανέφεραν οι αρχές της χώρας, "τη δημιουργία ενός βασικού σημείου, από το οποίο θα γίνεται η διέλευση προσφύγων". Το μήκος του φράχτη που τοποθέτησε ο στρατός της χώρας τις προηγούμενες δύο ημέρες επεκτείνεται στα περίπου τέσσερα χιλιόμετρα.

ΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ 15 Christos Kastamonitis Christos Snow ΡΩΣΙΑ ΤΟΥΡΚΙΑ




ΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ 15 Christos Kastamonitis Christos Snow
ΘΕΜΑ
1. Ρωσία και Τουρκία
2. Προφητείες