Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2015

Αποκάλυψη: Η μυστική αποστολή των ελληνικών μαχητικών RF-84F στην Κύπρο





H χθεσινη τελετή τιμής και μνήνης στο Μέγαρο Μουσικής των πεσόντων και των διασωθέντων μαχητών της Πολεμικής Αεροπορίας σε δύο πολέμου, Κορέας και Κύπρου, δεν περιελάμβανε, δυστυχώς, μια μυστική αναγνωριστική αποστολή των φωτοαναγνωριστικών μαχητικών αεροσκαφών της Πολεμικής Αεροπορίας (τότε Ελληνική Βασιλική Αεροπορία) τον Αύγουστο του 1964 στην Κύπρο.
Πιθανόν γιατ΄δεν είναι αρκετά "ώριμη" ακόμα η πολιτική ηγεσία να αποδεχθεί τέτοια γεγονότα, με πλέον χαρακτηριστικότερο γεγονός της απουσία της συντριπτικής πλειοψηφίας των πολιτικών ηγετών της χώρας.
Σε συνεργασία με τα περιοδικά ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ και ΠΟΛΕΜΟΣ & ΙΣΤΟΡΙΑ και βέβαια της μαρτυρίας του υποπτεράρχου ε.α. Γ.Μήτσαινα, εκ των βραβευθέντων της χθεσινής εκδήλωσης αναδεικνύουμε την συγκεκριμένη αποστολή στην οποία αντίπαλοι των ελληνικών μαχητικκών-φωτοαναγνωριστικών, δεν ήταν τα μαχητικά των "συμμάχων" Τούρκων, αλλά των άλλων μεγάλων "συμμάχων" των Βρετανών!

ΕΚΤΑΚΤΟ: Καταδρομική ενέργεια Spetsnaz στην Υεμένη για σύλληψη ισλαμιστών που εμπλέκονται στην πτώση του Airbus.A321!




Καταδρομική επιχείρηση στην Υεμένη φέρεται να πραγματοποίησαν άνδρες των ρωσικών ειδικών δυνάμεων Spetsnaz μετά από πληροφιες ότι είχαν βρει καταφύγιο σε χωριό της περιοχής ισλαμιστές που εμπλέκονται στην συντριβή του αεροσκάφους Α 320 της πτήσης 9268 της ρωσικής εταιρείας Kogalymavia πάνω από το Σινά αναφέρουν πληροφορίες του ρωσικού Τύπου.
Από την επιχείρηση η οποία πραγματοποιήθηκε κάτω από πλήρη μυστικότητα εντοπίστηκαν δύο άτομα τα οποία βρίσκονται σε ρωσικό έδαφος και τα οποία φέρονται να έχουν σχέση με την όλη υπόθεση.
Η ομάδα των Spetsnaz μαζί με τους δύο συλληφθέντες απογειώθηκε σήμερα  το  πρωί από την Σαναά με αεροσκάφος IL-76 της ρωσικής υπηρεσίας εκτάκτων αναγκών EMERCOM μαζί με ηλεκτρονικό εξοπλισμό που βρέθηκε στο κρησφύγετό τους.

Ταραξάκο: Ένα βότανο υπερτροφή





Λύνει προβλήματα υγείας στο άψε σβήσε το ταραξάκο, είναι το γνωστό ραδίκι του βουνού. Λέγεται αλλιώς αγριοράδικο η “πικραλίδα”. Η καταγωγή της λέξεης είναι ελληνική και σημαίνει, αυτό που θεραπεύει τις ταραχές. Ας δούμε όμως με κάθε λεπτομέρεια τι κάνει αυτό το ταπεινό «χορταράκι».

Το τελειότερο διουρητικό! Κι αυτό γιατί, περιέχει το μέταλλο Κάλιο. Ως γνωστόν, τα άλλα διουρητικά, απoβάλλουν το Κάλιο από τον οργανισμό στερώντας από το σώμα μας το πολύτιμο αυτό μέταλλο.

Το ταραξάκο όχι μόνο δε στερεί Κάλιο από τον οργανισμό, αλλά δίνει κι επιπλέον καθώς το ταραξάκο, θεωρείτε μια από τις καλύτερες φυσικές πηγές Καλίου, το οποίο μάλιστα και συντηρείτε σε πολύ υψηλά επίπεδα.

Μειώνει το ουρικό οξύ….

Καταπολεμά τη κατακράτηση υγρών στο προεμμηνορροϊκό σύνδρομο.

Καταπολεμά την υπέρταση

Αποκατάσταση του ανδριάντα του Κωνσταντίνου Παλαιολόγου που υπέστη σημαντικές ζημιές από την βομβιστική επίθεση της ομαδας Ε από την UNESCO





Δρομολογούνται οι εξελίξεις στο θέμα της αποκατάστασης του ανδριάντα του Κωνσταντίνου Παλαιολόγου στο Μυστρά, ο οποίος υπέστη σημαντικές ζημιές από την πρόσφατη βομβιστική επίθεση της ομαδας Ε .

Στο θέμα αναφέρθηκε κατά τη διάρκεια του Δημοτικού Συμβουλίου Σπάρτης της περασμένης Δευτέρας, ο δήμαρχος Σπάρτης Βαγγέλης Βαλιώτης. Ο τελευταίος ενημέρωσε το Σώμα ότι υπήρξε επικοινωνία με τον Εκπαιδευτικό, Επιστημονικό και Πολιτιστικό Οργανισμό των Ηνωμένων Εθνών (Unesco), ο οποίος και δεσμεύτηκε να αναλάβει τις εργασίες αποκατάστασης. Η συγκεκριμένη εξέλιξη κρίνεται ιδιαίτερα σημαντική, ιδιαίτερα αν αναλογιστεί κανείς ότι η παρέμβαση των Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Σπάρτης είναι αδύνατη λόγω νομικών ζητημάτων.

ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 8/11/2015 ΚΑΙ ΩΡΑ 20:00 Η ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ "ΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ" ΜΕ ΤΟΝ CHRISTO SNOW ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΡ. ΚΑΣΤΑΜΟΝΙΤΗ



Αυτη την Κυριακη 8/11/2015 και ωρα 8:00 μμ στο http://www.athensjukebox.com ερχεται η εκπομπη ΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ με τον Christos Snow και τον Christos Kastamonitis . Ελατε να τα πουμε ολα για προδοτες προδοσιες , γενοκτονιες και μυαλοκτονιες.