Τρίτη 18 Νοεμβρίου 2014

ΑΙΣΧΟΣ . Έξαλλος ο Μπουτάρης με την Αμφίπολη: Περιμένουμε πότε θα βγει από τη γωνία ο Μέγας Αλέξανδρος

Έξαλλος ο Μπουτάρης με την Αμφίπολη: Περιμένουμε πότε θα βγει από τη γωνία ο Μέγας Αλέξανδρος

 Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης αναφερόμενος στις ανασκαφές στον τάφο της Αμφίπολης έκανε λόγο για θηριωδία που πρέπει να σταματήσει.

Λάβρος εμφανίστηκε ο Γιάννης Μπουτάρης για τους χειρισμούς στην υπόθεση των ανασκαφών στην περιοχή της Αμφίπολης.

Μόρα .. Εφιάλτης της «σκιάς» ή Ένα πραγματικό φαινόμενο ;



moraΈχετε νιώσει ποτέ στον ύπνο σας πως μια σκιά σας πλησιάζει από άγνωστη προέλευση, σας ακινητοποιεί και σας παίρνει την ψυχή; Νιώσατε τον τρόμο, σαν να βρίσκεστε σε πλήρη παράλυση - αβοήθητος - χωρίς καμία ελπίδα για άμυνα; Τι συμβαίνει όταν κοιμόμαστε και ποια άγνωστα πλάσματα-οντότητες μας περιβάλλουν, χορεύοντας τριγύρω μας ενώ εμείς αγνοούμε παντελώς την μορφή και τις προθέσεις τους;
Πρόκειται για τον κόσμο των σκιών. Έναν κόσμο άυλο και παράλληλο, όπου κατοικεί η γριά μόρα και ο βραχνάς. Για το μυστήριο αυτό έχουν ερευνήσει πολλοί μελετητές του μεταφυσικού.
Μεταξύ αυτών ήταν ο Γιώργος Μπαλάνος ο οποίος μάλιστα το αναφέρει σαν «έρπουσα σκιά». Υπάρχει ωστόσο μια επιστημονική εξήγηση του φαινομένου ή πρόκειται για ένα μεταφυσικό (μετά-την φύση) γεγονός; Τι λένε στις προσωπικές τους μαρτυρίες άτομα που έζησαν τον εφιάλτη της «σκιάς» / της «μόρας» και πως το αντιμετώπισαν;
Ο Τζόναθαν Μπράιτ, έχει ερευνήσει διεξοδικά το θέμα της Μόρας. Μιλώντας,αποκαλύπτει τα στοιχεία των ερευνών του και τα συμπεράσματα στα οποία έχει καταλήξει.