Τρίτη 5 Απριλίου 2016

Η Αμερική υποκλίνεται στους Αρχαίους Έλληνες... (Λίστα)


Το Τεχνολογικό Ινστιτούτο της Μασαχουσέτης (ΜΙΤ), δημοσίευσε μια λίστα, με τις διασημότερες προσωπικότητες στην ιστορία της ανθρωπότητας και όπως θα δείτε η Ελλάδα... έχει την τιμητική της!
Από τις 10 προσωπικότητες, οι 6 που συμπληρώνουν την λίστα είναι Έλληνες, με τον Αριστοτέλη να βρίσκεται στην 1η θέση.

«Καμπανάκι» από τους παιδιάτρους: Έξαρση μεταδοτικών ασθενειών από τους πρόσφυγες





Το απόλυτο αλαλούμ που επικρατεί στους καταυλισμούς των προσφύγων σε όλη τη χώρα, σε ό,τι αφορά τις λοιμώδεις μεταδοτικές ασθένειες αλλά και την απόλυτη έλλειψη θωράκισης του προσφυγικού πληθυσμού μέσω του εμβολιασμού, αποτυπώνεται σε επιστολή των Ελλήνων παιδιάτρων.

Η Ένωση Ελευθεροεπαγγελματιών Παιδιάτρων Αττικής κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για τη δημόσια υγεία, ενόψει και της αύξησης της θερμοκρασίας και της εμφάνισης κουνουπιών, που ευνοούν κάποια λοιμώδη νοσήματα, και θέτουν δέκα ερωτήματα στην ηγεσία του υπουργείου Υγείας για τις μείζονες παραλείψεις της στο θέμα του εμβολιασμού και της υγειονομικής φροντίδας των προσφύγων.  

ΠΡΟΣΟΧΗ Το ΕΝΟΧΟ μυστικό της κανέλας.


Όλο και περισσότερο ακούμε για τις ευεργετικές ιδιότητες της κανέλας.
Πράγματι η κανέλα είναι ένα μπαχαρικό πλούσιο σε αντιοξειδωτικά συστατικά, αντιβακτηριδιακό και αντιφλεγμονώδες. Μειώνει την κακή χοληστερόλη LDL, βοηθά στον διαβήτη μειώνοντας τη γλυκόζη στο αίμα. Αυξάνει τη ροή του αίματος και βοηθά στην πρόληψη δημιουργίας θρόμβων. Περιέχει σίδηρο, ασβέστιο, μαγγάνιο, φυτικές ίνες και Κινναμαλδεύη, τη βασική ουσία της κανέλας που βοηθάει σε πολλά. ΑΛΛΑ... όλα αυτά υπάρχουν ΜΟΝΟ στην αυθεντική κανέλα Κευλάνης!!

5/4/1897 : Ο «ατυχής» ελληνοτουρκικός πόλεμος του 1897!


Σαν σήμερα το 1897 η Ελλάδα κήρυξε τον πόλεμο στην Τουρκία. Ένα πόλεμο που κατέληξε σε βαριά ελληνική ήττα, η οποία πληρώθηκε πανάκριβα.

Ο  ελληνοτουρκικός πόλεμος του 1987 είχε χαρακτηριστεί ατυχής. Όπως σωστά όμως είχε χαρακτηριστεί σ΄ ένα αφιέρωμα που είχει κάνει η εφημερίδα "Το Ποντίκι", ήταν βλακώδης.

Διαβάστε το αφιέρωμα:


Η κυβέρνηση που προήλθε από την κήρυξη της πτώ­χευσης το 1893 είχε ως κύριο μέλημα της την αντι­μετώπιση των τεράστιων προβλημάτων μπροστά στα οποία βρέθηκε η χώρα. Ωστόσο, το βασικό χαρακτηρι­στικό της κυβέρνησης Δηλιγιάννη ήταν ότι τα μέλη της ανα­λάμβαναν για πρώτη φορά την ευθύνη τής διακυβέρνησης και συμπεριφέρονταν σαν μαθητευόμενοι μάγοι. Έλειπε η εμπειρία, που τουλάχιστον εκείνη την περίοδο ήταν καθορι­στική, προκειμένου να δοθούν συγκροτημένες απαντήσεις στα σοβαρά προβλήματα που αντιμετώπιζε η Ελλάδα. 


Πρόβα πολέμου από την Τουρκία με κινητοποίηση του συνόλου των μαχητικών της




Πρόβα πολέμου από την Τουρκία με κινητοποίηση ολόκληρης της τουρκικής Αεροπορίας και τη συνδρομή των Υπουργείων Άμυνας, Εσωτερικών, δημοσίων θεσμών και οργανισμών για την άσκηση "Yildirim-2016" κατά την οποία θα εμπλακούν 10 αεροδρόμια και 12 αεροπορικές βάσεις καλύπτοντας 17 περιοχές της τουρκικής επικράτειας!

Η Toυρκία ξεκινάει κολοσιαία άσκηση εν μέσω της κρίσης που έχει ξεσπάσει στο Ναγκόρνο Καραμπάχ και με τα βαλλιστικά συστήματα Iskander-M να την σημαδεύουν από τη Συρία. 
Η άσκηση ξεκινάει στις 4 Απριλίου 2016 και θα διαρκέσει μέχρι τις 3 Μαίου 2016 σύμφωνα με την ανακοίνωση του Αρχηγού της τουρκικής αεροπορίας.

Πάνω από 7.000 υπολογίζονται οι νάρκες στην Κύπρο




Στην Κύπρο υπολογίζεται πως υπάρχουν σήμερα πάνω από 7 χιλιάδες νάρκες, που καλύπτουν έδαφος δυο εκατομμυρίων τετραγωνικών μέτρων γης, σύμφωνα με στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα η Ειρηνευτική Δύναμη των Ηνωμένων Εθνών στο νησί (ΟΥΝΦΙΚΥΠ), με την ευκαιρία της Διεθνούς Ημέρας κατά των Ναρκών που εορτάζεται κάθε χρόνο στις 4 Απριλίου. Σύμφωνα με τα στοιχεία που δίνει η ΟΥΝΦΙΚΥΠ, οι περισσότερες νάρκες στην Κύπρο είναι αμερικανικής και κινέζικης κατασκευής. Πρόκειται για πέντε είδη ναρκών, τόσο κατά προσωπικού όσο και αντιαρματικές.

ΟΙ ΑΕΡΗΔΕΣ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ.