Τετάρτη 29 Απριλίου 2015

ΦΤΙΑΞΤΕ ΛΑΔΙ ΚΑΝΕΛΑΣ ΚΑΙ ΣΒΗΣΤΕ ΡΥΤΙΔΕΣ ΚΑΙ ΓΡΑΜΜΕΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ !!












Όλες γνωρίζουμε πως τα χρόνια περνούν και αποτυπώνονται στο πρόσωπο μας. Αυτό που ίσως δεν ξέρατε, είναι ότι πέρα από τις ακριβές κρέμες του εμπορίου, μπορείτε να βοηθήσετε το δέρμα σας στη μάχη της αντιγήρανσης, κάνοντας μια απλή θεραπεία με ένα θαυματουργό αρωματικό λάδι κανέλας.
 Πως θα φτιάξετε το λάδι κανέλας:
Γεμίστε ένα γυάλινο βάζο των 100 ml με ράβδους κανέλας. Καλύψτε τους ράβδους μέχρι πάνω με λάδι ελιάς. Βάλτε και αφήστε το βάζο στον ήλιο για 3 εβδομάδες.
Η κανέλα θα αποδεσμεύσει τα δραστικά συστατικά της στο λάδι ελιάς και έτσι θα έχετε ένα θαυματουργό λάδι εύκολα και οικονομικά.

Ρωσικό διαστημόπλοιο πέφτει στη Γη! Έχασαν τον έλεγχο - Πεφτει στα Ανοικτα της Ν.Ζηλανδιας(UPDATE)

 

  ΠΕΦΤΕΙ ΣΤΑ ΑΝΟΙΚΤΑ ΤΗΣ Ν.ΖΗΛΑΝΔΙΑΣ ( UPDATE)

   ΘΑ ΚΑΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΣΤΗΝ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ 

Τον έλεγχο του μη επανδρωμένου φορτηγού διαστημικού σκάφους Progress έχασαν οι Ρώσοι χειριστές της πτήσης, με αποτέλεσμα το σκάφος να πέφτει στη Γη, δήλωσε σήμερα ένας αξιωματούχος της ρωσικής διαστημικής υπηρεσίας.

"Άρχισε την πτώση του", δήλωσε ο αξιωματούχος αυτός, ο οποίος ζήτησε να μην κατονομασθεί, προσθέτοντας πως "η πορεία του είναι τελείως εκτός ελέγχου".
ΠΗΓΗ : INDEPEDENT

Ανακαλύφθηκε σύστημα τριών εξωπλανητών σχετικά κοντά στη Γη



Αμερικανοί αστρονόμοι ανακάλυψαν ένα νέο σύστημα τριών εξωπλανητών γύρω από ένα άστρο σε απόσταση μόνο 54 ετών φωτός από τη Γη. Οι τρεις πλανήτες κινούνται σε τροχιές πιο κοντινές και από αυτή του Ερμή σε σχέση με τον Ήλιο, συμπληρώνοντας μια πλήρη περιφορά (η «μέρα» τους) σε πέντε, 15 και 24 μέρες αντίστοιχα.


Η ανακάλυψη έγινε με χρήση επίγειων τηλεσκοπίων στη Χαβάη, την Καλιφόρνια και την Αριζόνα. Το μητρικό άστρο των τριών πλανητών είναι το HD 7924, γύρω από το οποίο είχε ανακαλυφθεί ο ένας εξωπλανήτης το 2009. Ο εντοπισμός των άλλων δύο έγινε μετά από πέντε έτη πρόσθετων παρατηρήσεων.