Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2016

Τα Ιπτάμενα Οχήματα, στον Αισχύλο ! ! !

Τα έργα του Αισχύλου βρίθουν από αναφορές σε ιπτάμενα σκάφη. Αν και γραμμένα περίπου 2500 χρόνια πριν την πρώτη επίσημη πτήση αεροσκάφους, είτε αυτή ήταν του Λεονάρντο ντα Βίντσι, είτε των αδελφών Ράιτ, μας εγείρει την φαντασία όσον αφορά την τεχνολογία των αρχαίων προγόνων μας και τις γνώσεις που κατείχαν τα ιερατεία κρυμμένες από τα μάτια των αμύητων.
Φυσικά, δεν μπορούμε να πούμε ότι σε ιστορική αφήγηση, όπως π.χ. της ναυμαχίας της Σαλαμίνας, έλαβαν μέρος αεροσκάφη σε κοινή θέα τόσο των Ελλήνων όσο και των βαρβάρων, όμως, ο ποιητής μέσα στην αφήγηση ενσωματώνει έμμεση αναφορά σε αυτά, δίνοντας μια εναλλακτική διάσταση στον αναγνώστη και προσαρμόζοντας το αθάνατο έργο του σε όλες τις μετέπειτα κοινωνίες, έτσι ώστε αυτός να διακρίνει στο έργο στοιχεία από το επίπεδο ανάπτυξης του πολιτισμού του καιρού του.

ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΕ! Η πυραμίδα της Ανταρκτικής και ο ρόλος του Τζον Κέρι (video)

Αποδείξεις για την ύπαρξη μιας πυραμίδας της Ανταρκτική δηλώνουν ότι βρήκαν συνωμοσιολόγοι.
Μάλιστα δημοσίευσαν βίντεο στο YouTube, στο οποίο υποστηρίζουν ότι ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών, Τζον Κέρι βρέθηκε στην Ανταρκτική την περασμένη εβδομάδα για να επισκεφθεί βάση εξωγήινων μέσα στην πυραμίδα. Το βίντεο υπονοεί ότι τα πλάνα έχουν ληφθεί από το Google Earth. Ωστόσο παραμένει ασαφές αν έχουν τύχει αντικείμενο επεξεργασίας.

Στο Βυζάντιο Υπήρχε Φωταγώγηση με Ηλεκτρισμό ! ! !

Πολλές φορές οι άνθρωποι διερωτώνται για πολλές περίεργες παραστάσεις, που ανακαλύπτονται πάνω σε διάφορα αρχαιολογικά μνημεία και χειρόγραφα, αν είναι έργα ανθρωπίνης χειρός ή ενορατικές προφητείες, που επιβεβαιώνουν την θεωρία της «εξελιγμένης θεολογίας», αφού έχει να κάνει με σημαντικές τεχνολογικές γνώσεις των αρχαίων και βυζαντινών ιερατείων!
… Ποιος γνωρίζει, όμως, ότι ακόμη και στο Βυζάντιο η Κωνσταντινούπολη φωτιζόταν με ηλεκτρικό ρεύμα;
ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ πολλές φορές διάφορες τηλεοπτικές εκπομπές, που έχουν σχέση με την ιστορία, την αρχαιολογία, την θρησκεία και ό,τι άλλο σχετίζεται με την εθνικοθρησκευτική παράδοση των λαών, όπως για παράδειγμα η Ελλάς. Θεωρώ εκ προοιμίου περιττό να δηλώσω ότι ενώ συμφωνώ σχεδόν με όλα τα ιστορικά και αρχαιολογικά θέματα, που αποκαλύπτονται, διατηρώ, ασφαλώς, την όποια επιφύλαξή μου για βιβλία που αγγίζουν τον χώρο της επιστημονικής (και όχι μόνον) φαντασίας, τα οποία, ομολογώ, τα αντιμετωπίζω καλοπροαίρετα, αλλά και με αρκετή διάθεση

Οι Εβραίοι Δεν Πληρώνουν Φόρο στην Ελλάδα (ΦΕΚ)

– Με νόμο του κράτους απαλλάσσονται της καταβολής κάθε φόρου στο
ελληνικό δημόσιο όλοι οι Εβραϊκής καταγωγής Έλληνες υπήκοοι και όλες οι Εβραϊκών συμφερόντων γνωστές τεράστιες βιομηχανίες που λειτουργούν στην Ελλάδα και δεν πληρώνουν κανέναν φόρο!!!
Με βάση το υπ’ αριθμόν 182 Προεδρικό Διάταγμα (22-3-1978), βάσει του οποίου το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο, όντας Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου(!) έχει (και ασκεί) δικαιώματα, τα οποία μόνο το Κράτος κατέχει. Ειδικότερα, με αυτό το Π.Δ.!
«Το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο (Ελλάδος) (ΚΙΣ) δικαιούται να εισπράττει
φόρους, για δική του χρήση, από τους Εβραίους που διαμένουν στην Ελλάδα,
αντί του ελληνικού κράτους»!!! Με απλά λόγια, κανένας Εβραίος δεν πληρώνει
φόρο στο ελληνικό δημόσιο, αλλά μόνο στο Κ.Ι.Σ.!!! Επειδή όμως ο νόμος
«επεκτάθηκε», αργότερα, αποφασίσθηκε πως και οι χριστιανοί που μετέχουν στο Κ.Ι.Σ.