Τετάρτη 4 Μαΐου 2016

Εντόπισαν "εξωγήινες" κατασκευές στο φεγγάρι (ΒΙΝΤΕΟ)

 

Την αδιαμφισβήτητη απόδειξη ότι υπάρχουν εξωγήινοι βλέπει στις κατασκευές που εντοπίστηκαν στο φεγγάρι εμπειρογνώμονας σε θέματα UFO.

Στις φωτογραφίες που τραβήχτηκαν από τον δορυφόρο Lunar Orbiter φαίνονται δύο μεγάλες δομές στην επιφάνεια του φεγγαριού. Αυτά τα ορθογώνια αντικείμενα, όπως ισχυρίζεται, είναι κτίρια και αποτελούν την αδιαμφισβήτητη απόδειξη ύπαρξης εξωγήινων.
Ο χρήστης secureteam10 κάνει λόγο για εξωγήινη δραστηριότητα στον προσωπικό του λογαριασμό στο YouTube. Αναφέρει μάλιστα πως δεν πρόκειται για τέχνασμα της κάμερας καθώς οι ίδιες δομές μπορούν να φανούν και στα πλάνα που λήφθηκαν κατά τη διάρκεια της αποστολής Apollo 16 του 1972.

Η Γλώσσα των Ετρούσκων



Παρ’ όλο που η γλώσσα των Ετρούσκων δεν έχει αποκρυπτογραφηθεί πλήρως, μια σημαντική αποκάλυψη αποτέλεσε σημαντική εξέλιξη για την ερμήνευση της.
 Πρόκειται για την εν μέρει αποκρυπτογράφηση του κειμένου μιας ορειχάλκινης πλάκας.Ησυγκεκριμένη πινακίδα, διαστάσεων περίπου 30x50 εκ., γνωστή με το όνομα “Tabula Cortonensis” περιείχε την τρίτη σε μέγςθος επιγραφή των Ετρούσκων που είναι γνωστή.

 Η καταγωγή των Ετρούσκων μας είναι ακόμα άγνωστη. Πάντως, όπως πληροφορούμαστε από τον Ηρόδοτο προέρχονται από τη Λυδία της Μ. Ασίας ενώ ο Διόνυσος ο Αλικαρνασεύς υποστηρίζει ότι ήταν αυτόχθονες. Εξάλλου η γλώσσα τους δε συγγενεύει με καμιά από τις Ινδοευρωπαϊκές.

Οι ανατριχιαστικότερες εξωγήινες απαγωγές


Οι ιστορίες με ανθρώπους που έχουν πέσει θύματα απαγωγής από Αρειανούς και κατοίκους άλλων γαλαξιών και παλιές είναι και πλουσιότατες, τόσο σε όρους φαντασίας όσο και αριθμούς.
Εκατοντάδες κυριολεκτικά άνθρωποι έφτασαν να ισχυριστούν ότι αιχμαλωτίστηκαν από εξωγήινες δυνάμεις και αφέθηκαν κατόπιν ελεύθεροι, κάνοντας τις υποθέσεις τους από κωμικοτραγικές μέχρι και αλλόκοτα φρικιαστικές.
Και βέβαια σήμερα το ίντερνετ έχει δώσει στους ιδιαίτερους αυτούς πιστούς ένα νέο βήμα για να διηγηθούν τις παράξενες ιστορίες τους και την επαφή με το άγνωστο, με τα αντίστοιχα forum να παίρνουν πραγματικά φωτιά τα τελευταία χρόνια!
Πλαστά περιστατικά, αχαλίνωτη φαντασία ή μήπως τελικά κάτι υπάρχει εδώ πέρα;
Ας δούμε τα διασημότερα τέτοια περιστατικά, αυτά που ταυτοχρόνως ανθίστανται σθεναρά στην επιστημονική απομυθοποίησή τους, και ας αποφασίσει ο καθείς κατά συνείδηση…

Αρχαίος Τάφος του 4ου πΧ αιώνα στη Νέα Σμύρνη


Τάφος του 4ου πΧ αιώνα βρέθηκε χτες στην περιοχή της πλατείας Άνοιξης στη Νέα Σμύρνη. Την ανακάλυψη έκαναν οι εργάτες του φυσικού αερίου σκάβοντας για την τοποθέτηση σωλήνων μεταφοράς του αερίου και συγκεκριμένα επί της οδού Αγίας Σοφίας και ανάμεσα στην οδό Αγάπης και στην Πλατεία Ηρώων Κύπρου.
Σήμερα ομάδα αρχαιολόγων προχώρησε στην ανασκαφή. Αφαιρέθηκε το μαρμάρινο καπάκι του τάφου, αυτό που έσπασε το κομπρεσέρ των εργατών και οδήγησε στον εντοπισμό του τάφου. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις πρόκειται για τάφο της υστεροκλασικής περιόδου και ο σκελετός που βρέθηκε μέσα πιστεύεται ότι ανήκε σε νέα γυναίκα. Τα στοιχεία που οδήγησαν στην άποψη αυτή ήταν αφενός τα ίδια τα οστά και αφετέρου δύο κτερίσματα που εντοπίστηκαν μέσα στα χώματα: Ένα κάτοπτρο και ένας σφόντυλος.

Πώς βγήκε η περίφημη φράση «Ουαί τοις ηττημένοις»





Η φράση » ουαί τοις ηττημένοις» που σημαίνει «αλίμονο στους ηττημένους», είναι μία ιστορική φράση που είπε το 387 π Χ ο Γαλάτης αρχηγός, Βρέννος. Οι Γαλάτες, που κατοικούσαν στην ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Ευρώπης, υπό την αρχηγία του Βρέννου νίκησαν τους Ρωμαίους στη μάχη Αλία το 387 π. Χ. Οι Γαλάτες τότε με τον αέρα του νικητή και υπό την αρχηγία του αλαζόνα Βρέννου απαίτησαν λύτρα για να αποχωρήσουν από τη Ρώμη. Ζήτησαν δηλαδή από τους νικημένους Ρωμαίους να του παραδώσουν σχεδόν 330 κιλά χρυσό και οι Ρωμαίοι, που ήταν έντρομοι ότι η Ρώμη θα παραδινόταν στις φλόγες των κατακτητών, συμφώνησαν να τα δώσουν.

Πύρρος, ο βασιλιάς της Ηπείρου





Οι χρυσές σελίδες της Ιστορίας της Ηπείρου, με κέντρο την Αμβρακία, γράφτηκαν επί βασιλείας του βασιλιά Πύρρου (296 π.Χ. – 272 π.Χ.). Τότε που ολόκληρη η Ελλάδα εδοκιμάζετο σκληρά από τις φιλοδοξίες των επιγόνων του Μεγάλου Αλεξάνδρου και τους αδελφοκτόνους πολέμους στους οποίους την παρέσυραν.
Αυτή ακριβώς την εποχή έλαμψε το άστρο του Πύρρου, ο οποίος με ορμητήριο την άσημη χώρα των Μολοσσών κατόρθωσε να οργανώσει υπό την ηγεσία του το μεγαλύτερο τμήμα της Ελλάδος, την Ήπειρο, τη Μακεδονία, τη Θεσσαλία και να γεμίσει με το όνομά του τον κόσμο. Κι αν θελήσουμε να συγκρίνουμε τη μορφή του με τις άλλες μεγάλες ιστορικές μορφές, της τότε εποχής του Ελληνισμού, θα δούμε πως μόνο με μία μπορούμε να την παραβάλουμε, με τη μορφή του Μεγάλου Αλεξάνδρου.