Σάββατο 4 Αυγούστου 2018

H ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΗ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ για ΗΡΑΚΛΗ και ΤΡΩΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ του Μηνά Τσικριτζή. ΕΚΘΑΜΒΟΙ ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ

Τα πάνω κάτω σε ό,τι αφορά τη χρονολόγηση του Τρωικού Πολέμου φέρνει ο γνωστός ερευνητής Αρχαιοαστρονομίας Μηνάς Τσικριτσής. Φιλοξενούμενος στην εκπομπή «Αντιθέσεις” της «ΚΡΗΤΗ TV” με τον Γιώργο Σαχίνη, ο κ. Τσικριτσής παρουσίασε μια νέα
ανατρεπτική θεωρία, σύμφωνα με την οποία ο Τρωικός Πόλεμος δεν έγινε κατά την εκτιμώμενη ως τώρα χρονολογία, δηλαδή το 1200 π.Χ., αλλά… 150 χρόνια ενωρίτερα! Σύμφωνα με την ανατρεπτική θεωρία, η οποία πέρα από την εκπομπή παρουσιάστηκε εκτενώς και σε εκδήλωση του Πολιτιστικού Συλλόγου «Μινωικός Πολιτισμός”, στην «Ανδρόγεω”, ο Τρωικός Πόλεμος ξεκίνησε το 1347 π.Χ. Μάλιστα, ο εμπνευστής της νέας θεωρίας προχώρησε και σε άλλες εκτιμήσεις που επίσης προκαλούν αίσθηση. Όπως ενδεικτικά ότι η γέννηση του Ηρακλή χρονολογείται στο 1406 π.Χ.

Έκανε Ανίχνευση Μετάλλων. Όταν Βρήκε ΑΥΤΟ το Δαχτυλίδι με την Θεά Νίκη, ΔΕΝ Πίστευε τα Μάτια του!!!

Ένας ερασιτέχνης κυνηγός θησαυρών χρησιμοποίησε έναν ανιχνευτή μετάλλων στο Crewkerne του Somerset, στην Αγγλία. Όταν άρχισε να χτυπάει το καμπανάκι, σήμαινε πως το μηχάνημα κάτι είχε βρει. Θα μπορούσε να είναι οτιδήποτε μεταλλικό. Όμως το χώμα επιφύλασσε μία μεγάλη έκπληξη και έναν τεράστιο ενθουσιασμό στον Jason Massey, 45 ετών, ελεγκτή επιβλαβών οργανισμών.
Σύμφωνα με την dailymail.co.uk, είχε εντοπίσει ένα ιδιαίτερα σπάνιο και ξεχωριστά μοναδικό δαχτυλίδι. Χρυσό με ενεπίγραφη πλάκα. Το εύρημά του ανήκει πιθανότατα στην ρωμαϊκή εποχή, περίπου 1.800 χρόνια πριν.

Μυστηριώδες Σήμα Ανιχνεύεται για Πρώτη Φορά από Άγνωστη Πηγή στο Βαθύ Διάστημα

Η συγκεκριμένη είδηση είναι συναρπαστική και ήδη έχει αρχίσει να κάνει αστραπιαία το γύρω του κόσμου. Μυστηριώδες σήμα ανιχνεύεται για πρώτη φορά από άγνωστη πηγή στο βαθύ διάστημα, από το υπερσύγχρονο τηλεσκόπιο CHIME στον Καναδά. Από την μία φέρνει ενθουσιασμό στους αστρονόμους, από την άλλη τους θέτει σε επιφυλακή.
Όπως αναφέρει η Βρετανική dailymail.co.uk, το σήμα, που ανήκει στην κατηγορία που είναι γνωστή ως Fast Radio Burst (FRB), κράτησε μόνο λίγα χιλιοστά του δευτερολέπτου. Αλλά εκείνο που κάνει την διαφορά σε σχέση με άλλα παρόμοια, είναι, σύμφωνα με τους ερευνητές, ότι αποτελεί την πρώτη ραδιοεκπομπή που λαμβάνεται από ολόκληρο το σύμπαν με συχνότητα μικρότερη των 700 MHz. Είναι η χαμηλότερη συχνότητα FRB που έχει καταγραφεί ποτέ, ως τώρα.

Το Ελιξίριο Μακροζωίας του Ιπποκράτη

Μέσα από προφορικές παραδόσεις έφτασε έως τις μέρες μας μια συνταγή για ένα ελιξίριο που φέρεται ως “το ελιξίριο μακροζωίας του Ιπποκράτη”.
Η συνταγή καθώς και η διαδικασία παρασκευής του, προσαρμοσμένες στα σύγχρονα υλικά και δεδομένα, έχουν ως εξής:
Φτιάχνουμε ένα μίγμα βοτάνων – σε ίσες ποσότητες σε βάρος – από κολλιτσίδα (γάλιο), τσουκνίδα, τριφύλλι (κόκκινο τριφύλλι, red clover), γκι (ιξό ή βίσκο) και ρίζα λάπαθου.

Βρέθηκε Ταφή Αρχαίας Ελληνίδας ΑΛΛΑ οι Γερμανοί την Έκρυβαν Ένα Χρόνο! Γιατί;

Οι αρχαιολόγοι λένε ότι μια σαρκοφάγος του 3ου αιώνα, που βρέθηκε στην πόλη Zuelpich, στην σημερινή έκταση της δυτικής Γερμανίας, περιείχε τα λείψανα μιας νεαρής γυναίκας, η οποία θάφτηκε μαζί με φιαλίδια-αρωματοδοχεία, πυξίδα (αγγείο για καλλυντικά, για ψιμυθιασμό / μακιγιάζ) και έναν ασημένιο καθρέφτη χειρός!
Το Landesmuseum στην Βόννη εδήλωσε, την περασμένη Δευτέρα, ότι το τεράστιο πέτρινο φέρετρο περιείχε έναν ασυνήθιστο πλούτο κτερισμάτων για ομορφιά, κοσμήματα, καρφίτσες και ένα πτυσσόμενο μαχαίρι, με λαβή με την μορφή του αρχαίου Έλληνα ήρωος και ημιθέου, Ηρακλέους!

Η Ιερή Παρακαταθήκη των Ναών της Δήλου Κρυμμένη για Χιλιετίες

H μυθολογία συνέδεσε την Δήλο με την γέννηση των θεών Απόλλωνος και Αρτέμιδος. Για τον λόγο αυτόν η Δήλος αποτελούσε ιερό τόπο κατά την αρχαιότητα.
Όπως αναφέρει ο σχετικός μύθος, η Δήλος ήταν αρχικά ένα μικρό πλεούμενο νησί που έπλεε άσκοπα στο πέλαγος.
Όταν η Λητώ, κόρη του Τιτάνος Κόιου, έμεινε έγκυος από τον Δία, προκάλεσε την οργή της Ήρας, η οποία την κατεδίωκε και δεν μπορούσε να βρει καταφύγιο πουθενά.

Πέντε Αρχαίες Πόλεις με Μυστηριώδη Προέλευση

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι οι αρχαίοι πολιτισμοί είχαν γνώσεις πέρα από το χρόνο τους, η γνώση που ο σύγχρονος άνθρωπος δεν διαθέτει σήμερα. Τότε είχαν τη δυνατότητα να σχεδιάζουν και να κατασκευάζουν δομές πολύ πέρα από τις φυσικές τους ικανότητες ή τα εργαλεία που κατείχαν.
Θα πρέπει να πιεστούμε σκληρά για να αναπαράγουμε τις αρχαίες πυραμίδες, και δεν έχουμε ιδέα για το πώς χτίστηκαν. Οι αρχαίοι πραγματικά κατείχαν πληροφορίες που εμείς δεν διαθέτουμε και είναι μόνο θέμα χρόνου πριν καταλάβουμε πώς τα κατάφεραν με τα αδύνατα κατορθώματα τους.

Ο Χαιρετισμός των Κεράτων

Άλλος ένας "Δαιμονοποιημένος" Αρχαιοελληνικός Χαιρετισμός. Μία Ακόμα Διαστρέβλωση της Αλήθειας.

Στην επιτύμβια στήλη του Γαϊου Ποπιλλίου, ο νεκρός κάθεται στον πολυτελή θρόνο του, ενώ ο δούλος που συνομιλούν μαζί, του απευθύνει χαιρετισμό κρατώντας στο αριστερό του χέρι ένα έγγραφο και κάνοντας με το δεξί του την χειρονομία «των κεράτων».

ΕΚΤΑΚΤΟ: Ένταση στα σύνορα Σερβίας και Κοσόβου – Σε κατάσταση επιφυλακής ο σερβικός Στρατός!

Έκτακτη σύγκληση του Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας συγκάλεσε για αύριο το πρωί ο πρόεδρος της Σερβίας, Αλεξάνταρ Βούτσιτς εξαιτίας της έντασης που δημιουργήθηκε στην Μητρόβιτσα και στο Πρέσεβο, διαβεβαιώνοντας τους Σέρβους της Μητρόβιτσας του Κοσσυφοπεδίου, ότι «η Σερβία δεν θα ανεχθεί εκκαθάρισή τους».
Ο σερβικός Στρατός τέθηκε σε κατάσταση αυξημένης ετοιμοτητας.
Οι φήμες κυρίως αλβανόγλωσσων ΜΜΕ, ότι αύριο οι Σέρβοι στο βόρειο Κόσοβο θα ανακηρύξουν μονομερώς την αυτονομία της περιοχής, προκάλεσαν έντονες αντιδράσεις στην Πρίστινα, πυροδότησε αντίστοιχες κινήσεις στο σερβικό Πρέσεβο από την πλευρά των αλβανόφωνων.

Προστατευτείτε από την ακτινοβολία των κινητών τηλεφώνων με δεντρολίβανο!

Τα κινητά τηλέφωνα μας εκθέτουν σε επίπεδα ακτινοβολίας επιβλαβή για την υγεία. Η μακροχρόνια έκθεση στην ακτινοβολία προκαλεί καρκίνο, βλάβες στο DNA και αδύναμο ανοσοποιητικό σύστημα. Οι βλάβες του DNA επηρεάζουν τη φυσιολογική ανάπτυξη των κυττάρων και την παραγωγή πρωτεϊνών.
Το 2011, ο Διεθνής Οργανισμός Ερευνών για τον Καρκίνο (IARC) δήλωσε ότι η ακτινοβολία των κινητών τηλεφώνων στην πραγματικότητα είναι «πιθανόν καρκινογόνος για τον άνθρωπο».
Μελέτες έχουν δείξει ότι η ακτινοβολία των κινητών τηλεφώνων μπορεί να αλλάξει και να βλάψει το DNA σε σύντομο χρονικό διάστημα.