Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2015

Τέλος οι χημειοθεραπείες- Αυτή είναι η νέα μέθοδος καταπολέμησης του καρκίνου!

 
Σύμφωνα με το JOHN HOPKINS HOSPITAL υπάρχει λύση!
 
Αφού επί σειρά ετών ο κόσμος γνώριζε ότι η χημειοθεραπεία… είναι ο μόνος τρόπος προσπάθειας καταπολέμησης του καρκίνου, το JOHN HOPKINS HOSPITAL επιτέλους ισχυρίζεται ότι υπάρχει κι άλλος τρόπος.
 
1. Κάθε άνθρωπος έχει καρκινικά κύτταρα στο σώμα του. Αυτά τα καρκινικά κύτταρα δεν φαίνονται στις συνήθεις εξετάσεις, εφόσον δεν έχουν πολλαπλασιαστεί σε ορισμένα δισεκατομμύρια. Όταν ο γιατρός διαβεβαιώνει τους καρκινοπαθείς ότι δεν υπάρχουν πλέον καρκινικά κύτταρα στο σώμα τους μετά από θεραπεία, αυτό σημαίνει απλώς ότι είναι αδύνατη η ανίχνευση των καρκινικών κυττάρων στις εξετάσεις τους, επειδή ο αριθμός τους δεν ανέρχεται καν στο ανιχνεύσιμο ποσό.
 
2. Καρκινικά κύτταρα εμφανίζονται από 6 έως και περισσότερες από 10 φορές στη ζωή ενός ανθρώπου.
 
3. Όταν το ανοσοποιητικό σύστημα ενός ατόμου είναι ισχυρό, τα καρκινικά κύτταρα καταστρέφονται και έτσι αποτρέπεται ο πολλαπλασιασμός τους και κατά συνέπεια ο σχηματισμός όγκων.
 

«Κυνηγώντας» σκουληκότρυπες για χωροχρονικά ταξίδια

 
Οι σκουληκότρυπες πρωταγωνιστούν συχνά στα βιβλία και τις ταινίες επιστημονικής φαντασίας, όπως για παράδειγμα στο φιλμ «Interstellar» του Κρίστοφερ Νόλαν, στο οποίο χρησιμοποιείται μία τέτοια συμπαντική «σήραγγα» που οδηγεί σε κόσμους πολύ πιο μακρινούς από το ηλιακό μας σύστημα.
 
Παρόλο που σε ορισμένες περιπτώσεις σενάρια σαν το παραπάνω έχουν δόσεις υπερβολής, βασίζονται σε ένα φαινόμενο που προβλέπεται από τους νόμους της φυσικής, και πιο συγκεκριμένα από τη Γενική Θεωρία της Σχετικότητας του Αϊνστάιν.
 
Έτσι, εκτός από συγγραφείς και σκηνοθέτες, αρκετοί επιστήμονες σε όλο τον κόσμο μελετούν θεωρητικά τους τρόπους με τους οποίους θα μπορούσε όντως να χρησιμοποιηθεί μια σκουληκότρυπα για διαστρικά ταξίδια.
 

Η Γη έχει σιδερένια καρδιά η οποία μεγαλώνει συνέχεια


Η σφαίρα από συμπαγή σίδηρο που αποτελεί τον πυρήνα της Γης και έχει μέγεθος λίγο μεγαλύτερο από το νάνο πλανήτη Πλούτωνα, σχηματίσθηκε πριν από ένα έως ενάμισι δισεκατομμύριο χρόνια, σύμφωνα με νέες εκτιμήσεις των επιστημόνων.

Οι ερευνητές από πολλές χώρες (Βρετανία, ΗΠΑ, Κίνα, Φινλανδία), με επικεφαλής τον ειδικό στον παλαιομαγνητισμό Αντι Μπίγκιν της Σχολής Περιβαλλοντικών Επιστημών του βρετανικού Πανεπιστημίου του Λίβερπουλ, που έκαναν τη σχετική δημοσίευση στο περιοδικό "Nature", υπολόγισαν επίσης ότι η «σιδερένια καρδιά» της Γης συνεχίζει να μεγαλώνει, αυξάνοντας τη διάμετρό της κατά περίπου ένα χιλιοστό κάθε χρόνο.

ΑΡΧΕΙΑ ΝΑΖΙ:ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ που σοκάρουν για τα εγκλήματα των Γερμανών στην Ελλάδα


Δεν είναι λίγοι εκείνοι που υποστηρίζουν ότι το τρίτο μνημόνιο εκτός όλων των άλλων θα αποτελέσει και την “ταφόπλακα” του θέματος των γερμανικών αποζημιώσεων και του κατοχικού δανείου. Η εκδήλωση που έγινε στο ΥΠΕΘΑ με θέμα «Πρώτη παρουσίαση των Γερμανικών Αρχείων Κατοχής από τη Διεύθυνση Ιστορίας Στρατού»,είναι το πρώτο ενθαρρυντικό μήνυμα ότι κάτι τέτοιο προς το παρόν τουλάχιστον δεν μπορεί να συμβεί.


Τα όσα ακούστηκαν μέσα στο ΥΠΕΘΑ ,ειδικά από τη διδάκτωρ Ιστορίας Έφη Πασχαλίδου, είναι ανατριχιαστικά! Και δεν πρόκειται πλέον για γεγονότα που διηγούνται απλά όσοι τα έζησαν. Μιλάμε πλέον για ντοκουμέντα! Για έγγραφα των Γερμανών που κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει.

Κύπρος: Συγκίνηση στο μνημόσυνο για τον ´Ηρωα Καταδρομέα Μανώλη Μπικάκη!



Η Αυτόνομη Φοιτητική Κίνηση Νίκη ΤΕ.ΠΑ.Κ τέλεσε το πρώτο μνημόσυνο στην Κύπρο στην μνήμη του Κρητικού Μανώλη Μπικάκη ο οποίος πήγε στην Κύπρο κατά την Τούρκικη εισβολή του 1974 με την επιχείρηση 'Νίκη' και συγκεκριμένα με το μεταγωγικό NOR-ATLAS 'ΝΙΚΗ 7' υπηρετώντας την Α' Μοίρα Καταδρομών, στο Μάλεμε της Κρήτης.
Το μνημόσυνο τελέστηκε στις 18 Οκτωβρίου 2015 στον Μητροπολιτικό Ναό Παναγίας Παντανάσσης (Καθολικής) στην Λεμεσό.
ΠΗΓΗ http://defenceline.gr

Ούτε σήμερα μπήκαν τα οικογενειακά επιδόματα!



Τελικά δεν φταίει η κατάληψη του ΠΑΜΕ για τη μη καταβολή των οικογενειακών επιδομάτων σε εκατοντάδες χιλιάδες δικαιούχους.

Τα χρήματα που έπρεπε να μπουν ήδη από την περασμένη εβδομάδα (όταν και οι υπεύθυνοι του υπουργείου ανακάλυψαν ότι... φταίει η κατάληψη του ΠΑΜΕ στο υπουργείο) τελικά τώρα υπολογίζεται ότι θα μπουν περί την Παρασκευή. Αυτό είπε τουλάχιστον ο Γενικός Γραμματέας του υπουργείου Εργασίας, Α Νεφελούδη μιλώντας στον ΑΝΤ1.
 ΠΗΓΗ NEWSIT

Έλιωσαν μέχρι και τα σίδερα του Νοράτλας «ΝΙΚΗ 4» - Ολοκληρώνονται οι ανασκαφές, προχωρούν οι ταυτοποιήσεις

 

Εντός των επομένων ημερών ολοκληρώνονται οι ανασκαφές στον Τύμβο Μακεδονίτισσας
- Συνεχίζεται το έργο της ταυτοποίησης των οστών των Ελλήνων καταδρομέων και πιλότων
- - Η "ΝΙΚΗ" στέρησε στους Τούρκους την κατάκτηση ενός στόχου υψηλής συμβολικής και στρατηγικής αξίας
- Οι λεπτομέρειες της επιχείρησης "ΝΙΚΗ" και η σιωπή της ελληνικής πολιτείας

Στις παραπάνω δηλώσεις προχώρησε ο Επίτροπος Προεδρίας για Ανθρωπιστικά Θέματα, Φώτης Φωτίου.

“Προχωρούμε στην ολοκλήρωση της ανασκαφής, η οποία αναμένεται να τελειώσει τις επόμενες λίγες ημέρες”, είπε ο κ. Φωτίου και πρόσθεσε ότι ήδη ξεκίνησαν οι ανθρωπολογικές εξετάσεις και οι ταυτοποιήσεις των οστών που βρέθηκαν.

Από τις πρώτες εξετάσεις, συνέχισε, φαίνεται ότι τα οστά που ανευρέθηκαν είναι σε καλή κατάσταση και απομονώνεται γενετικό υλικό.

ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 19 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΑΝΟΙΧΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΤΟΥ ΕΟΕ ΔΩΡΕΑΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ



Σήμερα η δεύτερη ημέρα του Ανοιχτού Πανεπιστημίου του ΕΟΕ.
Σε συνεργασία με το Capsis Hotel Μοναστηρίου 18 (Θεσσαλονίκη) σήμερα Δευτέρα 19 Οκτωβρίου και κάθε Δευτέρα εντελώς ΔΩΡΕΑΝ για ΟΛΟΥΣ, χωρίς εγγραφή, μπορείτε να παρακολουθήσετε δύο μαθήματα! 
19:00 με 20:00 Ένα ταξίδι στο Διάστημα με τον Απόστολο Σταμουλά (Βιογραφικό εδώ http://eoellas.org/apostolos-stamoulas) και στις
20:15 με 21:15 Κοινό σχολείο για Ελληνικά Μαθήματα με την Ευγενία Κούκουρα (Βιογραφικό εδώ http://www.eoellas.org/eugenia-koukoura/
Σας περιμένουμε όλους!