Σάββατο, 16 Ιουλίου 2016

Απειλές από Αγκυρα προς Αθήνα για να παραδώσουμε τους «8» φυγάδες - Αναπτύσσεται η ελληνική ειδική Δύναμη «Δ»

Ευθείες απειλές κατά της Αθήνας διατυπώνονται στο παρασκήνιο από την πλευρά της Αγκυρας για άμεση παράδοση των "8" φυγάδων πραξικοπηματιών, τριών ταγματαχών, τριών λοχαγών και δύο αρχιλοχιών του τουρκικού Στρατού, οι οποίοι κατέφυγαν σε ελληνικό έδαφος και πιο συγκεκριμένα στο αεροδρόμιο της Αλεξανδρούπολης για να διαφύγουν της σύλληψης στην Τουρκία.
 
Το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών πέρα από την αρχική σκληρή γλώσσα που χρησιμοποίησε ο πολιτικός του προϊστάμενος Μ.Τσαβούσογλου προς την Αθήνα στο αίτημά του για άμεση επιστροφή των "8" φυγάδων, παρασκηνιακά προειδοποίσε με "σοβαρές επιπτώσεις" στις ελληνοτουρκικές σχέσεις αν δεν παραθοδθούν άμεσα οι "8".
 
Και η απειλή έχει ληφθεί πολύ σοβαρά από το Μαξίμου. Σε σημείο που ουσιαστικά έχει ληφθεί απόφαση επιστροφής τους. Στην υπόθεση υπάρχει ήδη εμπλοκή του αμερικανικού παράγοντα.
 

Ραγδαίες εξελίξεις με τους Τούρκους πραξικοπηματίες στον Έβρο - Ο Τούρκος ΥΠΕΞ ζητά την έκδοσή τους - Το κόλπο για να προσγειωθεί το ελικόπτερο!  • Ο Τούρκος υπουργός εξωτερικών χαρακτηρίζει προδότες τους 8 στρατιωτικούς που παραδόθηκαν 
  • Βγήκαν με τα χέρια ψηλά από το ελικόπτερο και ζήτησαν να τους χορηγηθεί πολιτικό άσυλο στην Ελλάδα
  • Λύνεται το μυστήριο με τους βαθμούς τους - Τι θέση είχαν στο τουρκικό στράτευμα
  • Τι διαπιστώθηκε από την έρευνα στο στρατιωτικό ελικόπτερο που προσγειώθηκε στην Αλεξανδρούπολη
  •  Τι σκέφτεται η ελληνική πλευρά που αποφάσισε να επιστρέψει στην Τουρκία μόνο το επίμαχο ελικόπτερο
  •  Τι δήλωσε η Όλγα Γεροβασίλη για το αίτημα της έκδοσης των ''8'' και την επιστροφή του ελικοπτέρου

  

ΟΜΗΡΟΣ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ

Σύμφωνα με το Reuters, μια ομάδα αντικυβερνητικών κατέλαβε μια τουρκική φρεγάτα και κρατάει όμηρο τον αρχηγό του Πολεμικού Ναυτικού της χώρας, στη βάση Golcuk.

Oι πραξικοπηματίες κρατούσαν όμηρο τον ναύαρχο Κιοσέλε τον οποίο επιβίβασαν σε πολεμικό πλοίο και μαζί με μία νηοπομπή 10 πολεμικών απέπλευσε από την κεντρική ναυτική βάση του Γκιόλτζουκ. Το πλοίο επέστρεψε αργότερα στη βάση. 

ΕΚΤΑΚΤΟ Γερμανία: ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΑΣΥΛΟ ΣΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ

Γερμανία: ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΑΣΥΛΟ ΣΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ
Γερμανία: ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΑΣΥΛΟ ΣΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ
Γερμανία: ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΑΣΥΛΟ ΣΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ