Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2016

Μόνο ένα ποτήρι από αυτό θα ανανεώσει το συκώτι σας!!

Το συκώτι μας είναι υπεύθυνο για την απορρόφηση των πρωτεϊνών και την αποτοξίνωση ολόκληρου του σώματος. Έτσι, όταν πρόκειται για τη διατήρηση της σωστής λειτουργίας του ήπατος, η υγιεινή διατροφή και ένας υγιεινός τρόπο ζωής είναι εκείνα τα οποία έχουν την μεγαλύτερη σημασία.
Το σώμα μας είναι γεμάτο με βλαβερές τοξίνες που οφείλονται στις ανθυγιεινές συνήθειες μας, όπως η κατανάλωση επεξεργασμένων και ανθυγιεινών τροφών και η συχνή και μεγάλη κατανάλωση λίπους.
Συνήθως, οι ασθένειες του ήπατος είναι δύσκολο να ανιχνευθούν και αυτός είναι ο λόγος, στις περισσότερες περιπτώσεις έχουν διαγνωστεί πολύ αργά. Εξαιτίας αυτού, το σώμα μας χρειάζεται μια αποτοξίνωση η οποία θα θα ξεπλύνει τις τοξίνες και έτσι θα βοηθήσετε το συκώτι σας να διατηρήσει την καλή του λειτουργία.

Σείστηκε η Μυτιλήνη με την ανάκρουση του εθνικού ύμνου από χιλιάδες κόσμου στην υποστολή της σημαίας (vid, pics)


Πραγματική λαοθάλασσα δημιούργησαν χιλιάδες κόσμου σήμερα το απόγευμα (19:00) στην προκυμαία Μυτιλήνης για την καθιερωμένη υποστολή της σημαίας στο παλιό λιμεναρχείο Μυτιλήνης.


Μετά τα επεισόδια της προηγούμενης Κυριακής, χιλιάδες κόσμου βρέθηκε μετά από κάλεσμα στα κοινωνικά δίκτυα για την σημερινή υποστολή της σημαίας στην προκυμαία Μυτιλήνης.

Ο κόσμος ειρηνικά και χωρίς να έχει διάθεση να δημιουργήσει το παραμικρό έδωσε απαντήσεις σε πολλά ΜΜΕ και δημοσιογράφους που τους κατηγόρησαν με τους όρους «Εθνικιστές» και «Χρυσαυγιτες» τις προηγούμενες ημέρες.

"Τζιχαντιστής" στην Ασπροβάλτα εμβόλισε περιπολικό φωνάζοντας "Αλάχ Ακμπάρ"!

Ένα περίεργο περιστατικό με πρωταγωνιστή έναν 49χρονο Γάλλο που παρακολουθούνταν από τις ελληνικές αστυνομικές αρχές ως ύποπτος «τζιχαντιστής» εκτυλίχθηκε χτες το βράδυ στην περιοχή της Ασπροβάλτας.

Ο 49χρονος ο οποίος μπήκε στη χώρα μας από την Τουρκία αρχικά κρατήθηκε για δύο ημέρες στους Κήπους προκειμένου να γίνει εξακρίβωση στοιχείων. Ωστόσο σε βάρος του δεν εκκρεμούσε το παραμικρό και αφέθηκε ελεύθερος. Ωστόσο περιπολικό της αστυνομίας με συμβατικές πινακίδες παρακολουθούσε τις κινήσεις του.

Αίσχος! Αποκεφάλισαν την προτομή της Λέλας Καραγιάννη!

Μπορεί να ήταν στον πεζόδρομο της οδού Τοσίτσα από το 1963, μπορεί αυτή η γυναίκα να έδωσε την ζωή της για την χώρα της αλλά οι βάνδαλοι δεν ξέρουν από αυτά.

Τις φωτογραφίες της ντροπής δημοσιεύει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter ο Δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης, ο οποίος κάνει λόγο για "ωμή βία και βεβήλωση της ιστορίας".
 Μπορεί να ήταν στον πεζόδρομο της οδού Τοσίτσα από το 1963, μπορεί αυτή η γυναίκα να έδωσε την ζωή της για την χώρα της αλλά οι βάνδαλοι δεν ξέρουν από αυτά.

Πρόσφυγες ξήλωσαν τα κεραμίδια της Ιεράς Μονής Πέτρας Ολύμπου

Ολοσχερείς είναι οι καταστροφές που έχουν προκαλέσει οι πρόσφυγες του καταυλισμού στα κτίρια της Ιεράς Μονής Πέτρας Ολύμπου. Αφαιρούν τα κεραμίδια από τις στέγες των κτιρίων και από τα παράθυρα και παίρνουν την ξυλεία, με την οποία ανάβουν φωτιές για να ζεσταθούν τις νύχτες. Οι στέγες έχουν υποστεί σημαντικές ζημιές, την ώρα μάλιστα που ο χώρος αυτός φυλάσσεται λόγω...

Πότε κι από ποιόν κτίστηκαν τα ιταλικά κτήρια της Ρόδου!

Πώς θα ήταν η Ρόδος αν δεν είχε τα ιταλικά κτήριά της; Ρητορικό το ερώτημα!

Οι Ιταλοί κατακτητές έκαναν τη Ρόδο ομορφότερη, αυτό δεν μπορείς παρά να τους το αναγνωρίσεις. Ροδίτες δούλεψαν για να τα χτίσουν, αλλά οι αποφάσεις ήταν δικές τους και οι σχεδιασμοί.

Άλλωστε σήμερα δεν μας ενδιαφέρει η πατρότητα των κτηρίων, αλλά το ότι υπάρχουν κι οι σύγχρονοι πολλές φορές δεν έχουν τη δυνατότητα ούτε να τα συντηρήσουν! Εδώ είν΄ το θέμα.

Όπως επίσης και το ότι οι Ιταλοί έφτιαξαν Γκολφ, στη Ρόδο του 1930, κι η Ρόδος του 2016 δεν έχει. Αλλά αυτή είναι μια ιστορία που θα την πούμε μια άλλη φορά.

Ο Στάμος Παπασταματίου, αρχιτέκτονας με κουλτούρα ιταλική και γνώσεις, έχει εξαιρετικό αρχείο που αφορά την ιστορική μας κληρονομιά. Του ζήτησα να δούμε ένα- ένα τα κτήρια της πόλης. Πότε χτίστηκαν κι από ποιόν.

Ο κορυφαίος αρχαιολόγος αποκαλύπτει: Ο Μέγας Αλέξανδρος απελευθέρωσε την ανθρωπότητα!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ – Ο κορυφαίος αρχαιολόγος του πλανήτη αποκαλυπτει: Ο Μέγας Αλέξανδρος απελευθέρωσε την ανθρωπότητα!
«Νότια του Ουζμπεκιστάν στις όχθες του Αμπού Ντάρια βρήκαμε μια Ελληνική περιοχή που ονομαζόταν «Πανδοχείο» . 
ΤΟΥ ΑΠΕΣΤΑΛΜΕΝΟΥ ΜΑΣ ΠΕΤΡΟΥ ΚΑΣΙΜΑΤΗ
Εκεί ήταν το περίφημο » Ελληνικό Πέρασμα» γιατί απο κεί περνούσαν οι πάνοπλοι, επιφανείς στρατηγοί του Μ. Αλεξάνδρου.
Σε κοντινή απόσταση βρίσκεται το σημείο Τερμέζ (από την Ελληνική ονομασία «Θερμές») ακριβώς πάνω στα σύνορα με το Αφγανιστάν….».
Ο διασημότερος- εν ζωή -αρχαιολόγος του κόσμου -ειδικός για τα Ελληνιστικά ευρήματα στην Κεντρική Ασία , ο Εντγκαρ Ρετβελάτζε , άνοιξε τα χαρτιά του στο Hellasforce και μίλησε για τα νεα ευρήματα που αφήνουν άφωνη την ανθρωπότητα, όπως για τη βιβλιοθήκη παπύρων στο Καμπίρ Τεπέ με γραφή βασισμένη στο Ελληνικό αλφάβητο, αλλά και για το πλήθος νομισμάτων (που δεν χωρούν πλέον σε μουσεία ) κυρίως του βασιλιά Ευθύδημου από τη Μαγνησία, του Ευκρατήδη και των Σέλευκου και Αντιόχου.