Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2015

Systema Spetsnaz : Το ρώσικο σύστημα αυτοάμυνας και επίσημα πλέον στην Ελλάδα ! ! !

Με την ασφάλεια στους δρόμους της Ελλάδας να έχει βυθιστεί στο ναδίρ αυτό που αναδεικνύεται ως πρώτιστο στοιχείο για τον μέσο Ελληνα δεν είναι άλλο από την επιβίωση. Το μέλλον αβέβαιο... Ουδείς γνωρίζει τι θα φέρει η επόμενη μέρα... Ρευστότητα, ανασφάλεια και γιατί όχι φόβος .

Σ' αυτό το ασταθές περιβάλλον οι ανάγκες ασφαλείας έχουν πολλαπλασιαστεί σε τέτοιο βαθμό που πολλοί ψάχνουν διέξοδο στο αδιέξοδο της έλλειψης ασφαλείας στους δρόμους. Κάπου εκεί λοιπόν καραδοκεί στο SYSTEMA SPETSNAZ, το ρώσικο σύστημα αυτοάμυνας, που κάνει πάταγο παγκοσμίως και που μέχρι σήμερα οι Έλληνες που ασχολούνται με τις μαχητικές τέχνες είχαν τη δυνατότητα να το θαυμάζουν μόνο μέσα από τα κανάλια του youtube... Η αναμονή έφτασε όμως στο τέλος της...

ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΕΠ.1 ΗΛΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ – ΗΛΙΟΣ – ΠΛΑΝΗΤΕΣ (VIDEO – ΠΡΕΜΙΕΡΑ)


Το πρώτο επεισόδιο της τηλεοπτικής εκπομπής του ΕΟΕ, Πέρα από τα Αστέρια. Στο πρώτο αυτό επεισόδιο ταξιδεύουμε στο ηλιακό μας σύστημα, μαθαίνουμε για τους πλανήτες και εξερευνούμε τον ήλιο μας. Παρουσιάζει ο Κωνσταντίνος Καμπάκης.
Δείτε το πρώτο επεισόδιο:

Τα «αμερικάνικα ομόλογα των 600 δις» του Σώρρα αποτελούν μια ξεκάθαρη απάτη




Του Ελευθέριου Ρήνου

Πριν από ένα χρόνο περίπου καλούσα τον δημοτικό σύμβουλο του Δήμου Καβάλας κ. Αγανικόλα να παραιτηθεί. Ο κ. Παράσχος Αγανικόλας πήρε μέρος στις εκλογές παρουσιάζοντας το οικονομικό πρόγραμμα “επενδύσεων” του άφραγκου, πατρινού επενδυτή Αρτέμιου Σώρρα. Τελικά, στις δημοτικές εκλογές της 18ης Μάη 2014, ήρθε προτελευταίος, αλλά πήρε 1736 ψήφους και 4.61%, κερδίζοντας μία έδρα στο Δημοτικό Συμβούλιο του δήμου Καβάλας.
Η θέση μου σχετικά με την υπόθεση Σώρρα είναι γνωστή. Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν παρουσιαστεί, μετά από εξαντλητική έρευνα, τα «αμερικάνικα ομόλογα των 600 δις» που εμφανίζει ο Σώρρας αποτελούν μια ξεκάθαρη απάτη! Τα χρήματα από τα «Παγκόσμια Καταπιστεύματα» δεν υπάρχουν και το θέμα αποτελεί μια συνωμοσιολογική απάτη!

ΟΙ ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕΝΟΙ ΩΣ ΟΜΑΔΑ ΕΨΙΛΟΝ ΕΙΧΑΝ ΣΗΚΩΣΕΙ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΙΣ ΒΟΜΒΕΣ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ BINTEO:


KAI ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ  ΚΕΙΜΕΝΟ
 ΠΗΓΗ http://omada-epsilon.blogspot.com
             http://omadaepsiloney.blogspot.com

ΠΙΣΤΕΥΕ ΚΑΙ ΜΗ, ΕΡΕΥΝΑ ΕΠ.1 # ΑΙΡΕΣΗ ΒΟΓΟΜΙΛΩΝ (VIDEO – ΠΡΕΜΙΕΡΑ)


Πέρα από κάθε πίστη… Πέρα από κάθε ιδεολογία… Η έρευνα επιστρέφει… Η μοναδική εκπομπή στην Ελληνική Τηλεόραση, ειδικών θεμάτων έρευνας. Πίστευε και μη, Ερεύνα! Η εκπομπή με τα μοναδικά οδοιπορικά και τις απόρρητες πληροφορίες που δεν θα βρείτε αλλού… Η Έρευνα που δίνει απαντήσεις και δεν αφήνει ερωτήματα… Πιστεύεις; Ή δεν Πιστεύεις; Θέμα “Οι αιρέσεις και η αίρεση των Βογόμιλων” με αποκλειστικό οδοιπορικό στο μοναδικό ελληνικό νεκροταφείο των Βογόμιλων, μοναδικές πληροφορίες έρχονται στο φως από τον Θεολόγο Απόστολο Γάτσια…

Σπάνιο αρχαιολογικό εύρημα στην Πύλο: Αρχαίος τάφος πολεμιστή από το 1500 π.Χ




Μια σπουδαία ανακάλυψη έφερε στο φως η σκαπάνη του Τζακ Λ. Ντέιβις και της Σάρον Ρ. Στόκερ, από το Πανεπιστήμιο του Σινσινάτι στην Πελοπόννησο.
Ασύλητος, πλούσια κτερισμένος, λακκοειδής τάφος ανακαλύφθηκε το καλοκαίρι από τη διεθνή ομάδα αρχαιολόγων, πλησίον του μυκηναϊκού ανακτόρου του Νέστορα, στον Άνω Εγκλιανό, στη Χώρα του Δήμου Πύλου-Νέστορος.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Πολιτισμού, ο τάφος, ο οποίος ανήκε σε πολεμιστή, χρονολογείται περίπου το 1500 π. Χ. (Υστεροελλαδική ΙΙ περίοδος) και αποτελεί την πιο εντυπωσιακή περίπτωση επίδειξης προϊστορικού πλούτου σε ταφικά μνημεία της ηπειρωτικής Ελλάδας, που έχει έρθει στο φως τα τελευταία 65 χρόνια.

Deutsche Bank: Κούρεμα ύψους 200 δισ. ευρώ στο ελληνικό χρέος



- Εσωτερικό απόρρητο έγγραφο της Τράπεζας της Γερμανίας αποκαλύπτει κούρεμα – μαμούθ
- Σύμφωνα με την εφημερίδα Bild το κούρεμα πρέπει να γίνει ως το τέλος του χρόνου
- Ουσιαστικά πρόκειται για πρόταση για διπλάσιο κούρεμα σε σχέση με εκείνο του 2012

Αναπόφευκτο θεωρεί το κούρεμα του ελληνικού χρέους έως το τέλος του έτους η Deutsche Bank, όπως γράφει η γερμανική λαϊκή εφημερίδα Bild. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, που -κατά την Bild- στηρίζεται σε εσωτερικό απόρρητο έγγραφο της Deutsche Bank, το κούρεμα του χρέους πρέπει να είναι της τάξεως των 200 δισεκατομμυρίων Ευρώ.

Βρήκαν μυστηριώδες τέρας! Τρόμος για το "βαμπίρ" Chupacabra


Έντρομοι οι κάτοικοι της πόλης Carmen del Parana, στην Παραγουάη, από το μυστηριώδες τέρας που ανακαλύφθηκε στα ρηχά νερά τροπικού ποταμού. Το φουσκωμένο πτώμα με τα τεράστια δόντια και τα ανθρώπινα χαρακτηριστικά χαρακτηρίζεται "βαμπίρ" από τους ντόπιους.

Το βίντεο του τρομακτικού ευρήματος ανέβηκε στο ίντερνετ και έγινε μέσα σε λίγες ώρες viral, με τα τηλέφωνα στα τοπικά ΜΜΕ να έχουν πάρει φωτιά για το "βαμπίρ" Chupacabra. Το μυθικό πλάσμα, το όνομα του οποίου μεταφράζεται ως "κορόιδο κατσίκα", πιστεύεται ότι επιβιώνει πίνοντας το αίμα των ζώων.