Σάββατο 2 Απριλίου 2016

Ασυνήθιστο ροζ και λευκό πλάσμα με περίεργα χαρακτηριστικά αλιεύτηκε στο Μεξικό

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, ένας ψαράς αλίευσε κάτι περίεργο από τον ωκεανό ακριβώς έξω από το Cabo, στο Μεξικό.
Οι φωτογραφίες αποκαλύπτουν ένα ροζ και λευκό πλάσμα με περίεργα χαρακτηριστικά όπως τα μάτια του και την διογκωμένη κοιλιά του, τροφοδοτώντας με εικασίες το Διαδίκτυο ως προς το τι θα μπορούσε να είναι. Τοπικοί εμπειρογνώμονες έχουν επιβεβαιώσει ότι το «εξωγήινο ψάρι» είναι στην πραγματικότητα ένας καρχαρίας που πρήζεται και στερείται τον τυπικό χρωματισμό.
Οι ειδικοί επιβεβαίωσαν ότι το πλάσμα είναι ένας καρχαρίας, Cephaloscyllium ventriosum

Έδιωξαν δύο «ιμάμηδες» για κηρύγματα μίσους στην Αθήνα

Σε εκδιώξεις δύο «ιμάμηδων» για ακραία κηρύγματα σε «τζαμιά» στην περιοχή του Περιστερίου και των Σεπολίων φέρεται να έχουν προχωρήσει τις τελευταίες εβδομάδες οι διωκτικές αρχές.
Σύμφωνα με πληροφορίες, στη μία περίπτωση ο ακραίος ισλαμιστής είχε αποπειραθεί να «προσηλυτίσει» δύο ανηλίκους ενώ υπήρχαν και άλλες ύποπτες συμπεριφορές.
Οι αναφορές για τις διακριτικές «απελάσεις» των δύο ιμάμηδων υπήρξε στη συνέχεια πρόσφατου δημοσιεύματος του «Βήματος της Κυριακής» (26.3.2016) ότι άτυπος χώρος προσευχής μουσουλμάνων σε πάροδο της οδού Κωνσταντινουπόλεως ήταν στο «μικροσκόπιο» της ΕΛ.ΑΣ. αλλά και της ΕΥΠ που παρακολουθεί τέτοιου είδους συμπεριφορές.

Οι 5 πραγματικές μυστικές εταιρείες που κυβερνούν τον κόσμο

Πολλές θεωρίες συνωμοσίας για απόκρυφες εταιρείες είναι διαδεδομένες, αλλά κάποιες μυστικές κοινωνίες που ασκούν μια μυστηριώδη επιρροή στον κόσμο έχουν υπάρξει και υπάρχουν ακόμα εδώ και αιώνες. Έτσι η express.co.uk δημοσίευσε τις 5 πιο διάσημες και ισχυρές μυστικές εταιρείες στον κόσμο που ασκούν παράξενες τελετουργίες και ασκούν τις δραστηριότητές τους πίσω από κλειστές πόρτες.

Aνακάλυψαν νεκρόπολη 3.400 ετών στην Αίγυπτο


Μία νεκρόπολη 3.400 ετών ανακαλύφθηκε σε λατομείο της Αιγύπτου, ανακοίνωσε πριν από λίγες ημέρες το υπουργείο Αρχαιοτήτων της χώρας.
Η νεκρόπολη αποτελείται από δεκάδες λαξευτούς τάφους και βρέθηκε στην περιοχή Τζεμπέλ ελ-Σιλσίλα, βόρεια του Ασουάν.
«Μέχρι στιγμής έχουμε καταγράψει περισσότερους από 40 τάφους , ανάμεσά τους και έναν μικρό ναό στις όχθες του Νείλου» είπε η Μαρία Νίλσον του Lund University της Σουηδίας στο Discovery News.

Ο Όμηρος Εξηγεί την Παρουσία των Ερπετοειδών στον Πλανήτη μας


Στίχος β19 [1].-Αντιφος αιχμητης ,
Στο βιβλίο άλφα της Ομηρικής Οδύσσειας γνωρίσαμε ένα από τα ποιοτικά χαρακτηριστικά – ιδιότητες του άνδρα που ήταν βασιλέας του πλανήτη Ιθάκη 33 για εκατομμύρια χρόνια. Το όνομα που χρησιμοποίησε ο Όμηρος εκεί ήταν [ Φορκυνας = οφρ’ Κυνας] .Μας έκανε γνωστό ,πως ο εξωγήινος άνδρας προερχόταν από το αστρικό σύστημα Μέγας Κύων.
Στο βιβλίο βήτα ο συγγραφέας , για το ίδιο πρόσωπο, χρησιμοποίει το όνομα [Αντιφος] , παρέχοντας μας πλήθος πληροφοριών, με τον αναγραμματισμό του, για την εν λογω προσωπικότητα .
Ο Αντιφος είναι γιατρός, μοριακός βιολόγος γενετιστής, κάτοχος της γνώσης δημιουργίας ζωής από το μηδέν .Το ίδιο είναι και η αδελφή του [Θοωσα = αθώος]

Ναγκόρνο - Καραμπάχ: Αρμένιοι κατέρριψαν ελικόπτερο - Δεκάδες νεκροί στρατιώτες


 Τη ζωή τους έχασαν 12 Αζέροι στρατιώτες, ενώ ένα ελικόπτερο καταρρίφθηκε από τις αρμενικές δυνάμεις στο Ναγκόρνο-Καραμπάχ στη διάρκεια μαχών ασυνήθιστης έντασης που διεξάγονται σ' αυτή την αυτονομιστική περιφέρεια την οποία διεκδικούν το Αζερμπαϊτζάν και η Αρμενία, ανακοίνωσε σήμερα το Μπακού.

«Δώδεκα Αζέροι στρατιώτες σκοτώθηκαν στη μάχη και ένα ελικόπτερο καταρρίφθηκε από τις αρμενικές δυνάμεις», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το υπουργείο Άμυνας του Αζερμπαϊτζάν, προσθέτοντας ότι οι ένοπλες δυνάμεις του ανακατέλαβαν «δύο στρατηγικής σημασίας λόφους και ένα χωριό» στο Ναγκόρνο-Καραμπάχ.

Αυτός είναι όλος ο διάλογος Τόμσεν - Βελκουλέσκου που αποκάλυψε το wikileaks

Η εχθρική στάση του Πολ Τόμσεν προς την Ελλάδα, οι ειρωνίες για... προτάσεις Μίκυ Μάους από πλευράς της Ελλάδας, η αναφορά στη Μέρκελ και το χρέος. Ο διάλογος ανάμεσα στον Τόμσεν και την νυν επικεφαλής του ΔΝΤ στο κουαρτέτο Ντέλια Βελκουλέσκου βάζουν νέα φωτιά στις σχέσεις του Ταμείου με την Ελλάδα. Αποκαλύπτονται από το wikileaks και ήδη έχουν βάλει φωτιά που κανείς δεν ξέρει αν θα σβήσει!

Ο διάλογος που δημοσιεύει το wikileaks του Τζούλιαν Ασάνζ έγινε στις 19 Μαρτίου ημέρα της αναχώρησης της Βελκουλέσκου από την Αθήνα. Το γεγονός αυτό υποψιάζει ότι η υποκλοπή μπορεί να έγινε στην ελληνική πρωτεύουσα...Στους διαλόγους λέγονται... πράγματα και θαύματα. Ο Πολ Τόμσεν λέει "ας το αποδεχθούμε. Αυτές οι συζητήσεις δεν οδηγούν πουθενά. Δεν θα δεχθούν (σ.σ. οι Έλληνες) τις απόψεις μας, σωστά;", με τη Ντέλια Βελκουλέσκου να του απαντά: "Όχι, δεν πρόκειται".