Σάββατο 30 Δεκεμβρίου 2017

Δρ Michio Kaku: Υπάρχει μια Εξωγήινη τεράστια κατασκευή 1.500 έτη φωτός μακριά από τη Γη

Το KIC 8462852 είναι ενα αστέρι που όλοι μιλάνε για αυτο, αφού κανείς δεν μπορεί να εξηγήσει τα ακανόνιστα πρότυπα φωτός που προέρχονται από το αστέρι που βρίσκεται 1.500 έτη φωτός μακριά από τη Γη. Πολλοί ερευνητές έχουν αναρωτηθει τι θα μπορούσε να προκαλέσει τις αινιγματικές ακτινες του φωτός που δεν εχουν ποτε ξαναδει.
Το ενδιαφέρον ειναι οτι κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης, ο Δρ Michio Kaku είπε ότι θα μπορούσαμε να κοιτάζουμε μια εξωγήινη μεγαλη κατασκευη που χτίστηκε γύρω από το αστέρι.
Ο KIC 8462852, που βρίσκεται 1480 έτη φωτός μακριά, και έχει παραγάγει μια σειρά από παράξενες διακυμάνσεις του φωτός και οι ερευνητές αδυνατουν να εξηγήσουν οριστικά μπορει να ειναι ας πουμε μια μεγαλουπολη γεματη απο εξωγηινα οντα

Το «Φεγγάρι του Λύκου»! Έρχεται το Κόκκινο… «Μπλε Φεγγάρι» Ανήμερα την Πρωτοχρονιά!!!

Τι συμβόλιζε στην παράδοση των ιθαγενών το «Φεγγάρι του Λύκου»
Ένα κόκκινο… «Μπλε Φεγγάρι» η δεύτερη πανσέληνος στις 31 Ιανουαρίου
Μία σούπερ πανσέληνος αναμένεται να φωτίσει τον ουρανό ανήμερα της Πρωτοχρονιάς, καθώς ο σεληνιακός και ο ημερολογιακός κύκλος ευθυγραμμίζονται σε ένα σπάνιο αστρονομικό φαινόμενο
Η πρώτη πανσέληνος του Ιανουαρίου θα φτάσει στο αποκορύφωμά της τη νύχτα της 1ης προς 2 Ιανουαρίου 2018. Στην παράδοση των ιθαγενών Αμερικανών είναι γνωστή ως «Φεγγάρι του Λύκου» (Wolf Moon) καθώς τότε είναι η περίοδος του χρόνου που πεινασμένες αγέλες λύκων ούρλιαζαν έξω από τους καταυλισμούς τους.
Επίσης, η σύνδεση του λύκου με την πανσέληνο συναντάται σε μύθους των Γερμανών και των Καναδών οι οποίοι συνήθιζαν να δίνουν ξεχωριστά ονόματα σε κάθε πανσέληνο του μήνα για να παρακολουθούν τις εποχές.

Κινέζική Αστρολογία 2018 Η Χρονιά του Σκύλου

Το 2018 είναι η χρονιά του σκύλου για την κινέζικη αστρολογία. Φέρνει στην επιφάνεια τον ιδεαλισμό, τη φροντίδα προς τους αδύναμους, δικαιοσύνη και ελευθερία για όλους.
Φυσικά, τέτοια είδους ιδανικά δε προσφέρονται εύκολα. Σε πρώτη φάση από αυτούς που κρατούν στα χέρια τους το σκήπτρο της εξουσίας. Θα πρέπει λοιπόν να προηγηθούν μάχες. Πολλές συζητήσεις για να αποκτηθούν τα όποια αυτονόητα κεκτημένα. Αυτό όπως θα φαίνεται και μέσα από τα κινήματα. Οι οργανώσεις, οι συλλογικές δραστηριότητες και οι οργανισμοί θα προσπαθήσουν να απαλύνουν τα δεινά όλο και περισσότερων ανθρώπων παγκοσμίως. Τη νέα χρονιά θα είμαστε πιο έτοιμοι να δεχθούμε τα πολύ θετικά μηνύματα αλλά και τα αρνητικά.

Φεγγαρόπετρα

Φεγγαρόπετρα ή Σεληνόλιθος (Moonstone)
Βότσαλα Φεγγαρόπετρας!!
  • Ομάδα : Πυριτικά
  • Κρυσταλλικό Σύστημα : Μονοκλινές
  • Χημικός Τύπος : KAISi3O8
  • Σκληρότητα : 6 – 6, 5
  • Ειδικό Βάρος : 2,5 – 2,7

Μυστηριώδης ραδιοφωνικός σταθμός εκπέμπει από το 1970 και στέλνει μηνύματα που κανείς δεν μπορεί να αποκωδικοποιήσει

Απόκοσμοι ήχοι, παράσιτα, μονότονα βουητά και ακαθόριστοι ψίθυροι.
Ένας μυστηριώδης ραδιοφωνικός σταθμός στην Ρωσία εκπέμπει από το 1970 και στέλνει μηνύματα που κανείς δεν μπορεί να αποκωδικοποιήσει.
Ο UVB-76 είναι το διεθνές διακριτικό κλήσεως ενός περίεργου ραδιοσταθμού που εκπέμπει στα βραχέα κύματα, στη συχνότητα 4.625 kHz.
Εκπέμπει έναν σύντομο, μονότονο τόνο, που επαναλαμβάνεται περίπου 25 φορές το λεπτό και έχει παρατσούκλι «The Buzzer».
Κάθε τέσσερις μήνες το βουητό διακόπτεται και μεταδίδεται στα ρώσικα ένα κωδικοποιημένο μήνυμα που κανείς δεν μπορεί να ερμηνεύσει.

Ενα μανιτάρι κρύβει το μυστικό της… αθανασίας!

Το μανιτάρι της αθανασίας ή ganoderma lucidum, όπως είναι η λατινική του ονομασία, έχει πλήθος από ευεργετικές ιδιότητες.
Το σπάνιο για τη χώρα μας είδος μανιταριού, γανόδερμα το λαμπερό, βρίσκεται δύσκολα στην Ελλάδα, υπάρχει σε αφθονία μόνο στο Πήλιο και καθώς δεν τρώγεται -επειδή είναι πάρα πολύ σκληρό, σαν ξύλο- εδώ και λίγο καιρό κυκλοφορεί με τη μορφή κάψουλας από φαρμακευτική εταιρεία ως συμπλήρωμα διατροφής ή ως αποξηραμένες φέτες στα Γρεβενά.
Ενα κομμάτι φέτας που βράζει σε νερό γίνεται ένα τέλειο αφέψημα που έχει ευεργετικές ιδιότητες και βοηθά στη χοληστερόλη, στην υπέρταση, στην αϋπνία, στο στρες, στην κατάθλιψη, στη μείωση του σακχάρου και των συμπτωμάτων της εμμηνόπαυσης, καταπολεμά την ανδρική υπογονιμότητα, τονώνει το ανοσοποιητικό κ.ά.

ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΜΥΣΤΗΡΙΟΥ : ΤΟ "ΤΡΟΜΕΡΟ" AUTOSTOP ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ

Το καλοκαίρι του 2002 δύο φίλοι από την περιοχή µας, ο Μέανδρος και ο Στέφανος, κανόνισαν να περάσουν το Σαββατοκύριακό τους πηγαίνοντας εκδροµή σε ένα χωριό στη Ν. Εύβοια, δύο ώρες περίπου απόσταση από τη Χαλκίδα.
Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού είδαν στην άκρη του δρόµου ένα άντρα γύρω στα τριάντα να τους κάνει autostop. Ήταν ψηλός, αδύνατος αλλά γεροδεµένος, µελαχρινός µε ελαφρώς µακρύ µαλλί. Φορούσε µία λευκή αθλητική φανέλα, ένα κόκκινο σορτσάκι και κρατούσε µία µπλε πλαστική σακκούλα, από αυτές του εµπορίου. Το βλέµµα του φαινόταν χαµένο, σα να κοιτούσε στο πουθενά και η µορφή του θα έλεγε κανείς πως ήταν γυάλινη. «Δε θα ξεχάσω ποτέ το παρουσιαστικό αυτού του ανθρώπου!», µας είπε ο Μέανδρος όσο µας τον περιέγραφε.

Έρχεται η απόλυτη «κόλαση» για τους γείτονες: Μέσα στο 2018 θα καταστραφούν από τρομερούς σεισμούς Κωνσταντινούπολη και…

Την πραγματικά «σεισμική» αποκάλυψη ότι μέσα στο επόμενο έτος υπάρχει πολύ σοβαρή πιθανότητα εκδήλωσης πολύ ισχυρών σεισμών που θα πλήξουν την Κωνσταντινούπολη και την πρωτεύουσα της Τουρκίας, Άγκυρα, κάνει μια εκτενή αναφορά ειδικών επιστημόνων από τα τουρκικά πανεπιστήμια :
ODTÜ, Boğaziçi, Akdeniz, Çukurova, Sakarya Üniversitesi και από την Γενική Διεύθυνση του Κρατικής Επιχείρησης Εξορύξεων, που παρουσιάστηκε στο τουρκικό υπουργικό συμβούλιο.

Ο μύθος για το «τρομερό» Λιακόνι – Ποια είναι τα δηλητηριώδη ζώα στη Κρήτη (ΦΩΤΟ)

Γιατί οι Κρητικοί θεωρούν το Λιακόνι ως επικίνδυνο ερπετό και τι είναι στην πραγματικότητα – Ποια είναι τα δηλητηριώδη ζώα της Κρήτης και πόσο επικίνδυνα είναι για τους ανθρώπους;
Ένας από τους μεγαλύτερους μύθους που έχει αναπτυχθεί στο νησί μας γύρω από τα ζώα είναι το επικίνδυνο «Λιακόνι». Μεγάλο μέρος των κατοίκων του νησιού πιστεύει πως πρόκειται για ένα δηλητηριώδες και επικίνδυνο ερπετό που δηλητηριάζει με την γλώσσα.
Αποτελεί τον «τρόμο» πολλών, που όταν το αντικρίσουν είτε απομακρύνονται με γρήγορα βήματα ή το σκοτώνουν για τη δική τους προστασία.