Πέμπτη 22 Μαρτίου 2012

Ο υπολογιστής του Μίνωα!


1400 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΥΠΕΡΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΩΝ!!!

(σ.σ.Yπάρχει και κάτι πολύ εκπληκτικό στο εύρημα.Ο υπολογιστής αυτός είναι μια μινιατούρα ακριβείας του Στόουνχεντζ άλλα και του ναού των Δελφών!!Στο Στουνχεντζ επίσης έχουν βρεθεί χαραγμένα Μινωικά σύμβολά,αν αυτό λέει κάτι...

 Επίσης ο υπολογιστής διαθέτει αστρονομικές γνώσεις ,παλαιότερες κατα μία χιλιετία περίπου από αυτές των Βαβυλώνιων και των Χαλδαίων που υποτίθεται ότι μας είχαν δανείσει.Τελικά κάτι τέτοια μικρά ευρήματα έρχονται,και γυρίζουν ανάποδα όλη την ιστορία της επιστήμης..

 Ένας ερευνητής από την Κρήτη, υποστηρίζει πως ο πρώτος υπολογιστής, λειτούργησε στον Μινωικό πολιτισμό.

 
Ο κ. Μηνάς Τσικριτζής, μάλιστα, ισχυρίζεται πως τον έχει θέσει σε λειτουργία και πως μετά από μια ολική σεληνιακή έκλειψη που έγινε στις 21 Δεκεμβρίου του 2010, ανακάλυψε πως μπορούν να προβλεφθούν όλες οι εκλείψεις που θα συμβούν μέχρι το 2018.

Γιγαντιαίο άγνωστο αντικείμενο «προσγειώθηκε» στη Σιβηρία

Ένα περίεργο μεταλλικό αντικείμενο έπεσε από τον ουρανό σε δάσος της Σιβηρίας, αναστατώνοντας τους κατοίκους κοντινού χωριού και τους Ρώσους επιστήμονες.



Την Κυριακή 18 Μαρτίου, οι κάτοικοι του χωριού Οτραντνέσνκι έβγαλαν από το δάσος το «κομμάτι από UFO», το οποίο είχε πέσει νωρίτερα από τον ουρανό. Το έδεσαν σε ένα τρέιλερ και το μετέφεραν μέσα από το παχύ χιόνι στο χωριό τους. Εκεί τοπικοί αξιωματούχοι εξέτασαν το περίεργο θολωτό αντικείμενο και στη συνέχεια σήμαναν συναγερμό στη Μόσχα.
Με μια μυστική επιχείρηση, που πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια της νύχτας, οι ρωσικές αρχές μετέφεραν το «κομμάτι από UFO» από το χωριό στη ρωσική πρωτεύουσα. Το μεταλλικό αντικείμενο, βάρους 200 κιλών, φυλάσσεται στενά από την αστυνομία, σύμφωνα με οδηγίες που έχει λάβει από αρχή που δεν κατονομάζεται. Μέρος του είναι κατασκευασμένο από υπέρ-ενισχυμένο τιτάνιο.