Κυριακή 4 Ιουνίου 2017

Μια Μεγάλη Ραδιοφωνική Φάρσα (U.F.O)

Μνημείο που ανεγέρθηκε τον Οκτώβριο του 1998 στο σημείο όπου υποτίθεται ότι προσγειώθηκαν οι Αρειανοί (Van Nest Park, Grover's Mill, Νιου Τζέρσεϊ)
Ο Πόλεμος των Κόσμων ήταν ένα επεισόδιο της Αμερικανικής ραδιοφωνικής εκπομπής Mercury Theatre On The Air. Μεταδόθηκε από το ραδιοφωνικό δίκτυο της CBS στις 30 Οκτωβρίου 1938, με αφορμή τη γιορτή του Χάλοουϊν. Το επεισόδιο ήταν προσαρμογή του μυθιστορήματος του Χ. Τζ. Γουέλς «Ο Πόλεμος των Κόσμων», σε σκηνοθεσία και αφήγηση του Όρσον Γουέλς.

Τα πρώτα 40 λεπτά της ωριαίας εκπομπής παρουσιάστηκαν υπό τη μορφή δελτίων ειδήσεων, κατά τα οποία οι ακροατές ενημερώνονταν για μία εισβολή εξωγήινων από τον Άρη. Δεδομένου ότι η εκπομπή Mercury Theatre On The Air δεν διέκοπτε για διαφημίσεις, οι συνεχιζόμενες διακοπές για τις εξελίξεις της εισβολής αύξησε το ρεαλισμό του προγράμματος σε σημείο που μεγάλη μερίδα των ακροατών πίστεψε ότι επρόκειτο περί πραγματικής εισβολής που λάμβανε χώρα σε πραγματικό χρόνο.

ΟΙ ΜΟΥΜΙΕΣ ΤΗΣ ΑΙΓΥΠΤΟΥ ΗΤΑΝ ΑΡΧΑΙΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ!!!

Μετά τους αρχαίους Έλληνες, τώρα οι Τούρκοι διεκδικούν και μάλιστα με επιστημονικές αξιώσεις και τις… μούμιες της αρχαίας Αιγύπτου. Μάλιστα!

ΤΩΡΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΟΙ S-400 «ΚΟΛΛΗΣΑΝ» ΣΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ!

Το οικονομικό είναι τώρα το θέμα που «κολάει» προς το πάρων, ισχυρίζονται οι Τούρκοι, για να προμηθευτούν από την Ρωσία τους πυραύλους S-400.
Όπως αναφέρει το τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων Anadolu, ο διευθυντής της ρωσικής εταιρείας παραγωγής των πυραύλων, Rosteh, ο Sergey Çemezov, ανέφερε ότι έχουν περατωθεί όλες οι τεχνικές διαπραγματεύσεις των δυο χωρών για την πώληση των S-400 αλλά τώρα πρέπει να λυθεί και το οικονομικό πρόβλημα.

«ΚΑΠΟΙΟΙ» ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΖΟΥΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ!!!

Δυο φόρες,μάλιστα, μέσα σε λίγες μέρες εκατοντάδες Τούρκοι στρατιώτες της Πρώτης Ταξιαρχίας Πεζικού, με έδρα την Μαγνησία βορειοανατολικά της Σμύρνης, δηλητηριάστηκαν με αποτέλεσμα τα τοπικά νοσοκομεία να γεμίσουν από τα θύματα και να μην μπορούν να εξυπηρετήσουν την κατάσταση.

ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΚΟΛΠΟ ΤΗΣ ΣΜΥΡΝΗΣ ΝΑΥΑΓΙΟ ΜΕ… «ΣΥΝΩΣΤΙΣΜΕΝΟΥΣ» ΕΛΛΗΝΕΣ!?

Ένα πλοίο, κατά πάσα πιθανότητα ελληνικό, που μετέφερε κυνηγημένους πρόσφυγες από την Σμύρνη που προσπαθούσαν να διαφύγουν από την τουρκική σφαγή και που βυθίστηκε πιθανώς από τουρκικά κανόνια, βρέθηκε στην θαλάσσια περιοχή του κόλπου από επιστημονική ομάδα του πανεπιστήμιου της πόλης.
Σύμφωνα με τον καθηγητή του τελολογικού ινστιτούτου του τουρκικού πανεπιστημίου, Muhammet Duman, βρέθηκε από μη επανδρωμένη ειδική κάμερα σε βάθος 42 μέτρα, ένα ναυάγιο πλοίο μήκους 78 μέτρων και πλάτος 8 μέτρα.

SAS: Αυτή ειναι η ελίτ μονάδα Ειδικών Δυνάμεων που προσγειώθηκε στην London Bridge

Η ελίτ Μονάδα των Αγγλικών Ειδικών Δυνάμεων SAS ήταν στο σημείο τη τρομοκρατικής επίθεσης στο Λονδίνο, χθες βράδυ. Συγκεκριμένα 70 άντρες των Ειδικών Δυνάμεων στάλθηκαν μετα απο εντολή του Υπουργού Εσωτερικών.

Σε επτά νεκρούς και σαράντα οκτώ τραυματίες ανέρχεται πλέον ο θλιβερός απολογισμός (σ.σ. για έξι νεκρούς έκαναν λόγο οι πληροφορίες νωρίτερα), τέσσερις ημέρες πριν τις βουλευτικές εκλογές κι ενώ ακόμη δεν έχουν επουλωθεί οι πληγές από την τρομοκρατική επίθεση στη συναυλία της Αριάνα Γκράντε, στο Μάντσεστερ. 
Η ομάδα «Blue Thunder» - μια ελίτ μονάδα ειδικών δυνάμεων, ειδοποιήθηκε για να συμμετάσχει στο κυνήγι των τρομοκρατών.

Ο Πόλεμος των Εξι Ημερών

Ο Πόλεμος των Εξι Ημερών (ή Πόλεμος του Ιουνίου) υπήρξε ο τρίτος αραβοϊσραηλινός πόλεμος και διεξήχθη μεταξύ 5ης και 10ης Ιουνίου 1967. Εμπόλεμοι υπήρξαν το Ισραήλ, από τη μια πλευρά, και η Αίγυπτος (ή επισήμως Ηνωμένη Αραβική Δημοκρατία), η Ιορδανία και η Συρία. Η σύγκρουση έληξε με ολοκληρωτική και ταχύτατη νίκη του Ισραήλ, ενώ οι συνέπειες του πολέμου υπήρξαν εξαιρετικά βαρυσήμαντες και πολυεπίπεδες.
Καθ’ όλη την πενταετία πριν από την έκρηξη του πολέμου, η κατάσταση στη Μέση Ανατολή παρέμενε τεταμένη, και σταδιακά πολλαπλές κρίσεις οδήγησαν σε κλιμάκωση της έντασης. Πάντως, σημείο καμπής για τη διολίσθηση προς την έκρηξη του πολέμου αποτέλεσε το νέο πραξικόπημα που έλαβε χώρα στη Συρία τον Φεβρουάριο του 1966.

Διπλό τρομοκρατικό χτύπημα στο Λονδίνο: Έξι τα θύματα - Νεκροί και οι τρεις τρομοκράτες

Το πρώτο χτύπημα έγινε με βαν που παρέσυρε πεζούς στη Γέφυρα του Λονδίνου - Στη συνέχεια οι επιβαίνοντες σε αυτό επιτέθηκαν σε πολίτες στην αγορά του Μπόροου - Τουλάχιστον 48 οι τραυματίες

Νύχτα τρόμου έζησε το Λονδίνο  μετά τα διαδοχικά χτυπήματα στη Γέφυρα του Λονδίνου και τη λαϊκή αγορά του Μπόροου το βράδυ του Σαββάτου. Τα δύο περιστατικά αντιμετωπίζονται επισήμως ως τρομοκρατικά, σύμφωνα με τη Μητροπολιτική Αστυνομία, ενώ το περιστατικό στο Βοξχολ, που αρχικά είχε συνδεθεί με τα δύο πρώτα, τελικά δεν έχει σχέση- πρόκειται για επεισόδιο με μαχαίρωμα. Πρόκειται για την τρίτη επίθεση στη Βρετανία τους τελευταίους τρεις μήνες: Η πρώτη ήταν στο Γουέστμινστερ, τον Μάρτιο, με δράστη τον Χαλίντ Μασούντ που παρέσυρε πεζούς και μαχαίρωσε αστυνομικό και η δεύτερη στο Μάντσεστερ τον Μάιο όταν ο 22χρονος Σαλμάν Αμπέντι έκανε επίθεση αυτοκτονίας με βόμβα σε συναυλία της Αριάνα Γκράντε.

Τρόμος ξανά στο Λονδίνο - Τρεις επιθέσεις στην καρδιά της πόλης - Πληροφορίες για νεκρούς και τραυματίες

 Νέος συναγερμός στο Λονδίνο - Λευκό βαν έπεσε πάνω σε πεζούς στη Γέφυρα του Λονδίνου
- Πληροφορίες πως παρέσυρε 15 με 20 ανθρώπους - Τουλάχιστον πέντε άτομα δέχονται πρώτες βοήθειες
- Τουλάχιστον ένας νεκρός σύμφωνα με την αστυνομία
- Επιθέσεις και σε άλλες δυο περιοχές κοντά στη London Bridge, στο Μπόροου Μάρκετ και το Βόξολ
- Καταζητούνται τρεις άνδρες - Εκκενώθηκε και αποκλείστηκε η περιοχή
- Άστεγος που μένει κάτω από τη γέφυρα: Άκουσα έναν δυνατό θόρυβο και είδα έναν άνδρα να βγαίνει από το φορτηγό και να επιτίθεται στον κόσμο!

London Bridge Closed, Armed Police

London Bridge Closed, Armed Police 



London Bridge has been closed in both directions as police deal with a 'major incident', Bloomberg News reports.  
An eyewitness told the BBC a van came off the road and hit five to six people.

London Bridge has been closed in both directions as police deal with a 'major incident', Bloomberg News reports.