Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2016

ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΙΣ 14/09/2016 ΛΕΕΙ Ο ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ ΤΣΙΑΠΑΣ



Αναμενόμενη σεισμική δραστηριότητα:14-Σεπτεμβρίου 2016
ΑΦΕΤΗΡΙΕΣ ΣΕΙΣΜΩΝ
Δημοσίευση από spiros Αύγουστος 18th, 2016.

Με αφετηρία σεισμό που εκδηλώθηκε:

Μ 5.4 2016-07-23 OFF COAST OF GUERRERO, MEXICO
http://static3.emsc.eu/Images/EVID/51/5 ... gional.jpg

αναμένεται ανάλογου μεγέθους σεισμός ή σμήνος μικρότερων.
στην Ελλάδα γύρω στις 14-Σεπτεμβρίου 2016

Η πρόγνωση ακυρώνεται,ως προς το μέγεθος τουλάχιστον,αν γύρω στις 10-Σεπτεμβρίου 2016
εκδηλωθεί ισχυρή ηφαιστειακή ή σεισμική δραστηριότητα στην Ιταλία.




M 5.2 - FYROM - 2016-09-11
M 4.8 - W.TURKEY - 2016-09-12


ΠΗΓΗ http://tsiapas.gr 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΑΝΟΠΑΙΑΣ ΑΤΡΑΠΟΥ : ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗ. ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ Β.Α.Ν ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ

Απίστευτο! Υπήρχε βρυκόλακας στη Μύκονο;

Πριν τον Διαφωτισμό του 18ου αιώνα, οι άνθρωποι στην Ευρώπη πίστευαν σε δαίμονες, φαντάσματα, μάγισες, βαμπίρ και πολλά ακόμη... παρόμοια πλάσματα. Ακόμη και άνθρωποι που είχαν έστω και κάποια στοιχειώδη μόρφωση, έπαιρναν τις παραφυσικές δραστηριότητες... στα σοβαρά.
Έκαναν συζητήσεις και έρευνες γύρω από μία σειρά "περίεργων" ιστοριών, πολλές από τις οποίες έχουν επιβιώσει έως σήμερα.
Το listverse.com, σε κείμενό του με τίτλο "10 παραφυσικές εμφανίσεις της Γηραιάς Ηπείρου", παρουσιάζει το... top 10 τέτοιων ιστοριών και μάλιστα έχει στην πρώτη θέση μια ιστορία για τον "Vrykolaka" της Μυκόνου!
Αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα:

Αρχαιολογικός θησαυρός - έκπληξη στην Καρδίτσα

Ενα ασημένιο δαχτυλίδι Αρχαϊκής εποχής (7ος-6ος π.Χ. αιώνας), εύρημα σπάνιο, αιγυπτιακού στυλ, με παράσταση σκορπιού, πλήθος πήλινων ειδωλίων με γυναικείες μορφές και ίππους, θραύσματα κεραμικής και αγγεία, αλλά και ένας πολύ μεγάλος αριθμός από πηνία (κουβαρίστρες) και αγνύθες (υφαντικά βάρη), μαζί και οικιστικά κατάλοιπα με υπολείμματα τεσσάρων, μεγάλων αψιδωτών κτισμάτων, βρέθηκαν στον μεγαλύτερο οικισμό που έχει ανασκαφεί έως τώρα στη Θεσσαλία.

Το Μυστήριο του Ανθρώπινου Σώματος:Ανθρώπινη Αυτό – ανάφλεξη (ΑΑΑ )

Oνομάζεται το φαινόμενο εκείνο που ένα σώμα φλέγεται χωρίς όμως αυτό να προκαλείται από εξωτερικούς παράγοντες.

Μέσα στα χρόνια δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις ΑΑΑ που βγήκαν στο φως. Από το 1673 που έγινε και η πρώτη επιστημονική αναφορά στο φαινόμενο αυτό (Acta Medica and Philosophica Hafniensia) ως και σήμερα, με πρόσφατο παράδειγμα τον θάνατο του 65χρόνου Danny Vanzandt από την Οκλαχόμα των ΗΠΑ, η επιστήμη δεν έχει καταφέρει να εξηγήσει αποδεδειγμένα, τόσο τα αίτια της ανάφλεξης όσο και τον τρόπο της καύσης του σώματος.

Μήπως είστε SLIders;

 Τα χαρακτηριστικά των ανθρώπων "SLIders", τα συναντάμε καθημερινά γύρω μας. Άλλοι τους δίνουμε "ανεξήγητη" και "μεταφυσική" διάσταση και άλλοι τα προσπερνάμε θεωρώντας τα απολύτως φυσιολογικά! Η ονομασία SLIders, προέρχεται από τα αρχικά των λέξεων "Street Light Interference", δηλαδή "Παρεμβολή στα Φώτα του Δρόμου".

Τα "συμπτώματα".
Για να χαρακτηριστεί κάποιος ως SLIder θα πρέπει να παρουσιάζει ιδιαίτερα αυξημένη - και για πολλούς μη εξηγήσιμη- επίδραση, στις ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές.

Με απλά λόγια, αν κάθε φορά που περνάτε κάτω από ένα φως αυτό ανάβει ή σβήνει από μόνο του, αν η ένταση στις τηλεοράσεις και τα ραδιόφωνα αυξομειώνεται μόλις μπείτε σε έναν χώρο, αν κάθε φορά που θυμώνετε πέφτει η τάση του ρεύματος, τότε έχετε αυξημένες πιθανότητες να ανήκετε τους SLIders!

Τα πέντε στοιχειωμένα ξενοδοχεία της Ευρώπης που κάνουν τους προληπτικούς να αλλάζουν κατεύθυνση

Κι όμως μπορεί πολύς κόσμος να τα επισκέπτεται κάθε χρόνο αλλά δεν είναι λίγοι εκείνοι που και στο άκουσμα μόνο των θρύλων αυτών των ξενοδοχείων αλλάζουν χρώμα.

Για τους ατρόμητους ωστόσο ταξιδιώτες, το trivago δημοσίευσε την ιστορία των πιο τρομακτικών ξενοδοχείων της Ευρώπης. Αν λοιπόν θεωρείτε τον εαυτό σας ατρόμητο γεμίστε τις βαλίτσες σας σκόρδα κι επισκεφτείτε τα.