Δευτέρα 21 Μαΐου 2018

ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ 4 ΚΑΣΤΑΜΟΝΙΤΗΣ ΚΑΡΠΟΔΙΝΗΣ CHRISTOS SNOW



ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ 4  ΚΑΣΤΑΜΟΝΙΤΗΣ ΚΑΡΠΟΔΙΝΗΣ CHRISTOS SNOW
H ΕΚΠΟΜΠΗ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΔΥΟ ΜΕΡΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΕΒΕΙ ΑΠΟ ΤΟ YOUTUBE. ΕΧΕΙ ΚΟΠΕΙ ΕΝΑ ΜΟΥΣΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ.


Το πόλτεργκαϊστ του Αγρινίου, το 1938

Το 1938, οι περίοικοι μιας οικίας του Αγρινίου ήταν ανάστατοι και φοβισμένοι, εξαιτίας των μυστηριωδών φαινομένων που λάμβαναν χώρα εκεί.
Κάθε νύχτα, αλλά και κάθε μεσημέρι, ακούγονταν από το σπίτι ανεξήγητοι κρότοι και συριγμοί, ενώ πολύ συχνά αναφαίνονταν περίεργες λάμψεις και φωσφορισμοί, που προξενούσαν τον απόλυτο τρόμο σε όσους τύχαινε να τους δουν.
Οι γείτονες είχαν αρχίσει πλέον να κλείνονται από νωρίς στα σπίτια τους, ενώ οι γυναίκες προσεύχονταν και σταυροκοπιούνταν, προσπαθώντας να εξορκίσουν τα δαιμονικά, που υπέθεταν ότι είχαν καταλάβει το παράξενο σπίτι.

Ο μυστηριώδης διάδρομος

Στην “Κοιλάδα των Βασιλέων”, στην Αίγυπτο, εξήντα αρχαιολόγοι προσπαθούσαν να λύσουν το μεγαλύτερο αρχαιολογικό μυστήριο, που παρουσιάστηκε ποτέ.

Η κατάρα των τάφων των Αιγυπτίων Βασιλέων

“Καταραμένοι να είναι οι ιερόσυλοι, που θα αγγίξουν τους τάφους και τους θησαυρούς μας”.
Η βαριά αυτή κατάρα των Φαραώ της Αιγύπτου είχε στοιχίσει πραγματικά τη ζωή σε αρκετούς Ευρωπαίους, που θέλησαν να παραβιάσουν τα μυστικά των αρχαίων αιγυπτιακών τάφων. Ένας από αυτούς ήταν κι ο Άγγλος Ντύφιλ, που προσπάθησε να ανακαλύψει το αρχαίο χρυσωρυχείο της ερήμου Ατάλλα.
Το 1917, ο Ντύφιλ βρισκόταν στην Αίγυπτο, ως λοχαγός της Αεροπορίας. Εκεί, έπεσε στα χέρια του ένας παλιός σκονισμένος πάπυρος, που περιείχε την περιγραφή της τοποθεσίας του χρυσωρυχείου.
Όταν τελείωσε, λοιπόν, ο πόλεμος, ο Ντύφιλ πήρε για σύντροφό του έναν Άγγλο μεταλλειολόγο,